- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.301
Desene yarına kaldı puffbu yüzden sevmiorum sağlık ocagini ben gidiyorum 35 tl ye özel hastanede 1.5 saatte hemen veriolar
ne biliyim ya sağlık ocağı yakın diye gittik. offff sıkıntı bastıı
Neyse artık yarın sabah ararlar belki :/
Yaaaa yarin da aramazki sen i sen gitip alcn artik mesai bitmistir
Iyi bk yarina kadar erteledin. Ay nasi sabredecengidicem kuzum sabah 9 da açılıyor.
Iyi bk yarina kadar erteledin. Ay nasi sabredecen
Kızlar sabah idrarimi küçük cam kavonaza koymuştum eşim gelince yaptık ama ilk damlattim t çizgisi hafif pembeydi sonra c belirdi ama tdeki 1 dk sonra tamamen kayboldu bu ayda olmadı sanırım çok ama çok Üzgünüm diyebilirim
Bu arada boyut sorunu oluyor die foto yuklemio
canım üzülme ya, az daha bekle hemen çıkmayabilir.
Çok umitliydimdün bugün hep dua ettim ama
ama beklemıs saglıklı olur mu kı onunlaKızlar sabah idrarimi küçük cam kavonaza koymuştum eşim gelince yaptık ama ilk damlattim t çizgisi hafif pembeydi sonra c belirdi ama tdeki 1 dk sonra tamamen kayboldu bu ayda olmadı sanırım çok ama çok Üzgünüm diyebilirim
Bu arada boyut sorunu oluyor die foto yuklemio
Canım yarın akşam tekrar yaparsın sıkma canını.
ama beklemıs saglıklı olur mu kı onunla
Yok canım ya uzun bir süre yapmam
hayır ıdrar beklemıs onu dıorum saglıklı bı sonuc verır mı oYok canım ya sanmambekledi öğle çok sevindim ki ama kayboldu gitti bembeyaz oldu
hayır ıdrar beklemıs onu dıorum saglıklı bı sonuc verır mı o
nerdem-n baksan 7 saat beklemıs onunla olmaz bence ama bılgımde yok bu konuda sonuctabakterı uremıstır onda ne bılım keske sabah yapsaydın ah sız benı nıye dınlemıosunuz hıc bakııımBilmem ki tatlım cam kavanozda bekledi 12 de aldım sabahki idrarimi
nerdem-n baksan 7 saat beklemıs onunla olmaz bence ama bılgımde yok bu konuda sonuctabakterı uremıstır onda ne bılım keske sabah yapsaydın ah sız benı nıye dınlemıosunuz hıc bakııım
keşke sabah kaktıında yapsaydın cnm sımdı yıne ıkılemde kaldın hem ben anlamadım bu ısı nasıl bı test kı o once cıkıo sonra sılınıo ben bugune kadar en az 30 tane yapmısımdır onlardan hıc oyle bısey olmadı ya dırek tek cızgı oldu ıkı defa da çift çizgi oldu bozuk mudur testler nedırCanim cok sabirsizim napıyım eşim yap dedi yanımda.. sabah erken gidio die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?