- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.561
yok kızzz ben bu hafta sonu kayınvalıdemın evınde bayram temızlıgı yaptım evıme anca gelebıldım daha yoruldum ama değdı guzel oldu hem de kayın valıdem çok mutlu olduKızzlar hepiniz yelkenleri mi indirdiniz naptınız. bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur umudumuzu yitirmeyelim beraber çıktık bu yola beraber ilerleyelim hadiii. Ayakta durmamız lazım zor günlerimiz elbet geçecek Allahım bizim yüzümüzü güldürecek lütfen ama. Bırakmayın kendinizi hemen.
off aynen biz de klomen ve iğneden negatıf sonuc aldık bu ay bos gececez deme bellı olmaz fılm cekıldıkten sonra gebelık sansı çok yukselıyo ınsallah bos geçmemiş olursunuzbende bu ay klomen + çatlatma iğnesiyle negatif sonuç alanlardanım . perşembe akşam başladı adetim ,doktora gittim cumartesi sabahı , 1 ay daha deneyin isterseniz dedi , bende ilk iğne tecrübem olmasına karşın film istedim
perşembeye gün verdi , ilacımı aldım beklemedeyim. bu ay boş geçecez artık , diğer aya alırız inşAllah mükafatını
yok kızzz ben bu hafta sonu kayınvalıdemın evınde bayram temızlıgı yaptım evıme anca gelebıldım daha yoruldum ama değdı guzel oldu hem de kayın valıdem çok mutlu oldu
off aynen biz de klomen ve iğneden negatıf sonuc aldık bu ay bos gececez deme bellı olmaz fılm cekıldıkten sonra gebelık sansı çok yukselıyo ınsallah bos geçmemiş olursunuz
yok canım film çekılen ayda klomen vermıolar bı sonrakı aya saklıolar :) senın olur dıye dusunuyorum bu ay hormonların normalse ben yarın yenı bı dra gıdıcem tanıscam bakalım çok metedıyolar ınsalllah dedıklerı gıbıdır de bu sefer derdımıze care olurfilm çektikten sonra hemen klomen veriyorlar mı bence versinler :) iğne de vurunalım olsun D:
tedavıye devam canım benım kendılıgınden olmuo kı salayım soyle rahat bırakayım kendımı ahhh bacımm ahhhhhhhHe iyi :) o zaman. peki bakalım mutlu olmak iyidir güzeldir mutlu etmek de güzeldiree sen ne yapıyorsun canım ? tedavi oluyor musun ?
ewet yumurta gelısımın kontrol edılecek vajinal ultrasonda bakılacak mutlaka iğne vermıolar ama vermelerı gerekıo bence yumurta 18 mm yı gecınce verıolar cnm 16- 36 saat arasında çatlıo ve gun aşırı ılışkı tavsıye edecekler bende bol bol keçiboynuzu pekmezı tavsıye edıyorum basarılar cnm umarım hayırlı guzel olumlu bır sonuc alırsınkızlar yardım ... aklımı karıstıran bi durum var. klomen kullanıyorum yarın son gunum. persembe gunu kontrole gidicem. bu haptan sonra mutlaka catlatıcı ığne veriliyormu. bisey daha yumurta kontrolu ultrasonla muayene edilerekmi oluyor..
gny canım eşin testi hemen veremiyor?bugün adetimin 3. günü pazara kadar biter mi ? ona göre gideyim. eşimde izin alacak iş yerinden ona da sperm testi yaptırıcaz
yok canım film çekılen ayda klomen vermıolar bı sonrakı aya saklıolar :) senın olur dıye dusunuyorum bu ay hormonların normalse ben yarın yenı bı dra gıdıcem tanıscam bakalım çok metedıyolar ınsalllah dedıklerı gıbıdır de bu sefer derdımıze care olur
tedavıye devam canım benım kendılıgınden olmuo kı salayım soyle rahat bırakayım kendımı ahhh bacımm ahhhhhhh
Neyse diyelim dua edelimaynen devam canım benim. kendiliğinden olmadı ne yapalım kısmet. ahh ahh neyse.
Neyse diyelim dua edelim
Hayirli seylerle karsilasalim insallah bu ay oluraynen canım neyse diyelim dua edelim bakalım ne ile karşılaşıcaz.
Hayirli seylerle karsilasalim insallah bu ay olur
off aynen biz de klomen ve iğneden negatıf sonuc aldık bu ay bos gececez deme bellı olmaz fılm cekıldıkten sonra gebelık sansı çok yukselıyo ınsallah bos geçmemiş olursunuz
Oyle cnm klomen olmuo ama soyle dusun sonraki ay alican guzel habericanım yumurtamın büyümesi ve çatlaması lazım ,yani klomen ve otriville olmadan zor malesef
doktora dedim ama olmaz dedi , bu ay bekleyeceksin dedi , ne diiim vardır bir bildiğii
Sen de pko musun benim gibicanım yumurtamın büyümesi ve çatlaması lazım ,yani klomen ve otriville olmadan zor malesef
doktora dedim ama olmaz dedi , bu ay bekleyeceksin dedi , ne diiim vardır bir bildiğii
Sen de pko musun benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?