Gebeliğe Hazırlık Klomen ile yumurtalarım büyümüyor!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben netten bal çörek otu karışımını okudum iyi geliyor yazıyordu iki gün uyguladım ama klomene başladım bu ay ve bıraktım . Kafaya takıyor isen hiç takma psikolojik olarakta gelişmez

Merhaba canım yumurta çatlamayı nasıl anlıyorsunuz ben hala anlamıyorum bende klomen kullanmaya başladım ikinci gün bügün kasıklarımda ağrı oluyor

Merhabalar bende feramat kullandım etkili olmayınca klomen verdi ve yanında glukofen de kullanicam doktorum buda ise yaramazsa iğneye geçeceğini söyledi bence sabırlı olun yüreğimizin yetmediği yer oluyor ama Allah yıllarca bekletmesin diyelim

Fransada ozel olan fransanin sistemleri kagitlarla ilgili biraz zaman gerekiyor
Aa oylemi bende Belcikada yaptiriyorum. Bizde oyle kagit bekleme sureci yok once tedavi sonra kagitlar geliyor. 2. Tup bebek denemem hic daha hastaneye ucret odemedim. Dedim ya once tedavi sonra kagitlar. Ama sana tavsiyem asilamayla vakit kaybetme sakin direk tup bebege gec derim.

Ayy ikincisi guzel gencsin insallah Suan adet olmadigim icin hic birini yapamiyorum zaten ama burda zaten rdvular gec ve kagitlar basli basina cok ugrastirici bilmiyorum suanlik hic birsey yapmiyoruz bakalim insallah

Canım ben netten bal çörek otu karışımını okudum iyi geliyor yazıyordu iki gün uyguladım ama klomene başladım bu ay ve bıraktım . Kafaya takıyor isen hiç takma psikolojik olarakta gelişmez
Evet çörekotu karışımı mükemmel gerçekten. İlk klomen kullandığım ay, klomen bitimi kontrole gittigimde 9 milimdi yumurtam. Hemen çörek otu, tarçın, bal karisimi yaptim ve sabah akşam tükettim 4 gun sonra 15 milim olmustu. Sonrasinda 2 gun bekledik yine karisimi kullandim gittigimda çatlamıştı. Kac milimde çatladı onu bilmiyorum artik. Ama faydasını gördüm.

Ayy ikincisi guzel gencsin insallah Suan adet olmadigim icin hic birini yapamiyorum zaten ama burda zaten rdvular gec ve kagitlar basli basina cok ugrastirici bilmiyorum suanlik hic birsey yapmiyoruz bakalim insallah
Haklisin sizin orasi baya bir sikintili suan haberlerde goruyorum. Insallah en dogru zamanda en dogru sekilde gelir . 2. Ama bundan once 3 defa asilamam var sonra laparoskopi oldum tuplerim icin. Yani surekli olumsuzluklarla karsi karsiya geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…