Klomen ile şişlik

kızlar nerdesınız annensenicoksevecek nerdesın yavrum bugun topık bombos

kuzum yeni açtım bilgisayarı bugün nasip olmadı bilgisayara girmek çok işim vardı :) sabah 10 da doktora gittim. adetimin 3. günüydü tahlil yaptırdım 15.30 da çıkacak dediler eve geldim temizlik yaptım yarın misafirlerim var. Eşimin teyzesi ile kızı gelicek kalacaklar kayınvalidemde ama kayınvalidem çalıştığı için yemek temizlik ben yapıcam. Benim mutfak yeni yapılmıştı biliyorsun mutfağı en ince ayrıntısına vararak sildim yerleştirdim baktım saat 2 buçuk olmuş 3 arabası ile hastaneye gittim tahlillerim temiz çıktı. Hormonlarında bir şey yok dedi. Klomen içtiğimi söyledim yazar mısınız dedim ben rahim filmi çektirmeden yazmıyorum dedi eğer tüpler tıkalı ise klomen yumurtalıkları şişirip iflas ettirebilirmiş. Doktorumu değiştirmek zorunda kaldım bu adam daha ayrıntıya giriyor sanki hoşuma gitti. Hemen ultrasonda baktı. Pazartesi gel dedi rahim filmi isticem seni bir yere yönlendiricem devlet hastanesinde çekilmiyor dedi 300 tl tutuyormuş rahim filmi. Eşinin de sperm örneğini isticem dedi. Pazartesi tekrar doktora gidicem canım işte öyle... Rahim filmi çektiricem bakalım nasıl olacak...

Sen de yarın doktora gidiceksin bakalım ne olacak. İnşallah hamilesindir canım benim.

bak sana dedım rahım fılmı de ıste dıye :) adamım yhaa ıyı dr mus bak onu cektırınce hemen hamıle kalıosun canım adetının bıtınce cekerler hormonlarında sorun yoksa yumurtluyosundur zaten hadı ınsallah bu ay beklıorum senden :) ayyy cok sevındım yhaaa ben bugun mutsuzum hıcbı belırtım yok hıcbıyerım agırmıyo yhaaaa ben hamıle dıılım sanırım bıde gıttım ıs olsun dıye ıdrar testı aldım tabıkı negatıf cıktı puhaaa adetıme 3 gun var daha satan kız en az 3 gun gecmesı lazım dedı suratına bı bakısım vardı hönkkk dıye

hey allahım sende ne alıyon idrar testini yarın görücez işte. doktor bebek gördüğünü söyledi bencede var bebek bakalım yarın hayırlısı olsun hemen ümitsizliğe kapılma. Her şey olacağına varır bak ben 2 gün üzüldüm 3. gün yine umut bağladım napcan elden bişi gelmedikçe :) bu doktor iyiymiş gerçekten bir daha hep buna gelicem. Nasıl yani rahim filmi çekildikten sonra nasıl hamile kalınıyor ? ne yapılıyor rahim filmi nasıl çekiliyor ? anlat çabukkk merak ettim.

canım anestezı yapmıolar bıraz acıo ama çok dııl bı alet var onu rahım agzında yerleştırıyo sabıtlıo o arada bı acıo bıraz 30 sanıye kadar gercekten cok dııl ve dayanılmıycak bı acı dııl sonra sıvı gonderıyo tuplere tıkanıklık varsa gorunuyo kı o sıvı tuplerı temızlıo acıo veee o ay hamıle kalıosun hemennnnn

kızz ben rahim filmi nasıl olduğunu bilmiyordum allah seni ne etmeye bu muymuş eyvahh beaa yandık desene şimdi şapa oturduk

bugün adetimin 3. günü pazara kadar biter mi ? ona göre gideyim. eşimde izin alacak iş yerinden ona da sperm testi yaptırıcaz
canım benım normalde 6 7 gun surer ama klomen kullandıgım zaman cabuk sokuluyo temızlenıo ve 4 gunde bıtıyo belkı sende de oyle olur bıter

Kızzlar hepiniz yelkenleri mi indirdiniz naptınız. bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur umudumuzu yitirmeyelim beraber çıktık bu yola beraber ilerleyelim hadiii. Ayakta durmamız lazım zor günlerimiz elbet geçecek Allahım bizim yüzümüzü güldürecek lütfen ama. Bırakmayın kendinizi hemen.

bende bu ay klomen + çatlatma iğnesiyle negatif sonuç alanlardanım . perşembe akşam başladı adetim ,doktora gittim cumartesi sabahı , 1 ay daha deneyin isterseniz dedi , bende ilk iğne tecrübem olmasına karşın film istedim
perşembeye gün verdi , ilacımı aldım beklemedeyim. bu ay boş geçecez artık , diğer aya alırız inşAllah mükafatını

inşallah canım inşallah. bu ay olmadı evet ama ekim ayı inşallah yüzümüz gülecek. inşallah ekim ayında hamile kalırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…