klomen kullanan ve ilk ayından hamile kalan var mı ?

esvedd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
7
0
36
Samsun
ben 1 buçuk senelik evliyim. ve bebek istioruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ama hamilelik gerçekleşmedi. doktora gittim hiç bir sorun yok eşimdede bendede herşey normal olması gerektiği gibi. tedaviye başladık ve klomen verdi adetimin 5. günü başladım. 5 gündür içiyorum ve adet günümden 14. güne kdr ilişki yasak dedi sizce bu olması gereken mi ? bir de ilk klomen kullanmaya başladığında hamile kaln arkadaşlar var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

ben 1 buçuk senelik evliyim. ve bebek istioruz evlendiğimden beri hiç korunmadım ama hamilelik gerçekleşmedi. doktora gittim hiç bir sorun yok eşimdede bendede herşey normal olması gerektiği gibi. tedaviye başladık ve klomen verdi adetimin 5. günü başladım. 5 gündür içiyorum ve adet günümden 14. güne kdr ilişki yasak dedi sizce bu olması gereken mi ? bir de ilk klomen kullanmaya başladığında hamile kaln arkadaşlar var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

mrhb bende bu ay klomen kullandım dün de çatlatma iğnesi oldum. ama doktor bu ara da ilişki yasak filan demedi. yumurta takibi için ne zaman dr.a gideceksin ?

cevapladığın için teşekkür ederm.
bana çatlama inesi henüz vermedi 6 ay içinde klomenle hamile kalmassan tüplerine bakarız dedi. bidahaki adetimin 3. günü gel dedi. 14. gün ve sonrasında ilişkide bulunun dedi kafam karışık :S aslında doktoruma güveniyorum çok iyi bi doktor samsunda. ama nerden baktıysam hepsinde cinsel ilişki yasağı yok dio

mrhb bende bu ay klomen kullandım dün de çatlatma iğnesi oldum. ama doktor bu ara da ilişki yasak filan demedi. yumurta takibi için ne zaman dr.a gideceksin ?

cevapladığın için teşekkür ederm.
bana çatlama inesi henüz vermedi 6 ay içinde klomenle hamile kalmassan tüplerine bakarız dedi. bidahaki adetimin 3. günü gel dedi. 14. gün ve sonrasında ilişkide bulunun dedi kafam karışık :S aslında doktoruma güveniyorum çok iyi bi doktor samsunda. ama nerden baktıysam hepsinde cinsel ilişki yasağı yok dio

canım bende klomen kullandım doktorum ilişki yasağı vermedi son adet tarihimi sordu ve yumurtlama günümü hesapladı bi tarih verdi 5 gün üst üste birliktelik istiyorum dedi verdiği tarihten önce normal şekilde birliktelik oldu sonra o verdiği tarihlerdede 5 gün üst üste birlikte olduk zaten o ayda hamile kalmıştım ikinci aya gerek kalmadı... umarım sendede işe yarar

merhaba hanımlar. bende bu ay klomen kullanmaya başladım doktorum bana 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi. adetin 3. günü günde 3 defa 5 gün boyunca içmemi söyledi. ama ilişki dönemlerimi söylemedi. acaba yumurtlama dönemi 14. günden sonra mı başlıyor ? ilaç kullanımında yumurtlama dönemi gecikiyo diye duymuştum acaba ne kadar doğru.

slm bende bugün dr dan geldim prolaktinim yüksekti ve bebek olmuyordu dr ultrasonda yumurtalar var dedi ve işi garantiye almak için bugün klomene başla günde yarım tablet kullan ve 5 gün sonra gel dedi. yani bende adetin 3.günü başlattı ilacı ve pzt kontrole çağırdı. gelişmeleri paylaşırım. allah sağlık versin

kızlar merhaba.bende yaklaşık 6 ay klomen kullandım.son klomenimi adetimin 4. günü kullandım diğerlerini 3. gün başlamıştım.cinsel ilişki vermemesi çok ilginç aksine adet bitiminde mutlaka ilişki veriyordu doktorum.çatlatma iğneside oldum ve bu ay hamile kaldım yaklaşık 4-3 hamileyim.2.aşılamamda hamile kaldım.darısı isteyen herkesin başına

bende adtimin 4.günü günde iki olmak üzere klomen kullandım .iki gun ılaca ara verıp sonrasında çagırdı,ama ilaç kullandıgım surebiçinde ilişkiserbest istedıgınız gıbı sonrasında ben soyleye cegı dedı ve perşemde doktora gıdecegım

bende ayın 4 ünde adetimin ilk günüydü doktora gittim 3. günü başlamam için klomen verdi günde iki doz 5 gün içtim 11. gün yani salı günü kontrole çağırdı gittim biri 6,5 mm diğeri 16 mm olmak üzere 2 tane yumurta var dedi perşembe tekrar gel bakalım dedi. yarın gideceğim ama iğneden falan bahsetmedi.:14:

canım ben klomen kullandığım ilk ay ,çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.Şöyle ki o ay iş stresinden uzaklaşmak için yıllık iznimi aldım ve çatlamayan yumurtalarım kendiliğinden çatladı hemde 4 tanelerdi. sana tavsiyem kesinlikle stressiz bir ay yaşa bana korunun falan demedi hiç korunmadık ve tuttu umarım seninkide tutar dua edicem....:nazar:

