ben 1 buçuk senelik evliyim. ve bebek istioruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ama hamilelik gerçekleşmedi. doktora gittim hiç bir sorun yok eşimdede bendede herşey normal olması gerektiği gibi. tedaviye başladık ve klomen verdi adetimin 5. günü başladım. 5 gündür içiyorum ve adet günümden 14. güne kdr ilişki yasak dedi sizce bu olması gereken mi ? bir de ilk klomen kullanmaya başladığında hamile kaln arkadaşlar var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
mrhb bende bu ay klomen kullandım dün de çatlatma iğnesi oldum. ama doktor bu ara da ilişki yasak filan demedi. yumurta takibi için ne zaman dr.a gideceksin ?
ben 1 buçuk senelik evliyim. ve bebek istioruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ama hamilelik gerçekleşmedi. doktora gittim hiç bir sorun yok eşimdede bendede herşey normal olması gerektiği gibi. tedaviye başladık ve klomen verdi adetimin 5. günü başladım. 5 gündür içiyorum ve adet günümden 14. güne kdr ilişki yasak dedi sizce bu olması gereken mi ? bir de ilk klomen kullanmaya başladığında hamile kaln arkadaşlar var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
bende ayın 4 ünde adetimin ilk günüydü doktora gittim 3. günü başlamam için klomen verdi günde iki doz 5 gün içtim 11. gün yani salı günü kontrole çağırdı gittim biri 6,5 mm diğeri 16 mm olmak üzere 2 tane yumurta var dedi perşembe tekrar gel bakalım dedi. yarın gideceğim ama iğneden falan bahsetmedi.
slm bende bugün dr dan geldim prolaktinim yüksekti ve bebek olmuyordu dr ultrasonda yumurtalar var dedi ve işi garantiye almak için bugün klomene başla günde yarım tablet kullan ve 5 gün sonra gel dedi. yani bende adetin 3.günü başlattı ilacı ve pzt kontrole çağırdı. gelişmeleri paylaşırım. allah sağlık versin
Merhaba bende 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım bu ay Dr gittim klomen başlayalım dedi fakat benîmde günde 1 acaba yanlışımı anladım demiştim fakat başkaşarıda var bir kullanan galiba yımurtalıklara göre başlıyor bende adetim de başlıcam hakkımızda hayırlısı belki mübarek Ramazan ayı uğurlu gelir herkeze hayırlı ramazanlar
kızlar merhaba.bende yaklaşık 6 ay klomen kullandım.son klomenimi adetimin 4. günü kullandım diğerlerini 3. gün başlamıştım.cinsel ilişki vermemesi çok ilginç aksine adet bitiminde mutlaka ilişki veriyordu doktorum.çatlatma iğneside oldum ve bu ay hamile kaldım yaklaşık 4-3 hamileyim.2.aşılamamda hamile kaldım.darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?