Klomen ile şişlik

Hmm yap bakalım çıkar mı çıkmaz mı ? Eğer çıkmazsa kan testi yaptır kesin. Ben 25 i filan yaptırayım diyorum.

Eşim çok heyecanlı ve meraklı bakalım bakalım diyor erken olabilir diyorum olsun diyor int. Araştırdım 10 günden sonra test yapın diyor hatta ben 12.gunun sabahi yapmış olucam

Eşim çok heyecanlı ve meraklı bakalım bakalım diyor erken olabilir diyorum olsun diyor int. Araştırdım 10 günden sonra test yapın diyor hatta ben 12.gunun sabahi yapmış olucam

Yumurta çatlatma iğnesinden ne kadar sonra hamilelik testi yapılır?
Gebelik testi adet gecikmesi yaşandıktan hemen sonra yapılabilir. Bu ortalama olarak yumurta çatlatma iğnesi (HCG enjeksiyonu) yapıldıktan 14 gün sonrasına denk gelir.

başka bir siteden.

Hımm ama burda 12.gunu ogrenende var ben 12.gunu deniyim çünkü doktor 13.gunu çağırdı yani p.tesi günü kafam karisti şimçikkk

neyse ya sen yap bakalım doktorun çağırdığı gün de git bakalım nolcak haberdar et bizi de.

Şansımızi deniyecez artık ilaç bitince gel dedi ilaç c.tesi aksami bitiyor pazar tatile giriyor p.tesiye denk gelmiş olacak. Bakalım kismet yazarım şekerim bu arada seni çağırdı mi ?

Ayy benim hiç halim yok kıızz. yemek bile zor yaptım valla.

Şekerim benim gözler kapanıyor halsizlik bir bitkinlik var üstümde Hayır olsun diyorum kolum kalkmiyor ben öğlen bir ara yaptım.. ♡ yarın yıldönümümuz var diye az değişiklik olsun diye sardim saçımi

Aaa şimdiden kutlu olsun, daha nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler dilerim kuzum.

Sende de mi halsizlik var. Benim bir de vücut sıcaklığım arttı. Ateşim varmış gibi hissediyorum. Bir de bugün doymak bilmedim. Hala yiyesim var ama durmam lazım her akşam yemeğinde 1 tabak yiyen ben 2 tabak yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…