Klomen ile şişlik

yok kızzz ben bu hafta sonu kayınvalıdemın evınde bayram temızlıgı yaptım evıme anca gelebıldım daha yoruldum ama değdı guzel oldu hem de kayın valıdem çok mutlu oldu

off aynen biz de klomen ve iğneden negatıf sonuc aldık bu ay bos gececez deme bellı olmaz fılm cekıldıkten sonra gebelık sansı çok yukselıyo ınsallah bos geçmemiş olursunuz

yok kızzz ben bu hafta sonu kayınvalıdemın evınde bayram temızlıgı yaptım evıme anca gelebıldım daha yoruldum ama değdı guzel oldu hem de kayın valıdem çok mutlu oldu

He iyi :) o zaman. peki bakalım mutlu olmak iyidir güzeldir mutlu etmek de güzeldir ee sen ne yapıyorsun canım ? tedavi oluyor musun ?

off aynen biz de klomen ve iğneden negatıf sonuc aldık bu ay bos gececez deme bellı olmaz fılm cekıldıkten sonra gebelık sansı çok yukselıyo ınsallah bos geçmemiş olursunuz

film çektikten sonra hemen klomen veriyorlar mı bence versinler :) iğne de vurunalım olsun D:

film çektikten sonra hemen klomen veriyorlar mı bence versinler :) iğne de vurunalım olsun D:
yok canım film çekılen ayda klomen vermıolar bı sonrakı aya saklıolar :) senın olur dıye dusunuyorum bu ay hormonların normalse ben yarın yenı bı dra gıdıcem tanıscam bakalım çok metedıyolar ınsalllah dedıklerı gıbıdır de bu sefer derdımıze care olur

He iyi :) o zaman. peki bakalım mutlu olmak iyidir güzeldir mutlu etmek de güzeldir ee sen ne yapıyorsun canım ? tedavi oluyor musun ?
tedavıye devam canım benım kendılıgınden olmuo kı salayım soyle rahat bırakayım kendımı ahhh bacımm ahhhhhhh

kızlar yardım ... aklımı karıstıran bi durum var. klomen kullanıyorum yarın son gunum. persembe gunu kontrole gidicem. bu haptan sonra mutlaka catlatıcı ığne veriliyormu. bisey daha yumurta kontrolu ultrasonla muayene edilerekmi oluyor..

ewet yumurta gelısımın kontrol edılecek vajinal ultrasonda bakılacak mutlaka iğne vermıolar ama vermelerı gerekıo bence yumurta 18 mm yı gecınce verıolar cnm 16- 36 saat arasında çatlıo ve gun aşırı ılışkı tavsıye edecekler bende bol bol keçiboynuzu pekmezı tavsıye edıyorum basarılar cnm umarım hayırlı guzel olumlu bır sonuc alırsın

hmm ben isteyeyim bakalım verirse verir vermesse de kendi verir. git bakalım ne dicek doktor sana

canım yumurtamın büyümesi ve çatlaması lazım ,yani klomen ve otriville olmadan zor malesef
doktora dedim ama olmaz dedi , bu ay bekleyeceksin dedi , ne diiim vardır bir bildiğii

canım yumurtamın büyümesi ve çatlaması lazım ,yani klomen ve otriville olmadan zor malesef
doktora dedim ama olmaz dedi , bu ay bekleyeceksin dedi , ne diiim vardır bir bildiğii
Oyle cnm klomen olmuo ama soyle dusun sonraki ay alican guzel haberi

ben adet oluyorum ama çok duzensız maalesef 35 40 gunde bır oluyo bazen 15 gunde bır oluyo bazen guzel sokuluyo bazende bı ped bıle kırletemıom ole işte inşallah canım ınsallah guzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…