- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
insallah dııldır canım ah ne cok ıstıyom ole olmamasını ama su asamada herseye psıkolojıktır dıyıp gecıom :)
Uykum geldi he xD gözler gidiyor Eşim dişarda ben kayınvalidemdeyim pcde oturuyorum şimdi küt diye koycam kafayı masaya
Biliyor Tatlım baya iyi anlaşıyoruz arkadaş gibi.. Oda sabırsızlıkla bekliyor.. ev uzakta eşim gelene kadar bekliyecem mecburUyumaaakalk evine git yat uyu :) Kayınvaliden ne diyor bebek işine ?
Biliyor Tatlım baya iyi anlaşıyoruz arkadaş gibi.. Oda sabırsızlıkla bekliyor.. ev uzakta eşim gelene kadar bekliyecem mecbur
:) tamam kuzum allah mutluluğunuzu bozmasın :)
Amin Tatlım annem yanımda Degil ama bana kendi annemden daha güzel annelik yapıyor
olur olurrrrr :)Eeevetttbiz bayram hediyesi olarak bebiş istiyoruz :)
ohh ne güzel vallabiz de işte klasik gelin kaynanayız
ben yoga yapııım en ıyısı :)sen stres yapma yeter
olsun şekerim.. benim ailevi sorunlarım var oyüzden ailemle görüşmüyoruz çok şükür yoklugunu hissetmiyorum kayıvalidem tamamlıyor :)
ben yoga yapııım en ıyısı :)
Ahh ahh benimde ailevi sorunlarım vardı. Biz nişanlıyken nişanlımı arayıp gel al istemiyorum dedi içkiliydi tabi babam. Eşimde geldi aldı bandırmaya götürdü. 2 gün sonra arayıp ağlayıp özür diledi. nikahı bursada yaptık ama sonra döndük. öyle işte. Bende hiç ailemin yokluğunu hissetmiyorum ama annem işte anneme kıyamıyorum. Kayınvalidem de öyle gerçek annem gibi ama işte. Gerçeğinin yerini tamamlayamıyor.
Sende benim gibi Kaçaksın
kızzz kaçtın mı yoksaolsun şekerim.. benim ailevi sorunlarım var oyüzden ailemle görüşmüyoruz çok şükür yoklugunu hissetmiyorum kayıvalidem tamamlıyor :)
Bende bi ara astral seyahat falan sardim ama bana gorediilmis sikildimBir yogamız eksiktikız valla o tür şeylere çok merakım var üniversite bitince çok araştırdım felsefe yoga quantum vs ama tamamlayamadım yani pek fazla araştıramadım sıkıldım sonra.
kızzz kaçtın mı yoksa
Bende bi ara astral seyahat falan sardim ama bana gorediilmis sikildim
kızzz kaçtın mı yoksa
Bende bi ara astral seyahat falan sardim ama bana gorediilmis sikildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?