- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Merhabalar , 1 senelik evliyim . Bu süre içerisinde bikac ay korunduk daha sonra korunmadik polikistik over hastasıyım . Sürekli ara kanamalarim oluyordu bazen çok şiddetli bı sekilde . Yine kanamam varken doktora gittim 2 ay kadar önce . Kanama için ilaç verdi kullandım kesildi daha sonra 1 ay kadar korunman gerekiyor dedi doğum kontrol hapı verdi folik asit verdi ve insülin ilacı verdi polikistik over için. Doğum kontrol hapı bitti ve dün tekrar gittim . Artık çocuk için denemeye baslayabiliriz dedi
Ve klomen verdi . 10 gün sonra tekrar gidicem ve eğer yumurta istediği büyüklükte olursa doktor çatlatma iğnesi uygulayacakmis. Henüz çok acemiyim bu konulara . O yüzden konu açmak istedim . Klomen kullanan var mı aranızda kullandiysaniz ne oldu sonrasında ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim . Şimdiden herkese teşekkürler.
Ve klomen verdi . 10 gün sonra tekrar gidicem ve eğer yumurta istediği büyüklükte olursa doktor çatlatma iğnesi uygulayacakmis. Henüz çok acemiyim bu konulara . O yüzden konu açmak istedim . Klomen kullanan var mı aranızda kullandiysaniz ne oldu sonrasında ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim . Şimdiden herkese teşekkürler.