bır bucuk yıllık evlıyım cnm..benm esımde varıkosel var sadece hız sorunumuz var amelıyat ıstemedıgımz ıcın doktor asılamaya gecti..ıkı ay once bı kımyasal yasadııgım ıcın sansımız yuksek dedı 3 ay ust uste deneyelım bakalım dedi..sevıorum doktorumu :)Canımm sen kaç yıllık evlisin bide sorun ne neden ilk tedavinde aşılama anlatırmısınnn
kızmıstımm ama ıyı hadı affettımmm:) bebıss mı var kızzzBebegimmmm Bitanemmm)) seni çok özledim ben valla küsme bana gelemedim sanA ama söz bak sınava gelecem 1.( ay sonra söz gelecem yanınaaaa tızma bana yütfennnn ))
bır bucuk yıllık evlıyım cnm..benm esımde varıkosel var sadece hız sorunumuz var amelıyat ıstemedıgımz ıcın doktor asılamaya gecti..ıkı ay once bı kımyasal yasadııgım ıcın sansımız yuksek dedı 3 ay ust uste deneyelım bakalım dedi..sevıorum doktorumu :)
kızmıstımm ama ıyı hadı affettımmm:) bebıss mı var kızzz
inşallah bakalım hayırlısı..Hımmm tamam Can'ım güven varsa doktoruna devam et tedavin sonuç verir umarım
Tipik bile var diyorda inş belirtiler yanıltmazbiliyodum sen bana kıysmazsınnnn canımsınnn bee
ıns vardır canımm hayırlısı olsunn:))dedıgını yapcan heralde 2 kısı geldınız 3kısı doncenız:)ıns
Merhaba bişey sormak istiyorum klomen kullanıp kisti olan varmı kiste rağmen hamile kalan varmı aranızda
Benim ilk ayım ama genelde kist oluyormuş geciyormuş bazen hamilelikte oluyormuş
Canım benimde adet Düzensizliklerim vardı Pco Çıktı. Doktorun neden Test'e yanaşmıyor ki ? Memnunmusun Doktorundan ? Klomen bende hiç işe yaramadı ya doktor ovulasyon testi yaptı yumurtalarım hiç büyümemiş.bana bir tanı konmadı.testler normal dendi ama ben gene test yapmak istiyorum.dr yanasmıyor.adet gecikmesi olurdu hep bir dogum kont.hapı kullandıgım zamanlar gunumde olurdum.simdi klomenle bile gecikme yasıyorum.klomen bazı aylar yarıyor bazı aylar yaramıyor yani.bu ay hersey yoluna gitcek gibi hissediyorum kısmet.
Benimde 2.ayım buay kist oluştu inş hamile kalırım ya
Yaaa Öyle Konuşma o benim umudum olucakkk :) Yarın Test Yap valla çatlıcam merak tanKızlar gülünce kasıklarım Cook agrıyorr varsada gülmekten gidecek bebiş)))))
İnş canımda kaçıncı günün bat nezaman
Yaaa Öyle Konuşma o benim umudum olucakkk :) Yarın Test Yap valla çatlıcam merak tan
İnş canım. Yarın test yapacam bakalım sen ne yapıyonnnn 79 aldım)) bu arada
Anneme giderken kan testi yaptıracam canımolmasada hayali bile yetti öbür aya umudum var bitmeyecek
Benimde 2.ayım buay kist oluştu inş hamile kalırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?