klomen kullanan ve ilk ayından hamile kalan var mı ?

Bende ilk kullanımda hamilie kalamadım. ÇAtlatma iğnesi de vurulduğum halde olmadı. Şimdi aşılamayı denicem:(

selma klomeni bende kullandım.fakat onon tedavi süreci3-6ay arası.artı diğer arkadaşlar içinde söylüyorum klomende yasak kesinlikle yok ilişki için.ohapı kullanırken ilkin adetinizin heray düzenli günlerde olması lazım ben 3yıl8ay hamile kalamadım.sonunda tam tüp bebek yapacakken hamile kaldım fakat rahim ağzı yetmezliğinden 22haftalık bebeğimi kaybettim.yaşınız kaç acaba?aşılama için merak ettim.

selma klomeni bende kullandım.fakat onon tedavi süreci3-6ay arası.artı diğer arkadaşlar içinde söylüyorum klomende yasak kesinlikle yok ilişki için.ohapı kullanırken ilkin adetinizin heray düzenli günlerde olması lazım ben 3yıl8ay hamile kalamadım.sonunda tam tüp bebek yapacakken hamile kaldım fakat rahim ağzı yetmezliğinden 22haftalık bebeğimi kaybettim.yaşınız kaç acaba?aşılama için merak ettim.

ayrıca bidigperge eşinde problem varsa ist.oturuyorsan yücel karamana git derim.harika sonuclar alınıyor.fakat eşinde problem varsa sana neden klomen tedavisi verdiler.

ayrıca bidigperge eşinde problem varsa ist.oturuyorsan yücel karamana git derim.harika sonuclar alınıyor.fakat eşinde problem varsa sana neden klomen tedavisi verdiler.

Klomene başladığımız zaman eşim daha testi yaptırmamıştı. vakit kaybetmeyelim yumurta gelişmiş olur şansımız artar boşa geçmemiş olur dedik. Eşimde sayı ve hız yarı yarıya. Şimdi bizde ürolog arıyoruz. Klomen den sonra çatlatma iğnesi ve progestan tedavisi de gördüm. Yarın çatlatmanın 15. günü. Ama ben sanırım adet olucam çünkü beyaz akıntımla birlikte ip gibi nokta kadar bi pembemsi bir akıntı geldi iki kere bugün.

Klomene başladığımız zaman eşim daha testi yaptırmamıştı. vakit kaybetmeyelim yumurta gelişmiş olur şansımız artar boşa geçmemiş olur dedik. Eşimde sayı ve hız yarı yarıya. Şimdi bizde ürolog arıyoruz. Klomen den sonra çatlatma iğnesi ve progestan tedavisi de gördüm. Yarın çatlatmanın 15. günü. Ama ben sanırım adet olucam çünkü beyaz akıntımla birlikte ip gibi nokta kadar bi pembemsi bir akıntı geldi iki kere bugün.

hakkında hayırlısı neyse o olsun

bende bugün başladım klomen. 21. gün gidiicem doktora ama benim eşimde de sperm hızında düşüklük çıktı. acaba bu ay olmazsa doktor bize de tüp bebek başlatırmı ? :(

hakkında hayırlısı neyse o olsun

Amin canım sağol. Sen ne kadardır deniyorsun? Sorun var mı?

bende bugün başladım klomen. 21. gün gidiicem doktora ama benim eşimde de sperm hızında düşüklük çıktı. acaba bu ay olmazsa doktor bize de tüp bebek başlatırmı ? :(

Yaptığım araştırmalara göre erkeklerde son yıllarda sperm sayılarında genel anlamda düşüş varmış çeitli sebeplerden ötürü. Ama 0 olmadıka ümitsiz değilsinz diyor drlar. Hatta 0 olsa da ameliyatla testislerden alınıyormuş. Umarım o noktalaa gelmeyiz...

Yaptığım araştırmalara göre erkeklerde son yıllarda sperm sayılarında genel anlamda düşüş varmış çeitli sebeplerden ötürü. Ama 0 olmadıka ümitsiz değilsinz diyor drlar. Hatta 0 olsa da ameliyatla testislerden alınıyormuş. Umarım o noktalaa gelmeyiz...

benim çevremdeki insanların çoğunda bu spermle ilgili sıkıntı var hepsnin başı aşırı stres eskiden böyle şeyler hiç yoktu bile yaşam nereye gidiyor garip birşey olmaya başladı özellikle çoccuk sahibi olmaayak isteyen bireyler her 3 çiftten 2 si muhakkak tedavi görüyor normal yollardan hamile kalmak çok zorlaştı allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda ...

anladım cnm allah emeklerinizi boş çıkarmasın inşşş ilk denemede hemen olur en müjdeli haberlerini bekliyorum :)
İnşallah canım yazarım buraya

benim çevremdeki insanların çoğunda bu spermle ilgili sıkıntı var hepsnin başı aşırı stres eskiden böyle şeyler hiç yoktu bile yaşam nereye gidiyor garip birşey olmaya başladı özellikle çoccuk sahibi olmaayak isteyen bireyler her 3 çiftten 2 si muhakkak tedavi görüyor normal yollardan hamile kalmak çok zorlaştı allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda ...

