- 18 Şubat 2013
- 24
- 4
- 16
- 39
Bende ilk kullanımda hamilie kalamadım. ÇAtlatma iğnesi de vurulduğum halde olmadı. Şimdi aşılamayı denicem![]()
birkaç kullanımdan sonra aşılama yapıyorlar neden senin ilk kullanımda dediler doktor mu dedi sen mi istedin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk kullanımda hamilie kalamadım. ÇAtlatma iğnesi de vurulduğum halde olmadı. Şimdi aşılamayı denicem![]()
birkaç kullanımdan sonra aşılama yapıyorlar neden senin ilk kullanımda dediler doktor mu dedi sen mi istedin ?
selma klomeni bende kullandım.fakat onon tedavi süreci3-6ay arası.artı diğer arkadaşlar içinde söylüyorum klomende yasak kesinlikle yok ilişki için.ohapı kullanırken ilkin adetinizin heray düzenli günlerde olması lazım ben 3yıl8ay hamile kalamadım.sonunda tam tüp bebek yapacakken hamile kaldım fakat rahim ağzı yetmezliğinden 22haftalık bebeğimi kaybettim.yaşınız kaç acaba?aşılama için merak ettim.
ayrıca bidigperge eşinde problem varsa ist.oturuyorsan yücel karamana git derim.harika sonuclar alınıyor.fakat eşinde problem varsa sana neden klomen tedavisi verdiler.
Klomene başladığımız zaman eşim daha testi yaptırmamıştı. vakit kaybetmeyelim yumurta gelişmiş olur şansımız artar boşa geçmemiş olur dedik. Eşimde sayı ve hız yarı yarıya. Şimdi bizde ürolog arıyoruz. Klomen den sonra çatlatma iğnesi ve progestan tedavisi de gördüm. Yarın çatlatmanın 15. günü. Ama ben sanırım adet olucam çünkü beyaz akıntımla birlikte ip gibi nokta kadar bi pembemsi bir akıntı geldi iki kere bugün.
hakkında hayırlısı neyse o olsun
bende bugün başladım klomen. 21. gün gidiicem doktora ama benim eşimde de sperm hızında düşüklük çıktı. acaba bu ay olmazsa doktor bize de tüp bebek başlatırmı ?![]()
anladım cnm allah emeklerinizi boş çıkarmasın inşşş ilk denemede hemen olur en müjdeli haberlerini bekliyorum :)Bizde eşimde sorun var. Sayı ve hız olarak düşük çıktı. o yüzden direkt aşılama yapalım vakit kaybetmeyelim dedik.
Amin canım sağol. Sen ne kadardır deniyorsun? Sorun var mı?
Yaptığım araştırmalara göre erkeklerde son yıllarda sperm sayılarında genel anlamda düşüş varmış çeitli sebeplerden ötürü. Ama 0 olmadıka ümitsiz değilsinz diyor drlar. Hatta 0 olsa da ameliyatla testislerden alınıyormuş. Umarım o noktalaa gelmeyiz...
İnşallah canım yazarım burayaanladım cnm allah emeklerinizi boş çıkarmasın inşşş ilk denemede hemen olur en müjdeli haberlerini bekliyorum :)
benim çevremdeki insanların çoğunda bu spermle ilgili sıkıntı var hepsnin başı aşırı stres eskiden böyle şeyler hiç yoktu bile yaşam nereye gidiyor garip birşey olmaya başladı özellikle çoccuk sahibi olmaayak isteyen bireyler her 3 çiftten 2 si muhakkak tedavi görüyor normal yollardan hamile kalmak çok zorlaştı allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda ...
inşallah canım yazarım buraya
gerçekten mi ya? Ben çevremde pek duymadım hep saklıyor insanlar.
Amin canım sağol. Sen ne kadardır deniyorsun? Sorun var mı?
merhaba bidiqperge
canım ben yaklaşık iki ay önce 22haftalık gebeliğim rahim ağzı yetmezliğinden sonlandı.benimde yaklaşık dört yıl cocugum olmadı.klomeni bende hamile kalabilmek için 6ay kullandım.fakat yumurta takibi yaptırmadım 6ay boyunca.yalnız hamile kalamadım.doktorum klomenle hamile kalamazsan aşılama olman gerek dedi.aşılamaylada hamile kalamadım(iki kez biri ilaçlı biri iğneli aşılamam var belirtmek isterim)tam ümidi kesip tüp bebeğe başlayacaktım süpriz oldu hamile kaldım fakat sonu gelmedi(eşinde problem var sanırım senin.bolbol kuru incir antepfıstığı,keçiboynuzu veya pekmezini yedir .emin ol fayda görürsünüz.yalnız yaşın 28üstündeyse aşılama yaptırma.ben hep özel yerlerde yaptırdım maddi olarak tamamiyle para tuzağı,ve zaman kaybıdirek tüp bebeğe yönlenmelisin bence.heleki tutmayınca psikolojikmen cok yıpranıyorsun.
Yaptığım araştırmalara göre erkeklerde son yıllarda sperm sayılarında genel anlamda düşüş varmış çeitli sebeplerden ötürü. Ama 0 olmadıka ümitsiz değilsinz diyor drlar. Hatta 0 olsa da ameliyatla testislerden alınıyormuş. Umarım o noktalaa gelmeyiz...