Gebeliğe Hazırlık klomen kullananlar bakabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

UneTasseDeCafe

Sözünü tartmadn söyleyn,aldığı cevaptan incinmesin
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
1.808
1.673
133
Konya
merhaba ben ilk kez bu ay klomen kullandım ve bebek için tedaviye başladım dün doktorum güzel bir yumurtam oluştuğunu söyledi ancak iğne tedavisini öneririm dedi bu kadar çabuk karar vermek için erken değil mi? zaten 1 oğlum olduğu içinde devletin karşılamayacağını söyledi aynı zamanda .sizlerden bu kadar erken iğne tedavisini tavsiye eden oldu mu zaten yumurtamda oluşmuş aklım karıştı ilk defa kullandığım bir ilaç hiçbir bilgim de yok yardım edebilir misiniz?

Yumurtayi catlatmak icin igne önermis banada ayni seyi yapmisti. İgneyi zaten devlet karsilamiyo. Ben vuruldum ama hamile kalamadim

Eğer çatlatma ignesinden bahsetmemisse saçmalamis yada sizin atladığınız noktalar var. Klomen yumurtan gelişsin diye kullanılır sizde ise yaramis. Neden iğneye geçecek ki??

merhaba ben ilk kez bu ay klomen kullandım ve bebek için tedaviye başladım dün doktorum güzel bir yumurtam oluştuğunu söyledi ancak iğne tedavisini öneririm dedi bu kadar çabuk karar vermek için erken değil mi? zaten 1 oğlum olduğu içinde devletin karşılamayacağını söyledi aynı zamanda .sizlerden bu kadar erken iğne tedavisini tavsiye eden oldu mu zaten yumurtamda oluşmuş aklım karıştı ilk defa kullandığım bir ilaç hiçbir bilgim de yok yardım edebilir misiniz?
Domtir yumurtan gelismis demis. Yumurtanin catladigindan emin olmak icin igne onermus. Yani igneyi vurulurasan sana iliski gunu saatini soyler ve seni icin daha iyi olur.
Bende kullandim bu ay 2yumurtam oldu 1 tanesi cok buyudugu icin igne veremem dedi..kendi kendine catlicak dedi..bende ceske igne vurulacak cinsten olsaydi dedim ama. Bakalim ben beklemedeyim buay.son 6 gunum

Aslında ilişki günü önerdi ama bir sonraki ay olmazsa iğne tedavisi dedi adetliyken başlayacağız dedi çatlatma iğnesinden bahsetmedi güzel bir yumurtan oluşmuş dedi bana da iğne biraz saçma geldi zaten yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi deseydi tamam derdim birde ilaç verdi gebelik oluşursa tutunsun oluşmazsa adet olursun diye duphaston adında

Domtir yumurtan gelismis demis. Yumurtanin catladigindan emin olmak icin igne onermus. Yani igneyi vurulurasan sana iliski gunu saatini soyler ve seni icin daha iyi olur.
Bende kullandim bu ay 2yumurtam oldu 1 tanesi cok buyudugu icin igne veremem dedi..kendi kendine catlicak dedi..bende ceske igne vurulacak cinsten olsaydi dedim ama. Bakalim ben beklemedeyim buay.son 6 gunum
İnş Rabbim gönlüne göre verir cnm benim oğlumdan sonra da 2 düşüğüm var

Aslında ilişki günü önerdi ama bir sonraki ay olmazsa iğne tedavisi dedi adetliyken başlayacağız dedi çatlatma iğnesinden bahsetmedi güzel bir yumurtan oluşmuş dedi bana da iğne biraz saçma geldi zaten yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi deseydi tamam derdim birde ilaç verdi gebelik oluşursa tutunsun oluşmazsa adet olursun diye duphaston adında
Duphastonun tutunmaya etkisi var mı bilmiyorum sadece adet getirdiğini duydum progestan filan olaydı anlardim. Bende klomen tedavisi görüyorum 3 aydır ya yumurtam oluşmadı yada gelişme olgunlasmadi adetimi bekliyorum hamile değilim evde test yaptım. Bu ay iğneye gececegiz. Senin zaten güzel bir tane yumurtan olmus. Benim ilk ay hiç yumurta yoktu doktor iğneye geçelim bile demedi ikinci ay 3 yumurtam oldu ama çok buyumediler bu ay 3.ay bir tane ufak yumurtam vardı. Durumum seninkinden kötü ve dördüncü ay anca iğneye geçtik

Duphastonun da etkisi varmış evet ama bende pek uğraşmak istemediğini düşündüm nedense doktorun Rabbim inş gönlüne göre verir cnm zor bir süreç gerçekten

canım iğneni kullan
ben de adetin 4. günü başladım 11. gün 23 mm tek yumurtam vardı aynı gün iğneyi oldum

Duphastonun da etkisi varmış evet ama bende pek uğraşmak istemediğini düşündüm nedense doktorun Rabbim inş gönlüne göre verir cnm zor bir süreç gerçekten
Aynen canım su bekleme sürecinde epey yıprandm benim doktor sabredecegiz diyor. Klomenin dozunu bile yükseltmemisti. Ağır ağır basamak basamak gideceğiz dedi ama gelsin bana sorsun. 10 ay oldu ikizlerimi doğurup toprağa verdim yaram hala kanıyor tek ilacı yeni bir bebek

Aynen canım su bekleme sürecinde epey yıprandm benim doktor sabredecegiz diyor. Klomenin dozunu bile yükseltmemisti. Ağır ağır basamak basamak gideceğiz dedi ama gelsin bana sorsun. 10 ay oldu ikizlerimi doğurup toprağa verdim yaram hala kanıyor tek ilacı yeni bir bebek
Evet kayıplar çok zor oluyor gerçekten ben düşük yaptığımda uzun süre kimseyle konuşmamıştım

canım iğneni kullan
ben de adetin 4. günü başladım 11. gün 23 mm tek yumurtam vardı aynı gün iğneyi oldum
İğne kullanmadım klomen hapı kullandım ben oda ilk defa biteli 1 hafta oldu oda iğneyi bir sonraki ay için tavsiye etti olmazsa diyerek

Klomen hapi adetin 3.gunu baslamistim
Bana da aynı şekilde verdi 7.günü adetimle birlikte hapta bitti ama çatlatma iğnesinden bahsetmedi sadece ilişki günü önerdi gebelik oluşursa diye de duphaston verdi öteki ay iğne tedavisi tavsiye ederim dedi ama ben erken değil mi diye düşündüm

kizlar bgn doktora gitrim klomen bitti. bgn 3. gunim solda 13 ve 15 cmlik yumurta var. bu sekilde hamile kalmam mumkunmu. carsamba tekrar doktoora gidicm konntrol icn

Back