- 15 Ocak 2018
- 415
- 129
- 18
canım yarın gelişmeleri yaz olurmu sen ne güzel gine den sonra adet oluyorsunbendede 2aydir klomenle 2 yunurta oluşuyor ins bu ay dah iyi olur bende yarn duruma gore muayeneye gidicem
canım yarın gelişmelerden haber ver olurmu sen ne güzel maşallah iğneden sonra adet oluyorsun ama hala olmadım iğnenin 19. günü benim protestan getirir dedim oda biteli 6 gün oldu yine olmadım ):bendede 2aydir klomenle 2 yunurta oluşuyor ins bu ay dah iyi olur bende yarn duruma gore muayeneye gidicem
Canım normalde 14 15 gün olman lazım kontrol ettirdinmi hem hep mi bole oluyorkızlar benim çatlatma iğnesi sonrası adet olmuyorum acaba benim yumurtam mı çatlamıyor bir bilginiz varmı?? bende geç adet görenlerdenim
Normalde düzenli olman lazım iğneden sonrakızlar benim çatlatma iğnesi sonrası adet olmuyorum acaba benim yumurtam mı çatlamıyor bir bilginiz varmı?? bende geç adet görenlerdenim
Test yapsanaaa:))canım yarın gelişmeleri yaz olurmu sen ne güzel gine den sonra adet oluyorsun
canım yarın gelişmelerden haber ver olurmu sen ne güzel maşallah iğneden sonra adet oluyorsun ama hala olmadım iğnenin 19. günü benim protestan getirir dedim oda biteli 6 gün oldu yine olmadım ):
canım geçen hafta kanda baktım 1.3 çıktı hamile olduğumu sanıyorum):Test yapsanaaa:))
ikinci çatlatma iğnesi ikisinde de adet olmadım canımCanım normalde 14 15 gün olman lazım kontrol ettirdinmi hem hep mi bole oluyor
O zaman tekrarla 1 hafta geçmiş negatife bence doktora görünmekte fayda var normal ı olman lazımdı bilemedim simdicanım geçen hafta kanda baktım 1.3 çıktı hamile olduğumu sanıyorum):
allah tekrar yaşatmasın canım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tekrar sana bana isteyen herkeseKlomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım. Ama 8. haftada bebeğimin kalbinin durması sonucu hamileliğim kürtajla sonuçlandı.
Çok geçmiş olsun allah sağlıklı gebelik nasip etsin peki sizce klomenle alakası varmiKlomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım. Ama 8. haftada bebeğimin kalbinin durması sonucu hamileliğim kürtajla sonuçlandı.
Çok geçmiş olsun allah sağlıklı gebelik nasip etsin peki sizce klomenle alakası varmi
allah tekrar yaşatmasın canım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tekrar sana bana isteyen herkese
Kaç ay oldu tekrar kullanicakmisin benimde ilk ayım bugün sabah oldum iğnemi bakalım sendedemi pko varBence yok canım.
Bnm lekelenmem ve kanamamda oluyodu leke şeklinde.
Klomenle hamile kalıp sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına alan illaki vardır.
Kaç ay oldu tekrar kullanicakmisin benimde ilk ayım bugün sabah oldum iğnemi bakalım sendedemi pko var
Benimde gorunumundeydi infolic kullandım hafifledi baya ve düzenli adet gördüm1 ay olacak kürtaj olalı. Dr korunma süresi verdi ondan sonra nasıl bir yol izler bilemiyorum. Ewt bnim yumurtalıklarım pko görünümünde.
Benimde gorunumundeydi infolic kullandım hafifledi baya ve düzenli adet gördüm
Ben iğne olup bekleyenlerdenim.. 14. Gün. Bakalım hayırlısı
Bende de oldu 13 gün bakalımİnş. hamilelikle sonuçlanır. Bnde iğne vurunduktan 1 hafta sonra sürekli test yapmaya başlamıştım. Benim gibi sabırsızsan beklemek ölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?