merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım8 aydır bebek deniyoruz bu ay klomene başladım bugün klomeni içisimin 5 (son)günü ve 4 günü bende süt renginde önce sıvı şekilde sonra uzayan kıvamlı bir hal aldı 1 günsürdü ve bugun yok sizce yumurtam çatlamışmıdır farklı şehirde olduğum için doktoruma gidemiyorum başaka doktorada gitmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun allahım herkese tez zamanda çocuklarımızı önce göbişlere sonra da kucaklarımıza almayı nasip eder
merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım8 aydır bebek deniyoruz bu ay klomene başladım bugün klomeni içisimin 5 (son)günü ve 4 günü bende süt renginde önce sıvı şekilde sonra uzayan kıvamlı bir hal aldı 1 günsürdü ve bugun yok sizce yumurtam çatlamışmıdır farklı şehirde olduğum için doktoruma gidemiyorum başaka doktorada gitmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun allahım herkese tez zamanda çocuklarımızı önce göbişlere sonra da kucaklarımıza almayı nasip eder
kızlar bişey sordum ama görmediniz galiba:26::26::26::26:
merhaba arkadaşlar.bende bu ay klomen kullanmaya başladım.adetin 3. günü içmeye başladım.adetin 9. günüde dr gittim.iki yumurtam oluşmuş.19 mm ve 15 mm.dr 2 gün sonra tekrar çağırdı.ama çatlatma iğnesi vermedi.acaba kaç mm olması gerekiyo ki çatlatma iğnesi olmak için.bide çatlatma iğnesi kalçadan mı göbektenmi olması gerekiyor.
Canım bana dr. 6 ay klomen kullan %50 olumlu sonuç verir dedi. Çatlatma iğnesi mi olucam dedim. Ona gerek kalmadan olabileceğini söyledi. Yanılmıyorsam önce klomenle olgunlaşması ve çatlaması bekleniyor eğer cevap vermezse iğne yapılıyor.
Ben ultrason için ne zaman gideceğimi bile bilmiyorum ama 12.13 günde gitmeyi düşünüyorum
yine adet sancılarım başladı artık çıldırıcam ya bi emin olabilsem ya varlıgına yada yokluguna 3 gün daha nasıl dayanıcam benmi çok sabırsızım yoksa sizdemi benim gibisiniz anlamıyorum ki noluyo bana rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Canım bana dr. 6 ay klomen kullan %50 olumlu sonuç verir dedi. Çatlatma iğnesi mi olucam dedim. Ona gerek kalmadan olabileceğini söyledi. Yanılmıyorsam önce klomenle olgunlaşması ve çatlaması bekleniyor eğer cevap vermezse iğne yapılıyor.
Ben ultrason için ne zaman gideceğimi bile bilmiyorum ama 12.13 günde gitmeyi düşünüyorum
canım istersen denemelik bir idrar testi yap eger varsa belki silik ikinci cizgiyı görürsün ama yarın sabah yap gene ekliyorum cıkan sonuca inanma negatif olursa ama o iki cizgiyı görürsen gider kan testi yaptırırsın.
yine adet sancılarım başladı artık çıldırıcam ya bi emin olabilsem ya varlıgına yada yokluguna 3 gün daha nasıl dayanıcam benmi çok sabırsızım yoksa sizdemi benim gibisiniz anlamıyorum ki noluyo bana rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
silikte olsa çıkar yani öylemi yapayım o zaman hatta hemen yarında yaparım :)[/QUOT
Dur hemen heveslenme çıkabilirde cıkmaya bilirde sen dene hiç birsey yapmamakdan iyidir diye dedimmm
selam hatun kişiler nasılsınız bat 28 şubat daha 10 gün var çok sabırsızım biyandanda umutlanmıyorum hiç aman ne karışık haldeyim anlatamam bakalım bekleyebilecekmiyim yine erkende testlere başlayacakmıyım
slm cnm.sende klomen kullandınmı?
cnm olabilir.çünkü benim drum öle akıntı olduğu zaman yumurtluyosun demektir dedi.peki o günü çalışma yaptınızmı bari.inş. hayırlısıyla olur
bebiş.
cnm yalnız değilsin.bende öyleyim sürekli artık böle günleri sayıyodum taki bu aya kadar.sonra bi karar aldım artık günleri saymıcam.biz elimizden geleni yapalım da geriside Rabbimden inş.çünkü stres yaptığımızdada hormonlor etkileniyomuş.bana dr adet olduğun günü takvime yaz.daha sonra bakma takvime.kendine bi uğraş bul dedi.kafamıza takmamaya çalışalım.mesela ben şimdi şal falan örüyorum nebilim kurslara falan gidilebilir.Rabbim ol dedikten sonra olur cnm .
peki batın nezaman
Canım aynen
Bendede tık
Belirti yok seninle aynı batımız ama klomen kullanınca birgun erken oluyorum. herhalde 23subatta olur
Batımda evet asilama
İsteyecem
Gercekten isimi sansa bırakmak istemiyorum artik ... Eger yapmazsa doktor değiştirecem sen ne düşünüyorsun
Bebetom bana zaten geçen ay aşılama yapalım dedi ben kabul etmedim,bu ayda teklif ederse kabul edicem. Daha fazla uzasın istemiyorum. 10.ayın içindeyim artık. Bu arada benim klomende 2.ayım ve hiç çatlaatma iğnesi olmadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?