))) ay allahım duy sesimizi ya inş tatlim hamileyizdir kaçıncı günün bugün bende klomende 24 .güne kadar aşırı agrı olmuştu
ben 4 martta dıreksıyon egt alcam canımsınav 16 mart dıreksıyon sınavıda nısandaymıs bu sefer ugramada bak kusmuom mu sana
Yok tatlım kesinlikle olmicak öle bişey) görüşecez mutlakaAa
he cnm çıkıyordum topikde hayat belirtisi görünce son anda durdum
tatlımcım benim klomende 2.ayımdayım, şu anda 21.günümdeyim :26: ben birde progestan kullanıyorum şu anda sabah akşam, sende kullanıyormusun?
sen sorduktan 3 dk sonra cevap vermişim (kontrol et istersen),
ama gitmişsin
ilginç...
Gunaydin !!! herkese mutlu bir gun diliyorummKizlar naber nasılsınız ateşim düştü cok sukur,iyiki telefondan giriliyormuş yattığım yerden guzel oluyo
Hayırlısı olsun canımmmkızlar ben bugün regl oldummmmmm hayırlısı artıkkk
Ama ben olmadımmkızlar ben bugün regl oldummmmmm hayırlısı artıkkk
Herkes Gitmiş Kimsecikler kalmamış
doktorunu arayıp söylesene canım benimCanımmm benim ben geldim ama olmadım daha yarın kan tahlili verecem eşim evde olur ya sonuc görede Pazartesi doktoruma Gidecem
doktorunu arayıp söylesene canım benim
kızlar ben bugün regl oldummmmmm hayırlısı artıkkk
merhaba arkadaslar,
bizde yaklasık 5aydır bebiş deniyoruz bi turlu beceremedık, doktorumuz herhangi bir sorun yok dedi, ama sabırsız oldugumuzu gorunce klomene baslattı. reglimin 3. gunu basladım ve gunde 2 tane içtim.
reglımın 8. gunu yani cuma gunu doktoruma gittim. 5 tane yumurtam olusmus, biri 14mm, diğerleri 10ar mm.
pazartesi tekrar gidicem muhtemelen catlatma ignesi verecek..
sımdı bunların hepsı olgunlasır mı 5tanesi birden tutar mı acaba nedersiniz :S
ikiz olsa hayallerim gercek olur da 5 tane olunca birden aman Allah ım dedim :)
Gunaydin !!! herkese mutlu bir gun diliyorumm
nasılsın canım klomenli hayat nasıl gidiyo :) bugun benim belim ve kasıklarım ağrıyodu bir ara tıpkı adet olucakmışım gibi ama gelen giden yok. zaten daha olmama en az 7 gün var. sen ne yapıyon yumurtanın oluşmuşmuşmu diye ne zaman gidecen doktora. birde bu senin kaçıncı tedavin
canim ben pazartesi gidicem dr bakicak buyumuslermi diye benim 3 ayim canim oncekileri saymiyorum.hazirandan bu yana dr gidiyorum.
4 ay sadece klomen denedik arada adet gecikmeleri falan oldu oyle uzadi ciddi olarak son 3 ay gecen ay yumoslar buyumedi ondan onceki ay catlattik biraz karisik benim isleranladım canım benimde ilk ayım tedavide geçen ay gittim doktora tetkikler filan bu aya başladık. hazirandan bu yana 9 ayda 3 kez tedavi az değilmi canım aramı verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?