Gebeliğe Hazırlık Klomen ilk ay

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko görünümü vardi bende hani klomen e tekrar devam ettirecekse hormona bakip 5.günü basla demek icin yada kist felan olusmus mu muayene icin cagiriyor hep boyle gittim zaten
Anladım canım. Ben de adetin 3. günü gitmiştim testler için. Ondan merak ettim. Farklı bir durum demek ki. Bana da hiç bir şey vermedi ilaç iğne.. Oysa baya baya klomene başlatacak beni diye gitmiştim doktora:confused: Kendi kendine teşhiş koymakta üstüme yok maşallah. Doktorun biri sende pko olabilir demişti. Baktım okudum kesin PKO luyum demiş ve buna inanmıştım. Ama şimdi ki doktorum böyle bir şey olmadığını herşeyin gayet normal olduğu söyledi. İşin özü bu bebek bekleme olayları bana kafayı yedirdi:confused:

Yok canım ayın 8 inde iğne vuruldum bugün 6.günümdeyim 15.günde test yapmayı füşünüyorum.Sen hamişmisin canım ?
Canim yukarida konustuk ya:) lekelenmeden suphelenen adetim geldigini soyleyen benim:)

V
Anladım canım. Ben de adetin 3. günü gitmiştim testler için. Ondan merak ettim. Farklı bir durum demek ki. Bana da hiç bir şey vermedi ilaç iğne.. Oysa baya baya klomene başlatacak beni diye gitmiştim doktora:confused: Kendi kendine teşhiş koymakta üstüme yok maşallah. Doktorun biri sende pko olabilir demişti. Baktım okudum kesin PKO luyum demiş ve buna inanmıştım. Ama şimdi ki doktorum böyle bir şey olmadığını herşeyin gayet normal olduğu söyledi. İşin özü bu bebek bekleme olayları bana kafayı yedirdi:confused:
Valla ben bayagidr gittigim icin 3 4 ay bekledik olmayinca boyle olmayacak dedi yumurtam büyümüyor du son ay hic buyuyeceek folikul bile gormeyince verdi klomeni ve yumrtalarim olustu hemde en düşük dozda etki etti bana cok şükür bunada

V

Valla ben bayagidr gittigim icin 3 4 ay bekledik olmayinca boyle olmayacak dedi yumurtam büyümüyor du son ay hic buyuyeceek folikul bile gormeyince verdi klomeni ve yumrtalarim olustu hemde en düşük dozda etki etti bana cok şükür bunada
Benim yumurtama bakmıyor bu doktor sanırım:) ultrasonla takip ediliyor değil mi yumurta?

Ben 7 aylik evliyim hormon rahim pko hic bi sorun yok ve esimde saglikli. Bu ay 2. Gunu baslayip gunde 2 klomen 5 gun ictim. 9. Gunumde doktora gittim 2 yumurta var 12 mm dedi pazartesi tekrar cagirdi. Gunde 2mm buyuyomus sanirim. Pazartesi 20mm 22mm olur dedi doktor. O gun igne vurucakmis. Sonra iliski dedi ilk ayda hamile kalanlar nasil kaldi ? Iliskiden sonra yatmak mi gerek anlatin bi

Evet canım alttan muane ediyor doktor seni çağırmasılazım devamlı adetliyken felan her ay
Ya yok çağırmadı beni
Ben gidiyorum yumurtlamaya bakmayacak mısınız diye:)
Yok diyor.. Anlamadım gitti. Aslında doktorumu seviyorum güveniyorum ama bu konularda pek tatmin etmiyor beni. En son adet olursan gel olmazsan yine gel gel dedi:mad:
Valla bilmiyorum ne yapacağımı

Kahve rengi oldu benim akintim ama sabah idrar testi yaptim yerlesme olsa cikmaz miydi teste
Çıkardı canım benim o tarz olmuştu şubatta vücudumda da hamiş belirtileri vardı idrarda kanda testi yaptım negatif

Ya yok çağırmadı beni
Ben gidiyorum yumurtlamaya bakmayacak mısınız diye:)
Yok diyor.. Anlamadım gitti. Aslında doktorumu seviyorum güveniyorum ama bu konularda pek tatmin etmiyor beni. En son adet olursan gel olmazsan yine gel gel dedi:mad:
Valla bilmiyorum ne yapacağımı
Beni her gitmemde kontrol ediyor o çağırmadan da gittiğim oldu bir ikikez.

Doktorunu değiştir olmadı canım, kontrol etmezse ne olduğu belli olmaz belki kis oluşmuştur veya yumurtalıkların büyümüyodur belli olmaz yani.

İnşallah bu ay hamiş kalırsında hiçbirşeye gerek kalmaz

Beni her gitmemde kontrol ediyor o çağırmadan da gittiğim oldu bir ikikez.

Doktorunu değiştir olmadı canım, kontrol etmezse ne olduğu belli olmaz belki kis oluşmuştur veya yumurtalıkların büyümüyodur belli olmaz yani.

İnşallah bu ay hamiş kalırsında hiçbirşeye gerek kalmaz
Valla aslında doktorumu seviyorum da bu konuda pek tatmin etmedi beni nedense. Test yaptım iki gün önce negatif. Maalesef bu ay da olmadı. Artık önümüzdeki aya inşallah.

Çıkardı canım benim o tarz olmuştu şubatta vücudumda da hamiş belirtileri vardı idrarda kanda testi yaptım negatif
Adet oldum zaten canim bitti klomene basladim bu ayda yine sali günü yumurta takibine gidecgim ins

Valla aslında doktorumu seviyorum da bu konuda pek tatmin etmedi beni nedense. Test yaptım iki gün önce negatif. Maalesef bu ay da olmadı. Artık önümüzdeki aya inşallah.
Tatmin etmemesi normal canım saçma benim bildiğin kontrol edilir devamlı en iyisi doktorunu değiştirmen.Benim ki çok takip ediyor

Back