Klomen- kist- Acil yardim kafam cok karisik

jigglypuff24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
19
4
33
Merhaba arkadaslar sizlere sormak istedigim sorular var lutfen yardimci olun. Ben bir bucuk yildir gebe kalmaya calisiyorum. Pco hastasiyim ve tek tüpum malesef tikali. Bu ay ilk defa klomen kullandim. Ertesi hafta doktora gittigimde 16 mm dedi ve gun asiri iliski onerdi, haftaya tekrar gel dedi. Tekrar gittigimde once malesef kist olusmus dedi daha sonra doktorum kafasi karismis emin olamamis bi sekilde gebelik testi ver oyle konusalm dedi. Verdim sonuc negatif. Ve bana zaten gebelik olsa bile bunun kanda cikmasi icin cok erken oldugunu, gordugu kistin hamile kalanlarda gorulen kiste benzedigini soyledi baya umutlu konustu belki bebek tutunma asamasindadir dedi. Reglin gecikince tekrar gel dedi ve ordan ayrildm. Sormak istedigim daha once hic boyle bir kist sekli duyan veya bu sekilde kist gorunup hamile kalan var mi? Kisti gorup gebe oldugum fikrine doktorum nasi kapildi anlayamadim. Bu arada son iki iliskiden sonra pembe ve kahve akintilar geliyor lutfen cevap yazin. Allah cumlemize saglikli hayirli evlatlar versin

Lutfen bir fikri olan varsa yardimci olabilirmi? En azindan iliskiden sonra gelen lekelenme kistten olabilir mi bunu bilen varmi ?

cnm strese girme inş bebiş vardır doktorlar rahim duvarının kalınşlaşması ile de sinyal alıyorlar bebişten. regl'ye yakın oluşan masum kistler olabiliyor ya da klomenden kaynaklı olabilir ya da en güzeli bebiş yoldadır lekelenmelerin tutunma kanamasıdır. en yakın zamanda tekrar kan verin, kaç gün kaldı regl tarihine?

Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim. Reglime 9 gün var daha bekliyorum bakalim o zamana kadar belli olmaz heralde Tekrar sagolun Allah bebeginizi hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim. Reglime 9 gün var daha bekliyorum bakalim o zamana kadar belli olmaz heralde Tekrar sagolun Allah bebeginizi hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
amin cnm bizim bebiş kendini idrarda reglime iki gün kala gösterdi :) ne zaman tutunur ne zaman kana idrara geçer hormon Allah bilir ama inş vardır regli tarihinde kan verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…