Klomen kullanan var mı

sharkliertyu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
731
236
26
Kızlar klomen kullanan var mı özellikle emzirirken. Başka bir nedenden dolayı doğumdan sonra klomen kullanmak istiyorum ama evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım zaten ekstra yumurtlamaya falan sebep olur mu korunmam gerekir mi

Kızlar klomen kullanan var mı özellikle emzirirken. Başka bir nedenden dolayı doğumdan sonra klomen kullanmak istiyorum ama evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım zaten ekstra yumurtlamaya falan sebep olur mu korunmam gerekir mi
Yumurtaları büyütüyor ve kist oluşumuna sebebiyet veriyor kasık agrısıda cabası klomeni
Ne için kullanıcaksınız?

Gerçekten mi bir doktor öneriyordu ama youtubede gördüm
Sakın kafanoza göre kullanmayın başı sonu belli olmayan videolar yanlış yönlendiriyor bşrde kistleri yok etmek için ugraşırsınız ve çok kasık agrısı yapıyır ben mecbur kalmama ve doktor vermesine ragmen 2.kez kullanmadım birçok kişidede kist yapmış zaten yan etkileri çok fazla

Bu tarz ilaçlar doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı benden tavsiye yumurtaların büyüğü tarihlerfr ultrason kontrolü yapılıyor

Sakın kafanoza göre kullanmayın başı sonu belli olmayan videolar yanlış yönlendiriyor bşrde kistleri yok etmek için ugraşırsınız ve çok kasık agrısı yapıyır ben mecbur kalmama ve doktor vermesine ragmen 2.kez kullanmadım birçok kişidede kist yapmış zaten yan etkileri çok fazla
Hmm tamam sağlıklıyken hiç debelemeyim bencede zaten hamilelikten sonra yumurtalıklar yorulacak

X