Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ins.canim ben o belirtilerin cogunu yasiyorum her ay ama hayirlisi moralini bozma yeni maclara basla

ins.canim ben o belirtilerin cogunu yasiyorum her ay ama hayirlisi moralini bozma yeni maclara basla
İlk defa belirti yaşadım ama saglık olsun en azından agrılar etkiye işaret bu ay hayırlı oksun inş adet olsamda başlasak )

Arkadaşlar bende dertleşmek istiyorum insan derini herkese açamıyor çekmeyen anlamaz burada hepimiz mücadele ediyoruz paylaşalım tavsiyelerde bulunalım haydi kızlar

cnm ya benimde bu ay ilk klomen kullanışımdı bende sabah akşam kullandım sonuç iki tane kistim oldu geç regli oldum ve 4gün süren reglim 2 günde bitti korktum yarın yeniden gitcem. ayrıca doktorum kistin birtanesinin atıldıgını söyledi digeride atılır dedi bu ay klomende vermedi. kist için dogum kontrol hapınada gerek yok dedi. arkadaşlar hsg çektirdinizmi ben bu çarşamba çektircem çok korkuyorum..

Merhaba arkadaslar. Ben de PKO yum yillardir. Daima adetim duzensizdir. İlk bebegim 2_3 ayda bir adet oldugum donemde olmustu. Korkmayin pko kisirlik demek degildir. 33 yasindayim 8 yasinda bir oglum var. İki aydir gebelik icin ugrasiyor m ama hormonal degerlerimin normal olmadigini ve yumurtlama sorunu yasadigimi soyledi dr.um. gecen ay sogan kuru yaptim ve ilk kez gunumde adet sokturucu ilac kullanmadanadet oldum bu cok guzel bir duygu. 19 subatta adet oldum ve dr.um 23 subatta klomene baslamami soyledi. Carsamba gunu ilacim bitecek ve persembe kontrole gidecegim. Dilerim hepimiz icin hayirli guzel haberler paylasiriz.

Arkadaşlar bende dertleşmek istiyorum insan derini herkese açamıyor çekmeyen anlamaz burada hepimiz mücadele ediyoruz paylaşalım tavsiyelerde bulunalım haydi kızlar

hosgeldiniz evet burda hepimiz hamile kalmaya calisiyoruz ve bilgi alisverisinde bulunuyoruz.sizde tecrubelerinizi paylasirsaniz cok seviniriz.

hsg ben cektirdim ve oyle korktugum gibi acimadi sakin kendini kasma ins.sonuc iyi cikar

anlat istersen icindekileriiii yeni mi basladin ne kadardir istiyosun v.s.

belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo göğüs uçlarım hassaslaştı başım gönüyo midem yanar gibi bulanıyo yumurtamın kist olmasından korkuyorum adetime 6 gün var :S

Kızlar bugun reglımın 11. Gunu yarın doktora gıdecegım, klomenden sonra 5 tane yumurtam olmustu bakalım nekadar gelısmısler. Heyecanlıyım :)

Bu arada ılk kez klomen kullanıyorum :)

Kızlar okuyorumda progestan dıye bısey kullanılıyor, bu nasıl bı ılac ne ıse yarıyor?

Bırde ıkız oluyormus Alllllaaaaa :)

Buarada esım argınmax, koregıngseng, cınko ve evıtamınk kullanıyor
Bende balıkyagı ve folıkasıd ıcıyorum

6 aydır denedık olmadı, bıde klomenle deneyelım dedı doktorumuz. Heyecanlıyım....

belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo göğüs uçlarım hassaslaştı başım gönüyo midem yanar gibi bulanıyo yumurtamın kist olmasından korkuyorum adetime 6 gün var :S

Kötu dusunme nerden cıkardın kistti simdi herseyin hayırlısı

sende inş.ilk ayda tutturanlardan olursunnn

Kötu dusunme nerden cıkardın kistti simdi herseyin hayırlısı

bilmiyorum çok korkuyorum öyle birşey olursa diye. bebiş olmamasına razıyım deneriz yine ama kist filan olursa hem bekliycem geçmesini hep onun stresi 3 gündür moralim mozuk ağlıycam ağlıyamıyorum sürekli gözlerim doluyo olduysa 18inde yada 19 unda oldu bebiş böyle belirti vermzezki çok erken daha

kist olusmamıstır ama olussada adet olunca gider oyle beklemezsın yani klomenle olan kistler adetle atılıyor.benim basıma geldi adetle gitti biraz agrılı bir adet döneminden gectim o kadar.canım belirtilere takılma klomende yapabilir.yani mide bulantın hariç digerlerini ben yasıyorum her ay baska arkadaslarda var yasayan yani o belirtiler adet belirtiside bebek belirtiside olur daha önceki yazılarımı okuduysan ben öyle düşünüyorum.aslında bu konuda yorum yapmak istemiyorum olumsuz diye ama o belirtilere kapılıp sonra hüsran yasamıs biriyim.bak ne kadar bilicliyim bu konuda ama o belirtiler baslıyınca hayellerde baslıyor hemen şimdi yumoslar agrıyor ya bebek sitelerinde gezerken buldum kendimi zıbın bakıyodummm

ayyyyyyyyy kıyamam ben sana ya allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah. ne kadarlık evlisin canım dün ve bugun bulantım var klomenle ilk ayım ya çok bilmiyorum nasıl belirtiler olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…