Klomen ile şişlik

Uyudunuz mu hanımlar ? :)

Canım içi burdayım eve geçtik bizde yazamadım benim ailem evlenmeme izin vermedi annemle kaçış planları yapıyorduk annem eşimi biliyordu zaten ilk aşkım :)
Sonra annem nikah günü aldığımızı öğrendi beni Tekirdağ a bir eve kapattılar. 2 3 gün yanlız kaldım sonra bir yolunu bulup çıktım eşimi aradım yoldan geçen birinin tlfonuyla eşime gel al beni dedim esimde geldi aldı :) sonra ailemle barismadik ben barismiyorum affetmiyorum onları

Vuuu çok alengirli işler bunlar. Film gibi valla eve kapatmak filan. Üzüldüm senin adına canım. olsun böylesi nasip kısmetmiş . Ama onlar barışmak istiyorsa bir düşün derim canım. Bak hamile kalırsan torununu görmek filan isterler mahrum bırakma bence onları torun sevgisinden. Zaten ailen bebeğin yüzünü görünce herşeyi unutacaktır.

Şekerim annemle konuştum bundan 6 ay kadar önce telefonda ayiricam sizi kocama dediki kızımı koynundan alıcam
Barısmayu düşünmüyorum yoklar hiçbiri. Daha çok şey var da bunlar ne kalır yanında bilmem

Anladım canım neyse hayırlısı olsun hakkınızda. Boşver dönmeyelim geriye.

aaaaaaaaaaaaaa sok oldum resmen canım neler yasamıssın oyle

Hanımlar bu arada ben yarından itibaren pazar akşamına kadar yokum :) merak etmeyin :) öyle akıllı cep telefonu da kullanmıyorum internete girecek bursaya memlekete gidiyorum pazar akşamı dönecem. Net bulursam yazarım bulamazsam pazar akşamı veya pazartesi günü konuşuruz. Özleyeceğim sizi valla :) canım dostlarım benim. Kendinize dikkat edin. Yormayın kendinizi bebişleriniz tutunsun iyice sizlere.

tamam canım benım ıkı gun ama özluycem senı hadı allaha emanet ol

Canım ozliyecem seni dikkat et kendine olurmu allaha emanet ol canımın içi

Bende sizleri özlicem canım daha çıkmadım çıkarım 12 gibi. uyurum sabah erken kalkıcam :) ama eşimin cep telefonu akıllı cep telefonu onun net paketi de var girebilirsem girerim eşimin telinden :)
gir gir ordan gır bak ben okulda bıle sızzıs duramıom kızlar soruyo ne yazıon bu kadar dıe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…