Umarım iğneye gerek kalmaz canım, sanırım adet gününe göre değişiyor tedavi Senin kaç gün sürüyor mesela adetin? "mrb" sana da 3. cü günde başlatmış mesela senin kaç gün sürüyor? :34: Buna göre sanırım değişiyor.... Umarım ikinide hayırlı haberlerle dönersiniz yarın :34:

bende ayın 4 ünde adetimin ilk günüydü doktora gittim 3. günü başlamam için klomen verdi günde iki doz 5 gün içtim 11. gün yani salı günü kontrole çağırdı gittim biri 6,5 mm diğeri 16 mm olmak üzere 2 tane yumurta var dedi perşembe tekrar gel bakalım dedi. yarın gideceğim ama iğneden falan bahsetmedi.:14:

Son düzenleme:
slm bende bugün dr dan geldim prolaktinim yüksekti ve bebek olmuyordu dr ultrasonda yumurtalar var dedi ve işi garantiye almak için bugün klomene başla günde yarım tablet kullan ve 5 gün sonra gel dedi. yani bende adetin 3.günü başlattı ilacı ve pzt kontrole çağırdı. gelişmeleri paylaşırım. allah sağlık versin

klomen bende çok yumurtlama yapıyor,tek yumurtada da şansımız azalıyor. 4 yerine 2 tane olsa mesela :) yarım kullansam dedim,öyle bir tedavimiz yok dedi :S

var mı yok mu kafam karıştı :(

mrb arkadaşlar bende 7 aydır çocuk için uğraşıyorum. geçen ay hamile kalmıştım doğal yolla ama kimyasal gebelik yaşadım... bu ay yumurtam çatlamadı gene .... doktor klomen verdi bana da adetim geldikten sonra başlayacağım... aklıma takılan bana günde 1 tane ve 5 gün kullanmamı söyledi fakat farklı kullananlar olmuş günde 2 tane ya da 10 gün boyunca nedeni ne acaba? ufff umarım işe yarar :(

Bende bu ay adetin 5. günü günde 2 doz olacak şekilde klomen kullanmaya başladım. Ama herkes başladğını yazzmış sonuç yazan pek yok. Yazanlardanda anladğım kadarıyla sanırım herkes ya 2. 3. ayında hamile kalmış ya da hiç başarılı olamamış...BEnde de hiç sorun yok maalesef. Maaleseef diyorum çünkü sorun olsa ona göre bi çözüm üretilir daha kolay sonuç elde edilir. Sorun olmayınca neyi çözeceklerki?

Merhaba bende 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım bu ay Dr gittim klomen başlayalım dedi fakat benîmde günde 1 acaba yanlışımı anladım demiştim fakat başkaşarıda var bir kullanan galiba yımurtalıklara göre başlıyor bende adetim de başlıcam hakkımızda hayırlısı belki mübarek Ramazan ayı uğurlu gelir herkeze hayırlı ramazanlar

Merhaba bende 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım bu ay Dr gittim klomen başlayalım dedi fakat benîmde günde 1 acaba yanlışımı anladım demiştim fakat başkaşarıda var bir kullanan galiba yımurtalıklara göre başlıyor bende adetim de başlıcam hakkımızda hayırlısı belki mübarek Ramazan ayı uğurlu gelir herkeze hayırlı ramazanlar

Doktorum bana da günde 1 tane klomen verdi. ademitim 3. günü başladım ve 3 gün kullandım. Adetimin 6. günü gittiğimde yumurtan 19mm olmuş çarşamba tekrar gel dedi. Bakalım hayırlısı. İnşallah Ramazan ayı hepimize uğurlu gelir.

kızlar merhaba.bende yaklaşık 6 ay klomen kullandım.son klomenimi adetimin 4. günü kullandım diğerlerini 3. gün başlamıştım.cinsel ilişki vermemesi çok ilginç aksine adet bitiminde mutlaka ilişki veriyordu doktorum.çatlatma iğneside oldum ve bu ay hamile kaldım yaklaşık 4-3 hamileyim.2.aşılamamda hamile kaldım.darısı isteyen herkesin başına

bende 4 ay kullanmıştım sonrasında çatlatma iğneside olmuştum ama kalamamıştım artık kendi haline bıraktım çünkü klomen bana kilo yaptı ve her gebe kalamadıgım ay daha çok stress oldum ALLAH isteyen herkese versin bende dahil :)

Bende ilk kullanımda hamilie kalamadım. ÇAtlatma iğnesi de vurulduğum halde olmadı. Şimdi aşılamayı denicem:(

Back