gerçekten mi ya? Ben çevremde pek duymadım hep saklıyor insanlar.

inşallah canım yazarım buraya

gerçekten mi ya? Ben çevremde pek duymadım hep saklıyor insanlar.

evt cnm çalıştığım ortam olsun çevremdeki insanlar olsun var sperm sorunu yaşayan bazılarının şekil bozukluğu ki bunun tedavisi yokmuş allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşş bazıları harekette yada sayıda azlık vs ...allah dermansız dert vermesin inşş isteyen herkesin bizlerde dahil gönüllerine göre versin .

merhaba bidiqperge
canım ben yaklaşık iki ay önce 22haftalık gebeliğim rahim ağzı yetmezliğinden sonlandı.benimde yaklaşık dört yıl cocugum olmadı.klomeni bende hamile kalabilmek için 6ay kullandım.fakat yumurta takibi yaptırmadım 6ay boyunca.yalnız hamile kalamadım.doktorum klomenle hamile kalamazsan aşılama olman gerek dedi.aşılamaylada hamile kalamadım(iki kez biri ilaçlı biri iğneli aşılamam var belirtmek isterim)tam ümidi kesip tüp bebeğe başlayacaktım süpriz oldu hamile kaldım fakat sonu gelmedi:((eşinde problem var sanırım senin.bolbol kuru incir antepfıstığı,keçiboynuzu veya pekmezini yedir .emin ol fayda görürsünüz.yalnız yaşın 28üstündeyse aşılama yaptırma.ben hep özel yerlerde yaptırdım maddi olarak tamamiyle para tuzağı,ve zaman kaybıdirek tüp bebeğe yönlenmelisin bence.heleki tutmayınca psikolojikmen cok yıpranıyorsun.

inşallah canım ya bizimki %20 çıktı bakalım keçiboynuzu kürü yapıyoruz bu ay gelsin artık lütfennn :(

Bende adetimin 3. Günü başlayıp günde iki kere kullandım ama yumurtalarım o kadar çok büyüdü ki hastanelik oldum sağ da 2 solda 4 tane ve 40 mm diler zayıf olduğum içinde yumutrlamayı çok fazla hissetmişim çatlamamda oldu ama gel görki eşime doğru düzgün ilişkiye giremedik canı sıkkındı sonra dedi sabah dedi ama olmadı şimdi kırmızılar çok şiddetli sancıyla geldi bende eşim kendi si isteyene kadar hiç bişey yapmamaya karar verdim bundan sonra bizi be bekler bilmiyorum .görelim mevla neyler neylerse güzel eyler :-)

ben ikinci ayda hamile kaldım.yaşım 34.iinşallah isteyen herkes hamile kalır

slm kızlar merak ettiğim bir konu var yardımcı olup tecrubelerini paylaşırsanız< çok mutlu olurum 1 sene çocuğumuz olmadığı için doktora gittik bana klomen verdi doktorum ve içmeye başladım bu arada eşiminde sperm tahlilini istedi 3 gün içtim klomeni 4.gun bıraktırdı çunku eşimin değerleri çok kötüydu hatta varikosel teşhisi ile ameliyat bile oldu ve ben buradan kist yaptığına dair yazılar okudum adetim 8 i idi ayın 5i 6 sı 7 sı sancılı geçti her an adet olacakmışım gibi ve ağrılarım bitti 1 gun geçti adet olmadım korku saldı beni ya kist olmuşssam diye olabilir mi ?

arkadaslar ben baya kilolu ve düzensiz adet gören biriyim.ilk kizimda kilom bu kadar degildi o yüzden dogal yoldan evlendikten 3 ay sonra hamile kalmistim.suan kizim 5 yasinda ve ona bi kardes cok istedim.düzensiz adet oldugum icin yumurtlamayi hesaplamak cok zor üstüne bir de kilom var o yüzden imkansiz gibi birseydi. doktorum bana klomen verdi ama asilamadan hic bahsetmedi.ben klomeni adetimin 3. günü basladim 5 gün boyunca günde bir tane ictim. 12. gün doktoruma gittim iliskiye ne zaman girecegimizi söledi.ama ne yazik ki ilk ay hamile kalamadim sonraki aylar ayni sekilde devam ettik taa ki 4. ay da klomeni yine kullanmistim ve doktoruma gittigimde bu ay yumurtlama yok demisti bizde zaten korunmuyorduk. o ay yumurtlama yok dedigi icin doktorum kafam cok rahatti yani yine olmadi diye düsünüp kendimi yiyip bitirmemistim.ki o ay hamile kaldim :))) suan 28 haftalik gebeyim bi kizim daha olacak allah nasip ederse.anlayacaginiz kafanin rahat olmasi da cok önemliymis ben bunu anladim.hamileligim cok iyi geciyor kilolu olmama ragmen. 7. ayima girdim ve sadece 2 kilo aldim bu zamana kadar insallah cok almadan sonlandira bilirim suan tek düsüncem bu oldu. allah tüm isteyenlere versin.

Back