klomen kist yaptı offfff

hayal_92

Allaha tevekkül et o herşeyin en iyisini bilendir
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
90
39
18
Klomen kist yaptı bende bugün öğrendim zaten regli olamayınca anlamıştım 24 gündür gelen giden yok 5 gündür soğan kürünü uyguluyorum ama gene olmadım 4 yıldr hiç bi sorun yokken bebeğimiz olmuyo bugün doktorum istersen tüp bebek merkezine yollayım dedi ama sgorta karşılamıyomuş 4 milyar diyo şansın çok yüksek kesin sonuç alırsın diyo hiç bir sorunu olmadığı halde çiftler bebek sahi.bi olamıyosa kesin kesinlikle ilk deneme başarılı diyo ama para çok yüksek bizim için ne yapıyim bilemedim benimle aynı durumda olan arkadaşlar varmı ?

canım aynı şeyi bende yaşadım.öncelikli klomenden nefret ediyorum allahtan kurtuldum.her gebelik oluşmadığında kiste çeviriyodu her seferinde ilaç tedavisi ile geçsin diye uğraşıyodum. çocuk olsun diye ilaç kullanıyordum olmadı hadi bu kezde kister için ilaç kullan geçsin diye, çocuğun olması için rahmin temiz olması lazım sonuçta.banada tüp bebek dediler bende araştırdım heryerde pahalı ssk zaten karşılamıyo bari iyi bir yere gidiyim dedim özele gittim 3 kez denedik sonuncusunda tuttu 1 sene uğraştım aralıksız... off zor şeyler allah herkeze yardım etsin.benim farklı sorunlarda vardı kanım çok phtılaşıyomuş vs.vs. valla birikimim çalıştığım ne varsa harcadım çok şükür oldu ama parası olmayanlar ne yapacak zor benim duyduğum bi heyet kararı çıkınca devlet kaşılıyor yeni yönetmeliğe göre sen istersen bi araştır bizim yaptığımız dönemde yoktu eyer doğruysa sen bundan yararlanabilirsin arkadaşım bi sor soruştur istersen....

canım benim Allah analı babalı büyütsün bende bugün hormon tahlilimi almaya gittim ve çok kötü şeyler duydum erken menepoza giriyomuşum ve bu şekilde bebek sahibi kesinlikle olamazmışım hiç yumurtalıklarım çalışmıyomuş eğer çok istiyosan bebek hiç vaktin yok hemen tüpbebek merkezine gitmen lazım diyo oda 4 milyarmış eşim okadar parayı nerden bulayım diyo yaptıramıycam çok moralim bozuk ve daha yaşım 33

allahtan umut kesilmez canım. kötü düşünme şu anda bu konuyla alakalı bilgili ,tecrübeli iyi labratuarlara sahip çok iyi hastaneler var şansın olabilir sadece vakit kaybetmemelisin geçen zaman alehe işliyor çünkü. bu arada bende 33 üm ve bendede yumurta rezervi çok azdı zor oldu. maddi konuya gelince çalışıyomusun bilmiyorum ama maddi imkansızlık zor ne diyim .yapabileceğim bişi olursa hastane konusunda bildiğim çok iyi bi hastane var ama ilaçlarada bir o kadar para gidiyor bilgin varmıydı bilmiyorum .hem maddi hem manevi zor bir süreç ... bilgi almak istediğin bişi olursa yardımcı olurum elimden ne geliyosa ...

canım benim yaaa evet klomen kisti tetikledi yaaa adet geçince onuda kullanınca benimde başıma geldi aynısı.inşallah bebişlerimize kavuşuruz yaa

................sağol canım maddi durumum iy değil çalışmıyorumda kızıma bakıcak kimse yok okula götürüp get~rmeye evde yalnız bırakamam 7 yaşında daha büyük olsa kendi kendine gider gelir

................sağol canım maddi durumum iy değil çalışmıyorumda kızıma bakıcak kimse yok okula götürüp get~rmeye evde yalnız bırakamam 7 yaşında daha büyük olsa kendi kendine gider gelir
ay ne güzel senin kızın var ... bende ilki için uğraşıyosun sanmıştım. kızma ama rahatladım valla ne güzel bi evladın varmış hiç olmayanların çaresizliğini anlıyorsundur. allah yinede gönlüne göre versin.

o bilmemmi canım benim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ben kızım için 14 yıl bekledim çok zor bişey bu ikinci evliliğim eşimin yok çocuğu ve ben kızımda anneliği pek anlayamadım zor dönemlerim oldu o güzel duyguyu yaşayamadım ve yine anne olmak istiyorum bikez daha anne olmayacağımı düşündükçe çok üzülüyorum ne hayallerim vardı kızımda yapmak istediğim ama yapamadığım herseyi bunda yapcaktım ama olmuycak hiçbirzaman kaderim kötüymüş Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sende annelik duygusunu tadarsın evlat sevgisi ne anaya ne babaya ne kardeşe nede kocaya benzer onun için canını verirsin dünyayı yakarsın işte öyle bişey evlat sevgisi rabbim kızıma uzun ömür versin inşallah

amin canım.. üzülme belki bi kapı açılır bellimi olur kısmet herşey olumsuz düşünme .sende çalışabilseydin çocuğun küçük ama malesef eşine destek olabilseydin oda bu konuda kendini yanlız hissetmese cesaret edebilirdi.maddiyat önemli bu tedavide malesefki keşke elimden senin için bişey gelebilse...

..canım benim Allah razı olsun düşünmen yeterli rabbim seninde kucağını boş bırakmasın dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…