Anladım canım. Ben de adetin 3. günü gitmiştim testler için. Ondan merak ettim. Farklı bir durum demek ki. Bana da hiç bir şey vermedi ilaç iğne.. Oysa baya baya klomene başlatacak beni diye gitmiştim doktoraPko görünümü vardi bende hani klomen e tekrar devam ettirecekse hormona bakip 5.günü basla demek icin yada kist felan olusmus mu muayene icin cagiriyor hep boyle gittim zaten
Canim yukarida konustuk ya:) lekelenmeden suphelenen adetim geldigini soyleyen benim:)Yok canım ayın 8 inde iğne vuruldum bugün 6.günümdeyim 15.günde test yapmayı füşünüyorum.Sen hamişmisin canım ?
Dopru tatlım pardonnnCanim yukarida konustuk ya:) lekelenmeden suphelenen adetim geldigini soyleyen benim:)
Valla ben bayagidr gittigim icin 3 4 ay bekledik olmayinca boyle olmayacak dedi yumurtam büyümüyor du son ay hic buyuyeceek folikul bile gormeyince verdi klomeni ve yumrtalarim olustu hemde en düşük dozda etki etti bana cok şükür bunadaAnladım canım. Ben de adetin 3. günü gitmiştim testler için. Ondan merak ettim. Farklı bir durum demek ki. Bana da hiç bir şey vermedi ilaç iğne.. Oysa baya baya klomene başlatacak beni diye gitmiştim doktoraKendi kendine teşhiş koymakta üstüme yok maşallah. Doktorun biri sende pko olabilir demişti. Baktım okudum kesin PKO luyum demiş ve buna inanmıştım. Ama şimdi ki doktorum böyle bir şey olmadığını herşeyin gayet normal olduğu söyledi. İşin özü bu bebek bekleme olayları bana kafayı yedirdi
Insallah canim hakkimizda hayirlisiysa ins nasip etsin Rabbim evlatlarimiziDopru tatlım pardonnninşallah bu ay ikimizde hamişizdit
Çatlatma iğnesi vurdurmadın sanırım canımm sen.Bekle bakalım haber ver buradan bizleredeInsallah canim hakkimizda hayirlisiysa ins nasip etsin Rabbim evlatlarimizi
Vurunmadim canim bakalim olmazsa bu ay belki düşünürümÇatlatma iğnesi vurdurmadın sanırım canımm sen.Bekle bakalım haber ver buradan bizlerede
Benim yumurtama bakmıyor bu doktor sanırım:) ultrasonla takip ediliyor değil mi yumurta?V
Valla ben bayagidr gittigim icin 3 4 ay bekledik olmayinca boyle olmayacak dedi yumurtam büyümüyor du son ay hic buyuyeceek folikul bile gormeyince verdi klomeni ve yumrtalarim olustu hemde en düşük dozda etki etti bana cok şükür bunada
Evet canım alttan muane ediyor doktor seni çağırmasılazım devamlı adetliyken felan her ayBenim yumurtama bakmıyor bu doktor sanırım:) ultrasonla takip ediliyor değil mi yumurta?
Ya yok çağırmadı beniEvet canım alttan muane ediyor doktor seni çağırmasılazım devamlı adetliyken felan her ay
Kahve rengi oldu benim akintim ama sabah idrar testi yaptim yerlesme olsa cikmaz miydi testeÇatlatma iğnesi vurdurmadın sanırım canımm sen.Bekle bakalım haber ver buradan bizlerede
Çıkardı canım benim o tarz olmuştu şubatta vücudumda da hamiş belirtileri vardı idrarda kanda testi yaptım negatifKahve rengi oldu benim akintim ama sabah idrar testi yaptim yerlesme olsa cikmaz miydi teste
Beni her gitmemde kontrol ediyor o çağırmadan da gittiğim oldu bir ikikez.Ya yok çağırmadı beni
Ben gidiyorum yumurtlamaya bakmayacak mısınız diye:)
Yok diyor.. Anlamadım gitti. Aslında doktorumu seviyorum güveniyorum ama bu konularda pek tatmin etmiyor beni. En son adet olursan gel olmazsan yine gel gel dedi
Valla bilmiyorum ne yapacağımı
Valla aslında doktorumu seviyorum da bu konuda pek tatmin etmedi beni nedense. Test yaptım iki gün önce negatif. Maalesef bu ay da olmadı. Artık önümüzdeki aya inşallah.Beni her gitmemde kontrol ediyor o çağırmadan da gittiğim oldu bir ikikez.
Doktorunu değiştir olmadı canım, kontrol etmezse ne olduğu belli olmaz belki kis oluşmuştur veya yumurtalıkların büyümüyodur belli olmaz yani.
İnşallah bu ay hamiş kalırsında hiçbirşeye gerek kalmaz
Adet oldum zaten canim bitti klomene basladim bu ayda yine sali günü yumurta takibine gidecgim insÇıkardı canım benim o tarz olmuştu şubatta vücudumda da hamiş belirtileri vardı idrarda kanda testi yaptım negatif
Tatmin etmemesi normal canım saçma benim bildiğin kontrol edilir devamlı en iyisi doktorunu değiştirmen.Benim ki çok takip ediyorValla aslında doktorumu seviyorum da bu konuda pek tatmin etmedi beni nedense. Test yaptım iki gün önce negatif. Maalesef bu ay da olmadı. Artık önümüzdeki aya inşallah.
İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınAdet oldum zaten canim bitti klomene basladim bu ayda yine sali günü yumurta takibine gidecgim ins
Insallah canim Rabbim seninde gönlüne göre versinİnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?