• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Öyle düşünme biraz rahat olmakta fayda var. Stres yaptığımız için de olacak şey olmayabiliyor.
Allah büyük, muhakkak bir zamanı bir bildiği var.

Bu arada dün gece hafif ağrı - sızı var demiştim kasıklarımda bu sabah kalktım hiç bir şey yok. Ağrı falan kalmadı.
Akıntı 2-3 gündür beyaz süt gibi. Yumurta akı gibi akıntı falan da yok ortada :(
oyle canim ara ara vuruyor ozellikle geceleri akintiya takilma sen iliskiye gir gun asiri olucagi varsa olur

Gebe Değilsin. Bende Aynı Sen gibiyim Klomen Yapıyor hepsini :)

Hala nir umudum var 7 gün önce son ilişki oldu belki o tutar ;)))) üzülmedim ben ağlamadım da çünkü bu ay olmazsa öbür ay olacak inanıyorum ;))) verdigim paraya üzüldüm sadece bide eşime üzüldüm o kadar

Son düzenleme:
Kızlar günaydın bugün hastalanmam lazım günüm ,bakalım gelen giden hiçbirşey yok şuam ağrım sıZımda yok açık eczane bulsam negatif göreceğimi bile bile yapmıcam testi neyse bu ay aşılama beni bekliyor bu arada bugün benim doğum günüm hastada olsam keyfim kaçırmıcam :)

Bencede üzülme öbür ay olur bu ay olmazsa dogum günün kutlu olsun

ben de 4 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz.doktorum klomen verdi.ilacım bugün bitiyor ve ayın 1inde kokontrole çağırdı .ama merak ettiğim birşey var klomen kullanırken ilişkiye girmenin bir zarari var mi acaba?

ben de 4 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz.doktorum klomen verdi.ilacım bugün bitiyor ve ayın 1inde kokontrole çağırdı .ama merak ettiğim birşey var klomen kullanırken ilişkiye girmenin bir zarari var mi acaba?

Canım bitsin öle yapın bazı doktorlar 2 gün yasak diyor sen bekle bence

doğum günün kutlu olsun reallove.. hediyelerin engüzelini versin inş mevlam göbüşüne:)

ikici kez denememde sanırım fos çıkıyo kızlar adet sancılarım baş göstermeye başladı sağolsunlar.. geliyorum diyorlar... off daha içmek istemiyorum. vee bukez dr değiştirecem ne diyorsunuz.. değiştireyimmi..

ikici kez denememde sanırım fos çıkıyo kızlar adet sancılarım baş göstermeye başladı sağolsunlar.. geliyorum diyorlar... off daha içmek istemiyorum. vee bukez dr değiştirecem ne diyorsunuz.. değiştireyimmi..

degistir neden boyle dusundun memnun degilmisin

Valla canım adet olacam diyorum olmuyorum kan testi de 2,00 çıktı belirtilere bakma bence

Ama neden kimse yok kafam Cook karışık deger 2,00 gebelik yok adet olmadım göğüslerim kocaman oldu ağrıyor neden böle oldu yaaa doktoruma mı gitsem biraz beklesem mi

Kızlar acil yardım çok heyecanlardım az önce test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı buğulu dağınık gibi acaba test mi yanlış buraya nasıl resim yükleyebilirim size göstermek istiyorum halen hasta olmadım çizgide 20 dk sonra çıktı 1 saat sonrada biraz daha belirgin ay bi yükleyebilsem acil yorum kıZlar umutlanmak istemiym

Kızlar acil yardım çok heyecanlardım az önce test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı buğulu dağınık gibi acaba test mi yanlış buraya nasıl resim yükleyebilirim size göstermek istiyorum halen hasta olmadım çizgide 20 dk sonra çıktı 1 saat sonrada biraz daha belirgin ay bi yükleyebilsem acil yorum kıZlar umutlanmak istemiym
Yarın hemen Kan testi yaptır canım gebelik olabilir.

Ama neden kimse yok kafam Cook karışık deger 2,00 gebelik yok adet olmadım göğüslerim kocaman oldu ağrıyor neden böle oldu yaaa doktoruma mı gitsem biraz beklesem mi
Bende olamadım hala gebelik yok Doktor 1 hafta daha bekle olmazsan söktürücü vericem klomen in yan etkisi demişti canım git istersen dr ye

canim gecen ay benimde 1,2 cikti adet olmadim 6 gun gecti gene 1.2 cikti sonra oldum istersen dr git fikir verir yada ilac verir

bencede kan testi yaptir ben senin yerinde olsam saat kac olursa olsun ikinci cizgi varsa hemen yaptirirdim.kesin emin olmak icin

canim gecen ay benimde 1,2 cikti adet olmadim 6 gun gecti gene 1.2 cikti sonra oldum istersen dr git fikir verir yada ilac verir

Yarında olmazsam salı günü Gidecem canım ama belirtiler bizi kandırdı ilk defa belirtim olmuştu aşırı ama anladımki adetin 25. gününe kadar yumurta. Büyüyor agrılar Bunu öğretti bu ay evimdeyim iyi değerlendirecem ;)) ve olacak inş

Back