• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN ILK KULLANIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurlana14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
1.514
1.168
133
33
MERHABA ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZAR MISINIZ?
Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda iki yumurta solda bir yumurta oluşmuş dedi sagdakilerin büyüklüğü çok güzel bir iki güne çatlar dedi solda ki geç çatlar dedi tekrar kontrole gittiğimde de sağdakiler çatlamış dedi solda ki daha küçük dedi adet gününü bekle gecince ya da adet olunca gel dedi. 3 subat bat günüm âdetlerim gecikmez gününde olur ya da bir iki gün erken olur ama 2 gün geçti bugün test yaptım az önce negatif çıktı yumurta çatlamasına rağmen adet gecikir mi gebelik olsa çıkardı çıkmadı peki umut var mıdır sizlerde nasıl oldu negatif çıkıp olumlu sonuç alan var mi merak ettim bir de klomen adet gecikmesi yapar mi?

Klomen türevi ilaçlar adet gecikmesi yapabiliyor 3-4 gün kadar ama uzun süreli olursa mutlaka doktora gitmelisiniz

MERHABA ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZAR MISINIZ?
Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda iki yumurta solda bir yumurta oluşmuş dedi sagdakilerin büyüklüğü çok güzel bir iki güne çatlar dedi solda ki geç çatlar dedi tekrar kontrole gittiğimde de sağdakiler çatlamış dedi solda ki daha küçük dedi adet gününü bekle gecince ya da adet olunca gel dedi. 3 subat bat günüm âdetlerim gecikmez gününde olur ya da bir iki gün erken olur ama 2 gün geçti bugün test yaptım az önce negatif çıktı yumurta çatlamasına rağmen adet gecikir mi gebelik olsa çıkardı çıkmadı peki umut var mıdır sizlerde nasıl oldu negatif çıkıp olumlu sonuç alan var mi merak ettim bir de klomen adet gecikmesi yapar mi?
Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adet gunümden 3 gün sonra adet oldum ama hala kasıklarımda agrı var midem bulanıyor çok uykum var

Back