hoş buldummmmm :))) Ben Yiştim İmda da herhaldehosgeldinn
hoş buldummmmm :))) Ben Yiştim İmda da herhalde
mart 90 doğumluyum 1 sene 7 aylık evliyim Şimdilik ev hanımıyım Çocuk tedavisi görüyorum peki ya sen?biraz kendinden bahsetsene kac yasındasın kac yıllık evlisin v.s.
mart 90 doğumluyum 1 sene 7 aylık evliyim Şimdilik ev hanımıyım Çocuk tedavisi görüyorum peki ya sen?
Tamam canım her detayı yazacağım)))
bende evlendiğimden beri korunmuyorum bende polikistik over sendromu var. bat 21 Doktora gidicem İğne yapıcaklar. Birde Havalar Isınınca Anadolu yakasından ev bakıcam kiralık tasınıcam o var ev arastırıyorum simdiden telaşe bitmiyor86 dogumluyum 5.5 senelik evliyim ciddi olarak tedavide 3 ayım ama ondan önce de klomen kullandım kont.suz benim iş biraz karısık yaklasık 3 yıldır korunmuyoruz işde...yeni işden cıktım ev hanımıyım.
sende tanıtsana kendini bu arada kızlar ben eski bilg.giriyorum biraz yavas calısıyor gec cevap yazabilirim.
hosbuldm cnmm..benm muhtemen bat 26sı bu ay..adetın 3. gunu klomenle baslıyoruz asılama yapılcak ılk tedavım :)ne yapalım arkadaşım kafa dağıtıyoruz birbirimizden bilgi alıyoruz satıyoruz burası tam kafa dağıtma yeri senin bat ne zaman bu arada hoşgeldin topiğimize sen hangi tedavidesin detaylı anlatırsan seviniriz canımmmm inşallahhhh RABBİM hakkında hayırlısını versin ve bebeğini nasip etsin.....
88 liyim canım2 sene 4 ay oldu evlenneli evdeyim ilk tedavimiz buu böle işte
hosbuldm cnmm..benm muhtemen bat 26sı bu ay..adetın 3. gunu klomenle baslıyoruz asılama yapılcak ılk tedavım :)
ins ilk aydan tutar boyle konusmaları okurken yazdıgın belirtiler ve o kan geldi demen senki ordaymıs gibi geldi bana dikkat et kendine
Canımm sen kaç yıllık evlisin bide sorun ne neden ilk tedavinde aşılama anlatırmısınnn
bende evlendiğimden beri korunmuyorum bende polikistik over sendromu var. bat 21 Doktora gidicem İğne yapıcaklar. Birde Havalar Isınınca Anadolu yakasından ev bakıcam kiralık tasınıcam o var ev arastırıyorum simdiden telaşe bitmiyor
cadıııı napıonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?