Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

merhaba arkadaşlar.bende bu ay klomen kullanmaya başladım.adetin 3. günü içmeye başladım.adetin 9. günüde dr gittim.iki yumurtam oluşmuş.19 mm ve 15 mm.dr 2 gün sonra tekrar çağırdı.ama çatlatma iğnesi vermedi.acaba kaç mm olması gerekiyo ki çatlatma iğnesi olmak için.bide çatlatma iğnesi kalçadan mı göbektenmi olması gerekiyor.

cnm olabilir.çünkü benim drum öle akıntı olduğu zaman yumurtluyosun demektir dedi.peki o günü çalışma yaptınızmı bari.inş. hayırlısıyla olur
bebiş.

Neredeyse aynı durumdayız. Benimde 2 gün sonra bitecek klomen. Ama şuanda bile kasıklarımda ince ağrı - sızılar var.
Belki de polikistik overden kaynaklanıyor. Adetimin 14.günü ultrason için her hangi bir dr.a gidicem (ist dışında olduğumdan) ve 21.günü her hang bir hastanede Progesteron (P4) tahlili yaptırıcam.

Progestron (P4)
Adetin 3. günü < 1.5 ng/ml
adetin 21.günü <10 ng/ml

yukarıda progesteron ile ilgili bilgiler mevcuttur. 21. günde yapılan testte elde edilen sonuç kaliteli bir yumurtlama yapıp yapmadığınızın göstergesidir..testi yaptırmayı ihmal etmeyin.. (yumurtladığını zannedip yanılanlardan olmayın) bu değerin 21. günde 4 ün üzerinde olması yumurtlamanın olduğunu 10 üzerinde olması ise yumurtanın kaliteli bir yumurta olduğunun göstergesidir..

kızlar bişey sordum ama görmediniz galiba:26::26::26::26:

Canım bana dr. 6 ay klomen kullan %50 olumlu sonuç verir dedi. Çatlatma iğnesi mi olucam dedim. Ona gerek kalmadan olabileceğini söyledi. Yanılmıyorsam önce klomenle olgunlaşması ve çatlaması bekleniyor eğer cevap vermezse iğne yapılıyor.
Ben ultrason için ne zaman gideceğimi bile bilmiyorum ama 12.13 günde gitmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

Belki ilk aydan catlatmadan denemek istiyordur.Cunku herkeze yapmıyolar catlatma ignesi 3 Cesit varmıs ben koldan olmustum.18 mm ustunde catlamak ıcın yeterli diye biliyorum.

yine adet sancılarım başladı artık çıldırıcam ya bi emin olabilsem ya varlıgına yada yokluguna 3 gün daha nasıl dayanıcam benmi çok sabırsızım yoksa sizdemi benim gibisiniz anlamıyorum ki noluyo bana rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

Ben klomenen 3.gun baslayıp 5 gun kullanıyorum bitincede 4-5 gun dr gidiyorum.seni bitince su gun gel diye cagirmadımı?

canım istersen denemelik bir idrar testi yap eger varsa belki silik ikinci cizgiyı görürsün ama yarın sabah yap gene ekliyorum cıkan sonuca inanma negatif olursa ama o iki cizgiyı görürsen gider kan testi yaptırırsın.

cnm bende adetin 3.günü kullanmaya başladım 5 gün içtim klomeni sonra yani 8.günü cağırdı dr.bence klomen bittiyse git dr.bi baksın ultrasonla.

silikte olsa çıkar yani öylemi yapayım o zaman hatta hemen yarında yaparım :)

cnm yalnız değilsin.bende öyleyim sürekli artık böle günleri sayıyodum taki bu aya kadar.sonra bi karar aldım artık günleri saymıcam.biz elimizden geleni yapalım da geriside Rabbimden inş.çünkü stres yaptığımızdada hormonlor etkileniyomuş.bana dr adet olduğun günü takvime yaz.daha sonra bakma takvime.kendine bi uğraş bul dedi.kafamıza takmamaya çalışalım.mesela ben şimdi şal falan örüyorum nebilim kurslara falan gidilebilir.Rabbim ol dedikten sonra olur cnm .

peki batın nezaman

Son düzenleme:
selam hatun kişiler nasılsınız bat 28 şubat daha 10 gün var çok sabırsızım biyandanda umutlanmıyorum hiç aman ne karışık haldeyim anlatamam bakalım bekleyebilecekmiyim yine erkende testlere başlayacakmıyım

gerçekten başka şeylerle uğraşmak bir nebze olsun aklınızdan çıkarıyor bende bebek yeleği patiği örüyorum bazılarını hediye olarak yapıyom bazısınıda gelmek bilmeyen sıpama veya sıpalarıma yapıyom vakit geçiyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…