- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Canim dün mesajini görmemişim idrar testi varsa yanında dene istersen
kızz sen buraya mı yazdın bıldırım gelmedı cnmOoo kızlar cevap bile vermemişsiniz valla nerelerdesiniz böyle :)
valla yüzünüzü gören cennetlik iki günlük yokluğumda unuttunuz hemen :) canım yanımda yok test. Bugün iğneden sonraki 13. gün
kızz sen buraya mı yazdın bıldırım gelmedı cnm
13 gün oldumu oo maşallah :) ben senden 1 gün sonra oldum ozaman benim 12 mi oldu
12 oldu senin canım.
Heyecan yaptım bak :) ozaman ben idrari baya erken yapmisim
kız senın adın eylul mu bak dusundum de hıc sormamısım göbek adın fatma da :)Heyecan yaptım bak :) ozaman ben idrari baya erken yapmisim
ben dedım ama kız bu ıkı gun once yaptı testı bıde :)e yani çok erken yaptın çıkmaz ki zaten varsa da çıkmaz boşuna yapmışsın canım. boşuna üzülmüşsün bu kadar sende.
düşünme bosver dıyorum olmuyooffff bu offf neden ?
kız senın adın eylul mu bak dusundum de hıc sormamısım göbek adın fatma da :)
ben dedım ama kız bu ıkı gun once yaptı testı bıde :)
düşünme bosver dıyorum olmuyo
heh tamam eylul hamıleysen eylulde kalıcan ıyı bı tesaduf dııl tabı tevafuk :)Evet tatlım
10 günlükken mi yaptı aaa varsa da çıkmaz ki zaten gülüm çok erken yapmışsın ne o öylebak mesela bugün kanda yapsan çıkar ama idrar de adetin gecikince çıkar :)
var mı acaba gercekten yha bende gördum bısey vardı orda ama ne olduundan emın oluncaya kadar off dıyorumdüşünme dedim sana dimi olumlu şeyler düşün kafanı başka şeye yor güzelim. olmaz böyle inşallah bebeğin seninledir :) bak tutunmuş sana işte varmış içinde minik fındığın
heh tamam eylul hamıleysen eylulde kalıcan ıyı bı tesaduf dııl tabı tevafuk :)
hadı adetıne ıkı gun kaldı bak daha test falan yapmıosun tamam mı en erken adet gununden bı gun sonra anlaştık mıBide oturup salak gibi ağladım negatif diye hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?