- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Uyudunuz mu hanımlar ? :)
Canım içi burdayım eve geçtik bizde yazamadım benim ailem evlenmeme izin vermedi annemle kaçış planları yapıyorduk annem eşimi biliyordu zaten ilk aşkım :)
Sonra annem nikah günü aldığımızı öğrendi beni Tekirdağ a bir eve kapattılar. 2 3 gün yanlız kaldım sonra bir yolunu bulup çıktım eşimi aradım yoldan geçen birinin tlfonuyla eşime gel al beni dedim esimde geldi aldı :) sonra ailemle barismadik ben barismiyorum affetmiyorum onları
Vuuu çok alengirli işler bunlar. Film gibi valla eve kapatmak filan. Üzüldüm senin adına canım. olsun böylesi nasip kısmetmiş . Ama onlar barışmak istiyorsa bir düşün derim canım. Bak hamile kalırsan torununu görmek filan isterler mahrum bırakma bence onları torun sevgisinden. Zaten ailen bebeğin yüzünü görünce herşeyi unutacaktır.
Şekerim annemle konuştum bundan 6 ay kadar önce telefonda ayiricam sizi kocama dediki kızımı koynundan alıcam
Barısmayu düşünmüyorum yoklar hiçbiri. Daha çok şey var da bunlar ne kalır yanında bilmem
ewet yoga rahatlama seansı bıttıBitti mi yogan :) ağaç olduk burda :)
aaaaaaaaaaaaaa sok oldum resmen canım neler yasamıssın oyleCanım içi burdayım eve geçtik bizde yazamadım benim ailem evlenmeme izin vermedi annemle kaçış planları yapıyorduk annem eşimi biliyordu zaten ilk aşkım :)
Sonra annem nikah günü aldığımızı öğrendi beni Tekirdağ a bir eve kapattılar. 2 3 gün yanlız kaldım sonra bir yolunu bulup çıktım eşimi aradım yoldan geçen birinin tlfonuyla eşime gel al beni dedim esimde geldi aldı :) sonra ailemle barismadik ben barismiyorum affetmiyorum onları
yarın iş yok ıstedımız kadar uyuycaz :)Saat geç oldu :)
tamam canım benım ıkı gun ama özluycem senı hadı allaha emanet olHanımlar bu arada ben yarından itibaren pazar akşamına kadar yokum :) merak etmeyin :) öyle akıllı cep telefonu da kullanmıyorum internete girecek bursaya memlekete gidiyorum pazar akşamı dönecem. Net bulursam yazarım bulamazsam pazar akşamı veya pazartesi günü konuşuruz. Özleyeceğim sizi valla :) canım dostlarım benim. Kendinize dikkat edin. Yormayın kendinizi bebişleriniz tutunsun iyice sizlere.
tamam canım benım ıkı gun ama özluycem senı hadı allaha emanet ol
Hanımlar bu arada ben yarından itibaren pazar akşamına kadar yokum :) merak etmeyin :) öyle akıllı cep telefonu da kullanmıyorum internete girecek bursaya memlekete gidiyorum pazar akşamı dönecem. Net bulursam yazarım bulamazsam pazar akşamı veya pazartesi günü konuşuruz. Özleyeceğim sizi valla :) canım dostlarım benim. Kendinize dikkat edin. Yormayın kendinizi bebişleriniz tutunsun iyice sizlere.
aaaaaaaaaaaaaa sok oldum resmen canım neler yasamıssın oyle
Canım ozliyecem seni dikkat et kendine olurmu allaha emanet ol canımın içi
Sağol güzelim benim sende allaha emanet ol yorma kendini dikkatli ol :) bebişin için haberini yazmayı unutma sen yaz ben girince bakarımne kadar meraklıyım D: hihihi
tamam canım su anda bunları hatırlama cnm benım bbısı dusun olan olmus gecmıste kalsınSorma tatlım ya hatirladikca elim ayağım titriyor sinirden.. böyle aile olmaz olsun
Tamam şekerim elbette yazıcam hiç habersiz birakirmiyim sizi.. Canım dostlarım
gir gir ordan gır bak ben okulda bıle sızzıs duramıom kızlar soruyo ne yazıon bu kadar dıe :)Bende sizleri özlicem canım daha çıkmadım çıkarım 12 gibi. uyurum sabah erken kalkıcam :) ama eşimin cep telefonu akıllı cep telefonu onun net paketi de var girebilirsem girerim eşimin telinden :)
tabıkı canım destek olcaz bırbırımıze her zamanDostlarım benim valla sizlerde olmasanız içime atacaktım hep :) iyi ki varsınız :)
gir gir ordan gır bak ben okulda bıle sızzıs duramıom kızlar soruyo ne yazıon bu kadar dıe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?