Klomen ile şişlik

Sizin yumuslar catladi bi hafta ogreniriz benimki 3 4 gun var daha beklemek hem guzel hem de zaman gecmio

Bizimkiler çatladı :) salı çatlatma iğnesi oldum işte 16-36 saatler arası çatlıyormuş. 24 saat de yumurtanın yaşadığını düşünürsek 2 buçuk gün. Benim yumurtlamam bitti sanırım. Döllenmiştir inşallah bende bebeğime kavuşurum. Döllenmediyse çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağım yine.

Kızlar benim kasıklarımda ağrı var hala. Bugün daha fazla oldu batmalarım. Kasıklarımda batma var. Kalkınca aniden batma oluyor, oturunca da ara ara oluyor anlamadım neden böyle oldum ben.

Kızlar benim kasıklarımda ağrı var hala. Bugün daha fazla oldu batmalarım. Kasıklarımda batma var. Kalkınca aniden batma oluyor, oturunca da ara ara oluyor anlamadım neden böyle oldum ben.
batma gebelık belırtısı ama umıtlenme sakın ol yıne de :)

aaa sakınn hemen olur mu oyle hayal kırıklıgı olcak dıye kendını ınandır bu ay olmassa bı dakı ay olcak sekerım umitsızlık yok

pazartesi bakcak yıne baklım ne akdar buyumus olcakkk

Inşallah büyür şekerim zaten belli olur benim 18 den sonra hafif hafif ağrılar oldu sanki bir genişleme oluyordu orda hissettim.. şuan ağrısız ve bol su gibi akintili bir bekleyişteyim arada rahim kasiliyor sebebini anlamadım. Bide çok sık tuvalete kalkar oldum :)

Canım bende ağrı yok sadece rahim de kasılma oluyor ve şık idrara çıkıyorum allah allah şaşırdım bak benim niye ağrımıyor ?

hadı ınsallahhhh ben ıkınızden de beklıyorum bebişş

aaa sakınn hemen olur mu oyle hayal kırıklıgı olcak dıye kendını ınandır bu ay olmassa bı dakı ay olcak sekerım umitsızlık yok

Bilmiyorum ki ben yine çok umutsuzum her ay negatif görünce artık bir sonraki aylar daha umutsuz oluyor insan. İnşallah Allah kalbimize göre versin. Bizim de bebeğimiz olur inşallah tez zamanda.

Tuvalet sorunu bende de var :) gecenin köründe tuvalete kalkıyorum ya :) eskiden 12 saat uyurdum yine de kalkmazdım tuvalete :) şimdi ise gecenin köründe kalkıyorum. Sabaha karşı kalkıyorum gün içindekileri saymıyorum bile.

Canım bende ağrı yok sadece rahim de kasılma oluyor ve şık idrara çıkıyorum allah allah şaşırdım bak benim niye ağrımıyor ?

Benim de rahmim kasılıyor, kasığıma aniden bir batma oluyor sonra direk rahmime inen ince bir sızı oluyor. Sonra rahmim ağırıyo azıcık geçiyor. Sık idrara çıkma+ batmalarım+ çok fazla olan akıntım var.

Bize ne oluyor böyle :)

hadı ınsallahhhh ben ıkınızden de beklıyorum bebişş

Biz senden de bekliyoruz bebiş ama. Bu ay üçümüz de hamile olalım. Bayram da ailelerimize bayram hediyesi olarak hamilelik haberimizi verelim :) Allahım bize bu duyguyu yaşatsın inşallah. Bayrama karnımızda bebeğimizle girelim inşallah.

Birdeeee rüya gördüm... Hamileydimm ama ikizim olacaktı. Çok ağlıyordum, ben ikizlere nasıl bakarım diye. Rüyalar tersine çıkmaz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…