oyle canim ara ara vuruyor ozellikle geceleri akintiya takilma sen iliskiye gir gun asiri olucagi varsa olurÖyle düşünme biraz rahat olmakta fayda var. Stres yaptığımız için de olacak şey olmayabiliyor.
Allah büyük, muhakkak bir zamanı bir bildiği var.
Bu arada dün gece hafif ağrı - sızı var demiştim kasıklarımda bu sabah kalktım hiç bir şey yok. Ağrı falan kalmadı.
Akıntı 2-3 gündür beyaz süt gibi. Yumurta akı gibi akıntı falan da yok ortada
Gebe Değilsin. Bende Aynı Sen gibiyim Klomen Yapıyor hepsini :)Kan testi sonucum 2.0 çıktı halada adet olmadım yaa
Gebe Değilsin. Bende Aynı Sen gibiyim Klomen Yapıyor hepsini :)
Kızlar günaydın bugün hastalanmam lazım günüm ,bakalım gelen giden hiçbirşey yok şuam ağrım sıZımda yok açık eczane bulsam negatif göreceğimi bile bile yapmıcam testi neyse bu ay aşılama beni bekliyor bu arada bugün benim doğum günüm hastada olsam keyfim kaçırmıcam :)
ben de 4 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz.doktorum klomen verdi.ilacım bugün bitiyor ve ayın 1inde kokontrole çağırdı .ama merak ettiğim birşey var klomen kullanırken ilişkiye girmenin bir zarari var mi acaba?
ikici kez denememde sanırım fos çıkıyo kızlar adet sancılarım baş göstermeye başladı sağolsunlar.. geliyorum diyorlar... off daha içmek istemiyorum. vee bukez dr değiştirecem ne diyorsunuz.. değiştireyimmi..
ikici kez denememde sanırım fos çıkıyo kızlar adet sancılarım baş göstermeye başladı sağolsunlar.. geliyorum diyorlar... off daha içmek istemiyorum. vee bukez dr değiştirecem ne diyorsunuz.. değiştireyimmi..
Yarın hemen Kan testi yaptır canım gebelik olabilir.Kızlar acil yardım çok heyecanlardım az önce test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı buğulu dağınık gibi acaba test mi yanlış buraya nasıl resim yükleyebilirim size göstermek istiyorum halen hasta olmadım çizgide 20 dk sonra çıktı 1 saat sonrada biraz daha belirgin ay bi yükleyebilsem acil yorum kıZlar umutlanmak istemiym
Bende olamadım hala gebelik yok Doktor 1 hafta daha bekle olmazsan söktürücü vericem klomen in yan etkisi demişti canım git istersen dr yeAma neden kimse yok kafam Cook karışık deger 2,00 gebelik yok adet olmadım göğüslerim kocaman oldu ağrıyor neden böle oldu yaaa doktoruma mı gitsem biraz beklesem mi
canim gecen ay benimde 1,2 cikti adet olmadim 6 gun gecti gene 1.2 cikti sonra oldum istersen dr git fikir verir yada ilac verirAma neden kimse yok kafam Cook karışık deger 2,00 gebelik yok adet olmadım göğüslerim kocaman oldu ağrıyor neden böle oldu yaaa doktoruma mı gitsem biraz beklesem mi
Bende olamadım hala gebelik yok Doktor 1 hafta daha bekle olmazsan söktürücü vericem klomen in yan etkisi demişti canım git istersen dr ye
Kızlar acil yardım çok heyecanlardım az önce test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı buğulu dağınık gibi acaba test mi yanlış buraya nasıl resim yükleyebilirim size göstermek istiyorum halen hasta olmadım çizgide 20 dk sonra çıktı 1 saat sonrada biraz daha belirgin ay bi yükleyebilsem acil yorum kıZlar umutlanmak istemiym
canim gecen ay benimde 1,2 cikti adet olmadim 6 gun gecti gene 1.2 cikti sonra oldum istersen dr git fikir verir yada ilac verir
2.0 çıktı benim kanda gebelik testi..Hcg kaç çıktı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?