Gebeliğe Hazırlık Klomen ile hamile kalma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayse altintas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
7
0
1
34
Merhaba Ben hamile kalmam istiyorum. Kdu. Bana klomen yazdi. Bunla hamile olunur mu. Benim adetim 14.9basladi 17.9bitti ucuncu gun bu hapi kulanirsam bes gun hamile kalirmiyim acaba. Sonra 3gun sonra Kontrolle cagirdi.

Merhaba Ben hamile kalmam istiyorum. Kdu. Bana klomen yazdi. Bunla hamile olunur mu. Benim adetim 14.9basladi 17.9bitti ucuncu gun bu hapi kulanirsam bes gun hamile kalirmiyim acaba. Sonra 3gun sonra Kontrolle cagirdi.
Ben iki ay kullandım klomen ve ovitrelle iğne olmadı kimisinin oluyor belli olmuyor yani kısmet. Sen kullan olursa ne mutlu ama kesin olur diye bağlanma olmayınca üzülüyorsun sonra

Him yani kaliniyor oylemi Ben de kalirmiyim ki. Adetim bi dort gun suruyor veya bes gun ama bu ay uc gun surdu. Onu kulanirsam hamile kalirmiyim

Him yani kaliniyor oylemi Ben de kalirmiyim ki. Adetim bi dort gun suruyor veya bes gun ama bu ay uc gun surdu. Onu kulanirsam hamile kalirmiyim
Arkadaşım bunu kimse bilemez klomene adetin üçüncü yada beşinci günü başlanır sonra doktor yumurtlama takibi yapar gerekli büyüklüğe gelince iğne yapar çatlatır. Benim çok güzel yumurtalarım olmasına rağmen hamile kalamadım. %20ihtimal hamile kalma şansı kimse sana kalırsın kalamazsın diyemez.

Dr. Kullan dediyse kullan kontrolunu yaptır. Ben kullandım bi kere bin şükür Rabbim'e nasip etti mucizemz yolda klomen sayesinde kaldım demiyorum o yüzden her insan fatklı fazlada ümit bağlama yalnız Rabbim'in izniyle kaldım ama klomende vesile oldu sanırım denemekten bişe kaybetmezsin eğer dr. Kontrolunde olursan iyi gelir belki ben bide dr. Gitmeden kullandım İnşAllah bişey olmaz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsim.. senin tam olarak skıntın ne ?

Ben baska ilac kulandim Ben de pani atatk vardi. O hapta yumurta i teklemis galiba bu klomen hapi Verdi. Bunu besinci ginde Bestane bir icmem lazim dedi ucuncu gun sonra Kontroll dedi. Ama benim adetim bu ay uc gun sutdugu icin Ben gelecek adete ucuncu gun mu baslasam direkten yardim almanya bilmeye calisiyor um.

Valla 4 yıldır klomen kullanıyorum, bende hiçbir zaman hiçbir işe yaramadı, artık bıraktım. İnşallah sizde işe yarar.

Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…