- 7 Aralık 2021
- 73
- 32
- 8
- 30
- Konu Sahibi Emineyigit02
-
Evet çatlatma iğneside verebilir eğer gerek varsa tabiiMerhaba kızlar benim 1 oğlum var 6 senedir korumasız ilişki vardı taki 1,5sene öncesine kadar bebeğim olmuyodu. Geçen sene Kasım ayında hamile kaldım ama tansiyon hastası olduğum için 2,5 aylıkken bebek karnımda öldü kürtaj oldum onun üzerine 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim. Ve tekrardan korunma olmamasından rağmen bebek olmuyodu doktora gittim klomen başlattı bugün üçüncü gün klomen içmemin..bana 14. Gün gel dedi sadece klomenle hamile kalan varmı yoksa muayenede yumurtalıkların durumuna göre çatlatma iğnesi verir mi devlet hastanesi olduğu için pek sağlıklı bilgi de vermiyolar
Çatlatma iğnesini yazıp biz alıp mı yapıyoruz yoksa muayene ederken doktor kendisi mi vuruyo direkt olarakEvet çatlatma iğneside verebilir eğer gerek varsa tabii
Onu bend bilmiyorum canımÇatlatma iğnesini yazıp biz alıp mı yapıyoruz yoksa muayene ederken doktor kendisi mi vuruyo direkt olarak
Çatlatma iğnesini veriyor gününü saatini söylüyor ve kendin yapabilirsin. Yani benim doktor öyle yaptı.Çatlatma iğnesini yazıp biz alıp mı yapıyoruz yoksa muayene ederken doktor kendisi mi vuruyo direkt olarak
Benimde bir oğlum var 7 yaşınada bnde bir gebelik geçirdim ama iki aylıkken gelişmedi kürtaj oldum sonra iki yıl boyunca olmadı geçen ay Dr gitim klomen başladık 5 gün kullandım 10. Gün yani bugün kontrol gitim 3 tane gelişmiş dedi çoğul olma riski var dedi iki gün sonra ilişki önerdi umarım hamile kalırım bnle eşimden çok oğlum artk inanılmaz soruyo her gün evde kardeş konusu artk olsun odamı bile vercem söz diyoMerhaba kızlar benim 1 oğlum var 6 senedir korumasız ilişki vardı taki 1,5sene öncesine kadar bebeğim olmuyodu. Geçen sene Kasım ayında hamile kaldım ama tansiyon hastası olduğum için 2,5 aylıkken bebek karnımda öldü kürtaj oldum onun üzerine 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim. Ve tekrardan korunma olmamasından rağmen bebek olmuyodu doktora gittim klomen başlattı bugün üçüncü gün klomen içmemin..bana 14. Gün gel dedi sadece klomenle hamile kalan varmı yoksa muayenede yumurtalıkların durumuna göre çatlatma iğnesi verir mi devlet hastanesi olduğu için pek sağlıklı bilgi de vermiyolar
İnan ki benim oğlum da öyle ha bire hadi anne doğur kardeşimi diyo her gördüğüne erkek kadın farketmeksizin annem hamile kardeşim olacak diyo bende en çok oğluma yoldaş olsun istiyorum.Benimde bir oğlum var 7 yaşınada bnde bir gebelik geçirdim ama iki aylıkken gelişmedi kürtaj oldum sonra iki yıl boyunca olmadı geçen ay Dr gitim klomen başladık 5 gün kullandım 10. Gün yani bugün kontrol gitim 3 tane gelişmiş dedi çoğul olma riski var dedi iki gün sonra ilişki önerdi umarım hamile kalırım bnle eşimden çok oğlum artk inanılmaz soruyo her gün evde kardeş konusu artk olsun odamı bile vercem söz diyoinşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Bana 14. Gün gel dedi ama geç kalmak istemiyorum açıkçası erken gitsem doktora bi sakıncası olur muBenimde bir oğlum var 7 yaşınada bnde bir gebelik geçirdim ama iki aylıkken gelişmedi kürtaj oldum sonra iki yıl boyunca olmadı geçen ay Dr gitim klomen başladık 5 gün kullandım 10. Gün yani bugün kontrol gitim 3 tane gelişmiş dedi çoğul olma riski var dedi iki gün sonra ilişki önerdi umarım hamile kalırım bnle eşimden çok oğlum artk inanılmaz soruyo her gün evde kardeş konusu artk olsun odamı bile vercem söz diyoinşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
İnşallah inşallah dualarımız kabul olurİnan ki benim oğlum da öyle ha bire hadi anne doğur kardeşimi diyo her gördüğüne erkek kadın farketmeksizin annem hamile kardeşim olacak diyo bende en çok oğluma yoldaş olsun istiyorum.
