- 17 Temmuz 2012
- 214
- 24
- 118
Günaydın cnm eşimi işe gonderdim yatağa yattım uyamaya dewam buraya cok guzel kar yağıyor)))
Günaydın cnm eşimi işe gonderdim yatağa yattım uyamaya dewam buraya cok guzel kar yağıyor)))
Günaydın tatlım .. bu aydan once ıkı ay dıana 35 kullanıyordum 26- 27 gunde hasta oluyordum belkı sımdıde erken olucam ondan agrıyordur muhtemelen cunku sıvılcede cıktı yuzumde aksam kı agrımda hep adet oncesı ağrıma benzıyordu gercı gece uykumdan uyandıracak kadar hıc agarmazdı ama hıc umıdım kalmadı .. bıde yerlesme kanaması gıbı bıseyde olmadı ya ondanda pek umudum kalmadı
yerlesme kanaması herkeze olmuyorkii canım bebiş belirtisi adet belirtisiyle aynıymıs.seninki insallah bebiş cıkar canım
Kızlar bugün en yakın arkaşadım doğum yapıyo,onun adına çok mutluyum, bende sonra evlendi ve korunduğu halde hamile kaldı,o bugün kucağına alıyor bebğini,ben halen deneme aşamasındayımBu aydan da ümidin yok 24. günüm bugün.Birde kızlar çocuk için bu duayı etmek gerekiyormuş Zekeriya A.S"Rabbim banada katından tertemiz bir soy armağan et.Şüphesiz ki sen duaları işitensin.(İmran suresi-38) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
yerlesme kanaması herkeze olmuyorkii canım bebiş belirtisi adet belirtisiyle aynıymıs.seninki insallah bebiş cıkar canım
Günaydın tatlım .. bu aydan once ıkı ay dıana 35 kullanıyordum 26- 27 gunde hasta oluyordum belkı sımdıde erken olucam ondan agrıyordur muhtemelen cunku sıvılcede cıktı yuzumde aksam kı agrımda hep adet oncesı ağrıma benzıyordu gercı gece uykumdan uyandıracak kadar hıc agarmazdı ama hıc umıdım kalmadı .. bıde yerlesme kanaması gıbı bıseyde olmadı ya ondanda pek umudum kalmadı
canım olmasada herşey ALLAHTAN biliyorsun gelecek ay umudu ile yaşayacaz artık bu ayda olmazsa... birde illa yerleşme kanı gibi bişey olması zorunlu değil bu çok kafamı karıştırdı cevremdekilere ablamgile sordum hiç kimsenin yerleşme kanaması olmamış bence o kan lekenmesi şu anlama geliyor fazla hareket etme düşük riski olabilir diye kafanı belirtilerle karıştırma boşver bende yarına birgüne hasta olurum klomenle üçünccü ayımdada tutmadı hayırlısı artık...
bayanlar gec saatte girdim yoksunuz suan ama geldıgınızde mutlaka bildirrmisiniz bana ne durumdasınız ?
medical park fatih ama artik oraya gitmiyecem ozel gaziosmanpasa hastanesine gidicem orda takip icin para almiyorlarmis. canim bende istanbul fatihte oturuyorum
ayyy ne güzel ya ben bu kıs hıc kar göremedım izmire hıc yagmıyor ya kendı memleketımede ne guzel yagardı off özledım bak sımdı memleketımı
Ayy ne guzel bizim burda kuru soguk var.kar yagsın burdada hava kırılır.
Kızlar bugün en yakın arkaşadım doğum yapıyo,onun adına çok mutluyum, bende sonra evlendi ve korunduğu halde hamile kaldı,o bugün kucağına alıyor bebğini,ben halen deneme aşamasındayımBu aydan da ümidin yok 24. günüm bugün.Birde kızlar çocuk için bu duayı etmek gerekiyormuş Zekeriya A.S"Rabbim banada katından tertemiz bir soy armağan et.Şüphesiz ki sen duaları işitensin.(İmran suresi-38) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sen bir hamile cik ben sana neler ediyorumm gor.bencede fazla hevesli olmayin sonra kan gorunce insan morali alt ust oluyor.canlarim bu ay olmazsa diger ay olur.
canım anladım kadarıyla pko var galıba sende demı onndan glıfor kullanıyon:44::44:benım kv. seker hastası ona da kılo yapıyo glifor ıstahını acıyo ama o yemıyo fazla yıne de su ıcse yarıyo
canım olmasada herşey ALLAHTAN biliyorsun gelecek ay umudu ile yaşayacaz artık bu ayda olmazsa... birde illa yerleşme kanı gibi bişey olması zorunlu değil bu çok kafamı karıştırdı cevremdekilere ablamgile sordum hiç kimsenin yerleşme kanaması olmamış bence o kan lekenmesi şu anlama geliyor fazla hareket etme düşük riski olabilir diye kafanı belirtilerle karıştırma boşver bende yarına birgüne hasta olurum klomenle üçünccü ayımdada tutmadı hayırlısı artık...
cadım gıttın mı sonunda:))uzulme tatlım hayırlısı olsun dıorum sana bızımkıler sıcagı beklıolar anaları gıbı keyfıne duskunler:)))
selam canım hoşgeldin bende başka topiğe gittiğim zaman aynen senın dedğin gibi kimse umursamıyor onlar aralarında konuşuyor senı içlerine almıyorlar...ama burda asla öyle bişey söz konusu bile değil emin ol fatma arkadaşımız cok nadir gelir buraya ben ve zd86 arkadaşımız sürekli burdayız bugün ben yoktum olsaydım hemen yazardım bak olmadığım halde geçmişi okuyarak sana yzamak istedim umursamayabilirdim ama hepimiz anne adayıyız hepimiz çok hassas günler geciriyoruz birbirmzi anlıyoruz... burda oldukca yazarım sıkma canını
öyle demeyin canımcım gördükçe yazmaya çalışıyoruz tatlım
Merhaba kimse yok sanırım bende markete çıkacam eşim geldi görüşürüzkızlar merhaba.Nasılsınız?
geçen sene burda diz boyu kar vardı yıne bu sabah okadar cok yağmadı ama insan rahatlıyor kar yağarken izlemesi
kız vala çok güzel ya izlemesi stresimi atıyorum izlerken inşallah ordada yağar
şuan ve onlarada nasip eden RABBİM bizede nasip edeceüzülme canım üzülme seninde bebeğin olacak inşallah.... çevreye bakarsan ben evlendikten sonra 30 kişiden fazla hamile kadı coğunun cocugu kucağında k ancak zamanı gelince inşallah umudumuzu kaybetmeyelim birbrimize dua edelim inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?