adetime 3 gün var açık kahverengi akııntım geliyo gebelikte böle bişey olmaz sanırım adet olucammmm var mı benim durumumda olan bu akıntı bi kesiliyo bi geliyo 3-4 gün önce de kahverengi olmuştu şimdi tekrar başladıı noluyo anlamadım kiii acaba bunlar çatlatma iğnesinden mii
Klomenle son durum :
İlaç biteli 3.gündeyim ve kasıklarımda hafif hafif ağrılar var(sızı gibi) Adetin ise 10.günü. Bugün ovulasyon testine başladım 2. çizgi hafif silik çıktı. Yumurtlama dönemim bu gün değildir inşallah çünkü eşim mesaide :)
Ovulasyon öncesi ya da klomen sonrası bu ağrıları yaşayan var mı?
Klomenle son durum :
İlaç biteli 3.gündeyim ve kasıklarımda hafif hafif ağrılar var(sızı gibi) Adetin ise 10.günü. Bugün ovulasyon testine başladım 2. çizgi hafif silik çıktı. Yumurtlama dönemim bu gün değildir inşallah çünkü eşim mesaide :)
Ovulasyon öncesi ya da klomen sonrası bu ağrıları yaşayan var mı?
Neden kimse uğramıyor ama yaaaa nerde bu millet)))
Canım umarım kist yapmamıştır inşallah hasta olmazsın umarım bebeğin yerleşiyordur diyelim iyi olsun
var canım ben klomene baslayınca agrılarım baslar adet olana kadar gider senin tarif ettigin gibi.benim de bugun 10 gunum dr ne zaman gitceksin yumusların boyu ıcın bana yazarmısın
adetime 3 gün var açık kahverengi akııntım geliyo gebelikte böle bişey olmaz sanırım adet olucammmm var mı benim durumumda olan bu akıntı bi kesiliyo bi geliyo 3-4 gün önce de kahverengi olmuştu şimdi tekrar başladıı noluyo anlamadım kiii acaba bunlar çatlatma iğnesinden mii
Evet canım ben yaşadım halad yaşıyorum agrı normal bu hayırlı olsun tedavin
Pazartesi yani 12. gün ugs için gidicem. Benimkisi rutin kontrol diyebiliriz. Geçtiğimiz ay pko olduğundan bir çok kist vardı onlar gitmiş mi, yumurtalar gelişmişmi vs..
birde 21.gün progesteron tahlili yaptırcam. Elbette haber veririm. Sende habersiz bırakma:)
slm olsun sizlere kader arkidişleriiimm
klomende ikinci ayımdayım, şu an 22.günümdeyim
vatana millete hayırlı ola inşallaaahhh
slm olsun sizlere kader arkidişleriiimm
klomende ikinci ayımdayım, şu an 22.günümdeyim
vatana millete hayırlı ola inşallaaahhh
ben cok heyecanliyim icimde kotu seyler hissediyorum gerci bu ayda diger aylar gibi olcak geliyor amaPazartesi güzel haberlerle dönelim inşallah :)
Negatif Düşünceler İçine Girme Kafanı Oraya yorma rahat ol. Rabbim Vericeği Zamanı Bilir. Pazartesi bizede haber verben cok heyecanliyim icimde kotu seyler hissediyorum gerci bu ayda diger aylar gibi olcak geliyor ama
Negatif Düşünceler İçine Girme Kafanı Oraya yorma rahat ol. Rabbim Vericeği Zamanı Bilir. Pazartesi bizede haber ver
Büyür İnsallah... Büyümüştürde Üzme Kendini Doktor Yumurtalıklarının hakkında bişi Dedimi Sana Tedavi Sürecinden bahsettimi ? Ben 1 defa kullandım büyümedi Doktorum İğne Diyor Mesela ?sorma ya bir ay iyi gitti ikinci ay buyumedi bakalim ucuncu ay ne olcak ama yumoslari hissediyorum buyudugunu bakalim dogrumu hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?