Adetin ilk gununden mi sayip 14. Gun gel dediler canim bende klomene basladim bu ay yarin son hapı da jcicem cuma kontrolum.var adetin ilk gununden sayarsak 10. Gun gidiyorum demek sen yine de doktorun dedigini dinle dayanamazsan 11 12 . Gunde gidersinBana 14. Gün gel dedi ama geç kalmak istemiyorum açıkçası erken gitsem doktora bi sakıncası olur mu
Adetinizin ilk gununden mi sayip 10. Gun gitiniz acaba yoksa klomenr basladiktan sonra mi 10. Gun gitiniz benim de bu cuma kontrolum var yarin klomen son hapini icicem sizde.de kasik agrisi oldu mu acabaBenimde bir oğlum var 7 yaşınada bnde bir gebelik geçirdim ama iki aylıkken gelişmedi kürtaj oldum sonra iki yıl boyunca olmadı geçen ay Dr gitim klomen başladık 5 gün kullandım 10. Gün yani bugün kontrol gitim 3 tane gelişmiş dedi çoğul olma riski var dedi iki gün sonra ilişki önerdi umarım hamile kalırım bnle eşimden çok oğlum artk inanılmaz soruyo her gün evde kardeş konusu artk olsun odamı bile vercem söz diyoinşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Adetin 10. Gününden itibaren gitim klomen sadece 5 gün kullandım başta kasik ağrısı hiç yoktu belirtti vs. Ama bugün 10. Günüm akşamı ara ara kasık ağrısı çekiyorum 12. Günde ilişki dediAdetinizin ilk gununden mi sayip 10. Gun gitiniz acaba yoksa klomenr basladiktan sonra mi 10. Gun gitiniz benim de bu cuma kontrolum var yarin klomen son hapini icicem sizde.de kasik agrisi oldu mu acaba
Aynenn canım adetin başından itibaren sayıp 14. Gün gel dedi. Benimde klomende 3. Gün bitti yarın 4. Gündeyim bende 11 en geç 12 de gideyim bakalım riske atmayam hiçAdetin ilk gununden mi sayip 14. Gun gel dediler canim bende klomene basladim bu ay yarin son hapı da jcicem cuma kontrolum.var adetin ilk gununden sayarsak 10. Gun gidiyorum demek sen yine de doktorun dedigini dinle dayanamazsan 11 12 . Gunde gidersin
Bana şu şekilde verdi ilişki gününü 11. Gün 13. Gün 15. Gün 17. Gün eşinle birlikte ol dedi. 14. Gününde de gel yumurtaların durumuna bakalım dedi.Adetin 10. Gününden itib
Adetin 10. Gününden itibaren gitim klomen sadece 5 gün kullandım başta kasik ağrısı hiç yoktu belirtti vs. Ama bugün 10. Günüm akşamı ara ara kasık ağrısı çekiyorum 12. Günde ilişki dedi
Benimde sıra bu şekilde bir gün ara ile ama birdaha gel demedi adet günün geçerse yada adet olursan dedi onda daha var bnimBana şu şekilde verdi ilişki gününü 11. Gün 13. Gün 15. Gün 17. Gün eşinle birlikte ol dedi. 14. Gününde de gel yumurtaların durumuna bakalım dedi.
O şekilde yumurtalar büyüdü mü çatlarmı onu bilmiyoruz en iyisi bi defa gitmek maksat kafamız rahat olsunBenimde sıra bu şekilde bir gün ara ile ama birdaha gel demedi adet günün geçerse yada adet olursan dedi onda daha var bnim
Sizde çok haklısınız bir kaç gün geçsin olmadı başka bir Dr daha giderim benim Dr bazen var bazen yok denk getirmiyorumO şekilde yumurtalar büyüdü mü çatlarmı onu bilmiyoruz en iyisi bi defa gitmek maksat kafamız rahat olsun
İnsalah sizinde tutunur hayirli haberler alirsinizAdetin 10. Gününden itib
Adetin 10. Gününden itibaren gitim klomen sadece 5 gün kullandım başta kasik ağrısı hiç yoktu belirtti vs. Ama bugün 10. Günüm akşamı ara ara kasık ağrısı çekiyorum 12. Günde ilişki dedi
Başka doktora gidince utanıyorum sanıyorum ki kovacak ne diye geldin git tedavi olduğun doktora görün der diye kendi kendime kuruyorumSizde çok haklısınız bir kaç gün geçsin olmadı başka bir Dr daha giderim benim Dr bazen var bazen yok denk getirmiyorum
Meraba canım aynı problem bendede vardı hatta pcosluydum klomen kullandım 3 Mart'ta ignemi vuruldum 20 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinMerhaba kızlar benim 1 oğlum var 6 senedir korumasız ilişki vardı taki 1,5sene öncesine kadar bebeğim olmuyodu. Geçen sene Kasım ayında hamile kaldım ama tansiyon hastası olduğum için 2,5 aylıkken bebek karnımda öldü kürtaj oldum onun üzerine 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim. Ve tekrardan korunma olmamasından rağmen bebek olmuyodu doktora gittim klomen başlattı bugün üçüncü gün klomen içmemin..bana 14. Gün gel dedi sadece klomenle hamile kalan varmı yoksa muayenede yumurtalıkların durumuna göre çatlatma iğnesi verir mi devlet hastanesi olduğu için pek sağlıklı bilgi de vermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?