- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
Niye oyle dusunme bnim akrabamin 42 yasnda sapasaglam cok guzel bi oglu oldu dua et bol bol korkma cnm olmayinca 20yasnda da olsan olmuyoAyy canim benim ben yasimdan dolayi cok stresliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye oyle dusunme bnim akrabamin 42 yasnda sapasaglam cok guzel bi oglu oldu dua et bol bol korkma cnm olmayinca 20yasnda da olsan olmuyoAyy canim benim ben yasimdan dolayi cok stresliyim
Amin ins cnm en kisa surede birbirimize guzel haberler veririz insRabbim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli kilsin insaallah canim
hiç bilemicem onu cnm o şekilde denemedik bizAmin cnm peki klomen kullanmadan da igne olunabliyo mu yoksa klomen kullanman sartmi
Canim eğer yumurtan iyi olgunlaşmazsa çatlama ignesi yapmasının bir anlamı olmaz. .önce sağlıklı bi yumurta elde edilmeli..sonra iğne. .Ayrıca klomen zaten 5 gun kullanılan bi hap..regl in 3.gunu falan başlıyorsunuz kullanmaya..çabuk sonuç alırsın umarimAllah saglikla kucagina almk nasip eder ins bisi srcktim bnm rahmimde ur var suan tedavinin baslarindayim inofolic kullaniyorum bu ayda hamile kalamazsm gtcm doktora 3 ay kalamamis olcm galiba klomen tablet verck ama bnim hemen hamile kalmam lazim ur buyumeden o yuzden klomen kulanmadan direk yumurta catlatma ignesi yapiliyomu ?ve yumurta catlatma ignesi hakkinda bilgin varmi?
Ben ovitrelle vurundm bnde de oyle belirtiler vardi ama senin belirti yasamak ve bebegin tutunmasi icin cok erken daha igneden dolayida ayni belietiler yasanio kanda cikar igneden 13 gun sonra . bn igneden 14 gun snra kan testi verdm cok sukur hamileyimKızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ?
Ben bugun klomene baslicam kizlar bana surecle ilgili bilgi verirmisiniz doktorum 11 inde gel catlatma ignesi icin dedi bu ara ister iliski yasayin ister yasamayin 11 inden sonra onemli dedi bide merek ettigim kromozomlarimizin saglikli olmasi icin nasil beslenmeliyiz bu ilacla etkilesim yapicak bisey var mi ben kan ilaci ve bebe aspirini kullaniyorum kansizligim icin sikinti degil dedi doktorum ama sizin bilginiz var mi merak ediyorumarkadaşlar bende takip ediyordum sizleri. okuyanlara faydası olur yazdıklarım belki. 1 yıl bebek denemesinden sonra klomen ve ovitrella ignesi oldum igneden 5.gün sonra test pozitif(ignenin etkisi) 9.gün silik pozitif. 12. tek çizgi. 15.gün tek çizgi. artık oturup agladım olmadı diye. umudumu kestim ve adetim 1 gün geçti pozitifi gördüm testte hemen kan verdim 344 sonuç hamileyim. sadece gögüs uçlarım kopacak kdr agrı hissetmiştim ama adete yorumlamıştım.birde tam yumurta çatlarken hissettim çok agrıdı sabaaha kdr 38. saatte ama ben yum. çatladıgı için agrıdı sandım .bunun dışında başka belirtim olmadı . isteyen herkese nasip etsin allahım. ilk kullanım buarada klomeni.
Canım merhaba, en son kasım ayında yazmışsın ama sanırım hemen hamile kalmışsın Allah sağlıkla kuvağına almak nasip etsin . Klomeni kullandığın ilk ay mı hamile kaldın? @Ben bugun klomene baslicam kizlar bana surecle ilgili bilgi verirmisiniz doktorum 11 inde gel catlatma ignesi icin dedi bu ara ister iliski yasayin ister yasamayin 11 inden sonra onemli dedi bide merek ettigim kromozomlarimizin saglikli olmasi icin nasil beslenmeliyiz bu ilacla etkilesim yapicak bisey var mi ben kan ilaci ve bebe aspirini kullaniyorum kansizligim icin sikinti degil dedi doktorum ama sizin bilginiz var mi merak ediyorum