Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1 buçuk senelik evliyim. ve bebek istioruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ama hamilelik gerçekleşmedi. doktora gittim hiç bir sorun yok eşimdede bendede herşey normal olması gerektiği gibi. tedaviye başladık ve klomen verdi adetimin 5. günü başladım. 5 gündür içiyorum ve adet günümden 14. güne kdr ilişki yasak dedi sizce bu olması gereken mi ? bir de ilk klomen kullanmaya başladığında hamile kaln arkadaşlar var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Mrb bn suan inofolic kullaniyorum tedavinin baslarndayim henuz ama bnim ur oldugu icin hemn hamilekalmam gerekiyo o yuzden bu ayda hamile kalamazsam dokturumdan klomen tablet yerine yumuta catlatma ignesi olmk istedigimi soylucm hemen yumurta catlatma ignesi olmussn galiba bu konuda bilgn varmikızlar merhaba.bende yaklaşık 6 ay klomen kullandım.son klomenimi adetimin 4. günü kullandım diğerlerini 3. gün başlamıştım.cinsel ilişki vermemesi çok ilginç aksine adet bitiminde mutlaka ilişki veriyordu doktorum.çatlatma iğneside oldum ve bu ay hamile kaldım yaklaşık 4-3 hamileyim.2.aşılamamda hamile kaldım.darısı isteyen herkesin başına
Allah saglikla kucagina almk nasip eder ins bisi srcktim bnm rahmimde ur var suan tedavinin baslarindayim inofolic kullaniyorum bu ayda hamile kalamazsm gtcm doktora 3 ay kalamamis olcm galiba klomen tablet verck ama bnim hemen hamile kalmam lazim ur buyumeden o yuzden klomen kulanmadan direk yumurta catlatma ignesi yapiliyomu ?ve yumurta catlatma ignesi hakkinda bilgin varmi?ÇOKKKKK MUTLUYUMMM merhabaaa arkadaşlarrr ben pco hastasıyım...5 6 ay kadar once tahlil sonuçlarıma göre yumurta tembelliğim olduğu ortaya cıktı..ultrasonda da minik minik bir sürü kist görüldü..dr polikistik over olduğunu gebe kalmak için biraz uğraşmamzı gerektiğini söledii......sonrasında yumurtamı oluşturmak için( bu arada ben her 35 40 günde bir adet oluyordumm,o yüzden hiç gebe kalmada zorluk çekeceğimi tahmin etmemiştim) dr um bana klomen verdi sabah akşam günde 2 defa kullandım fakat saatleride cok önemliiii sabah 10 da içiyosanız akşam da 10 da için ....ben ilk ay saatlerine dikkat etmeden içtim sadeceeee bir yumurtam oluştu...dr çatlatma iğnesi yaptı..fakat ilk ay olmadıı....
İkinci ayda saatlere dikkat ederek içtim....sonrasında sirkeli salatalar tursu falan yememeye dikkat ettim...(bunu İbrahim saracoğlu söylenmişti tv de..hamile kalmak isteyenler dikkat etsin yemesinler dye))
çatlatma iğnemi oldum.. vee dün öğrendim kiiii HAMİLEYİMMMMMMM...
Rabbim hepinize nasip etsin insallahhh....vee tabii bolca dua ettim..Meryem suresini okudum Yasin suresini okudum...sonucumu almaya gittiğimde bile içimden hep salavat çektimmm...rabbim nasip etti..s,zler de dua edin allahım nasip ediyor...Allahımıza güvenmekten aslaaaaa vazgeçmeyin...o her şeyin en iyisi bilir..
evt cnm yumurta çatlatma iğnesi oldum ama ben klomen hapı kullandıktan sonra oldum iğneyi.basit bişey zaten sadece saati var saatini geçirmiceksin o kadar.benimki bir kere gece yarısına denk gelmişti acillerde yapıyo reçetesiz gitme yeterki.allah gönlüne göre versinMrb bn suan inofolic kullaniyorum tedavinin baslarndayim henuz ama bnim ur oldugu icin hemn hamilekalmam gerekiyo o yuzden bu ayda hamile kalamazsam dokturumdan klomen tablet yerine yumuta catlatma ignesi olmk istedigimi soylucm hemen yumurta catlatma ignesi olmussn galiba bu konuda bilgn varmi
Amin cnm peki klomen kullanmadan da igne olunabliyo mu yoksa klomen kullanman sartmievt cnm yumurta çatlatma iğnesi oldum ama ben klomen hapı kullandıktan sonra oldum iğneyi.basit bişey zaten sadece saati var saatini geçirmiceksin o kadar.benimki bir kere gece yarısına denk gelmişti acillerde yapıyo reçetesiz gitme yeterki.allah gönlüne göre versin
Klomen kist yapabiliyormus bende yapti iste 1 degil 4Tane hemdeIns cnm sanada cok gecmis olsun niye oldu ama klomen veya igne yan etkimi yapiyo
Uzuldm cnm yaa tedavisi vardir umarim o zaman yan etkisi olan ign degil klomen ...peki klomen kullanmadan igne olabiliyomuKlomen kist yapabiliyormus bende yapti iste 1 degil 4Tane hemde
Klomen kullanmadan igne kullanilr mi bilmiyorum canim ama yumurtan kendiliginden buyuyorsa ama catlamiyorsa neden olmasinUzuldm cnm yaa tedavisi vardir umarim o zaman yan etkisi olan ign degil klomen ...peki klomen kullanmadan igne olabiliyomu
Ins gecer cnm peki igneyle hemen hamile kaliniyomuKlomen kullanmadan igne kullanilr mi bilmiyorum canim ama yumurtan kendiliginden buyuyorsa ama catlamiyorsa neden olmasin
Tedavi vermedi doktor gecer dedi bekliyorum bakalim
Yok canim belli olmaz o kismet sende sorun ne canimIns gecer cnm peki igneyle hemen hamile kaliniyomu
Rahmimde ur vardi baya buyuk gecen yil aldirdm bu yil tekrar cikti ama suanda kucuk ur buyumeden hamile kalmam lazm cnm suanda inofolic kullaniyorum 3 ay kullan dedi doktorum 3 ay sonunda kalamazsn gel dedi 2 aydir kullaniyorum kalamadm aslinda cogu insan inofolicle kalms esimde de sorun yok baktirdikYok canim belli olmaz o kismet sende sorun ne canim
gecmis olsun canimRahmimde ur vardi baya buyuk gecen yil aldirdm bu yil tekrar cikti ama suanda kucuk ur buyumeden hamile kalmam lazm cnm suanda inofolic kullaniyorum 3 ay kullan dedi doktorum 3 ay sonunda kalamazsn gel dedi 2 aydir kullaniyorum kalamadm aslinda cogu insan inofolicle kalms esimde de sorun yok baktirdik
amin cnm cikolata kisti ise korkma doktorum bana keske cikolata kistti olsydi demisti o hemen hemen ogu kadinda var... sen ne kadarlik evlisn kac yasndasingecmis olsun canim
Canim hersey kader kismet Rabbim en kisa zamanda bizlere de verir insaallah
Bende de cikolata kisti var
Msjlar gec geliyo biraz cnm bn 23 yasndayim 2 bucuk senelik evliym cnmCikolata kistinden dolayi bicok dokyor beni korkutmustu bilmiyorum ki stres yapiyorum iste
Ben 29 yasindayim 1.5 yillik evliyim canim sen
Ayy canim benim ben yasimdan dolayi cok stresliyimMsjlar gec geliyo biraz cnm bn 23 yasndayim 2 bucuk senelik evliym cnm