Klomen ile hamile kalanlar

Kızlar ben cuma doktora gittim birsürü yumurta olmuş ama boyutları ufakmış bir tanesi 11mm dedi estrofemi günde 3 defa 2 şer adet yaptı ve birde vagifem diye bir fitil verdi. Çarşamba kontrolüm var inşallah güzel haberler alırım çok korkuyorum
Mrb yaziniizi gördüm sormak istedim bende klomen kullandım bu ay perşembe gittim üç dört yunustan oluşmuş dedi bi tane de kist olmus dedi yarin yine gidicem bende mediplasa gidiyorum aynı yerdeyiz yalniz ben fatma hocaya gidiyorum bakalım yarın ne diyecek

Mrb yaziniizi gördüm sormak istedim bende klomen kullandım bu ay perşembe gittim üç dört yunustan oluşmuş dedi bi tane de kist olmus dedi yarin yine gidicem bende mediplasa gidiyorum aynı yerdeyiz yalniz ben fatma hocaya gidiyorum bakalım yarın ne diyecek
Bende kist yoktu tek yumurta oluştu bugün ovulasyon testi yaptım çatlamış bekliyoruz bakalım çarşamba gidicem bende

Kızlar tekrardan selam. 11mm yumurtam toplam 30 mm olmuştu gittiğimde rahim duvarı kalınlığı da 10 mm e yükselmişti. Doktorum çok iyi dedi ovitrelle çatlatma iğnesi oldum çarşamba 5.30 da. İğneden 1 saat sonra ağrılarım oldu sonra geçti. Arada bir iki batma oldu sonra tık yok. En son bugün iğnenin 4. Günü sol kasıktan bacağa doğru vuran sancılar oldu. İki gündür ovulasyon testlerimde t koyu kırmızıydı bugün c ile aynı kırmızılıktaydı büyük ihtimal ağrılar sırasında yumurta çatladı. Her günü değerlendirdik . Çarşamba yine doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Zaten test için en az 13 gün bekleyin diyorlar bakalım inşallah Allahım isteyen herkese evlat nasip eder. Çok dua ettim bugün. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kandiliniz mübarek olsun 🙏❤️

Merhabalar birşey sormak istiyorum bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi söylenmedi bana bununda yanında kan sulandırıcı matofin(insülin direnci hapı) folik asit ve ekstra vitamin hapı kullanıyorum hap bittikten 2 sonra aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım bunun yanında su gibi akıntıların oldu ama dünden beri bu ağrılarım azaldı diyebilirim şimdi üzülüyorum acaba ilaç işe yaramadı mı diye herkes uzun süre ağrı çektiğini yazmış bu normal mi bilginiz var mı
Valla ben ağrı çekmedim. Herkesin bünyesine göre değişiyor bunları kafaya takıp strest yapmayın. Ağrı çekmeyip hamile kalan çook insan var inşallah bizimde bebeğimiz gelicek 🙏

Tam olarak aynı şeyleri
Kızlar tekrardan selam. 11mm yumurtam toplam 30 mm olmuştu gittiğimde rahim duvarı kalınlığı da 10 mm e yükselmişti. Doktorum çok iyi dedi ovitrelle çatlatma iğnesi oldum çarşamba 5.30 da. İğneden 1 saat sonra ağrılarım oldu sonra geçti. Arada bir iki batma oldu sonra tık yok. En son bugün iğnenin 4. Günü sol kasıktan bacağa doğru vuran sancılar oldu. İki gündür ovulasyon testlerimde t koyu kırmızıydı bugün c ile aynı kırmızılıktaydı büyük ihtimal ağrılar sırasında yumurta çatladı. Her günü değerlendirdik . Çarşamba yine doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Zaten test için en az 13 gün bekleyin diyorlar bakalım inşallah Allahım isteyen herkese evlat nasip eder. Çok dua ettim bugün. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kandiliniz mübarek olsun 🙏❤️
Yaşıyorum. Takipteyim sizi ❤️

Benim de 3-4 yumurta oluşmuş dedi 20-22mm dün vuruldum bende iğneyi merakla bekliyorum Bnde yarın gitcem tekrardan catlamismi
diye ilk defa denedim iğne tarzı umarım ise yarar

Merhabalar eşten kaynaklı problem varsa klomen ise yararmı kadına?
Bilemiyorum ama erkekte ne kadar sıkıntı olduğuna bağlı benim eşimin değerleri iyiydi sadece ileri hızı olması ve toplam haretllilik olması gerekenden düşüktü olmadı 3 ay promen k kullandı değeri normale döndü bende bu ay klomen +çatlatma iğnesi denedik bakalım bekliyoruz

Bilemiyorum ama erkekte ne kadar sıkıntı olduğuna bağlı benim eşimin değerleri iyiydi sadece ileri hızı olması ve toplam haretllilik olması gerekenden düşüktü olmadı 3 ay promen k kullandı değeri normale döndü bende bu ay klomen +çatlatma iğnesi denedik bakalım bekliyoruz
Ileri hızda az bi sıkıntı var ameliyat yada ameliyatsız çözüm için ultrosan a giricek belki hic bi sıkıntı cikmayabilirde bilemeyiz randevu aldik tekrar hayırlısı bakalim. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız ne zaman belli olcak bende ovu testi denedim 14 gun bitti test yaptım negatif çıktı

Ileri hızda az bi sıkıntı var ameliyat yada ameliyatsız çözüm için ultrosan a giricek belki hic bi sıkıntı cikmayabilirde bilemeyiz randevu aldik tekrar hayırlısı bakalim. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız ne zaman belli olcak bende ovu testi denedim 14 gun bitti test yaptım negatif çıktı
Az sıkıntıysa takviye edici gıda veriyolar vitamin gibi umarım oyle bir sey verir size de adetime 13 gun var siz klomen kullandiniz mi

Az sıkıntıysa takviye edici gıda veriyolar vitamin gibi umarım oyle bir sey verir size de adetime 13 gun var siz klomen kullandiniz mi
Yok ben kullanmadım 5 aydır deniyorum folik asit sadece kulanıyorum eşimde problem var sanırım ondan başlasam acaba kolej ise yararmı yoksa sağlam vücuda zararı mi olur diye sormak istedim

Yok ben kullanmadım 5 aydır deniyorum folik asit sadece kulanıyorum eşimde problem var sanırım ondan başlasam acaba kolej ise yararmı yoksa sağlam vücuda zararı mi olur diye sormak istedim
Ilk önce eşinizin problemi giderilmesin zaten doktor yonlendiriyor benim eşimdeki problem hallollduktan sonra verdi bana öyle kullandim

Hanımlar merhaba 1 senelik evliyim. Normalde reglim günü gününeydi fakat 7-8 aydır 15-20 günlük gecikmeler yaşıyordum ve hamileyip diye heveslenip testleri negatif görmekten bıkmıştım. Doktora gittim tembellik olmui yumurtalıklarda dedi ve klomen tedavisine başlayalım dedi. Tarlusal verdi regl oldum Bugün reglimin 4. Günüydü kontrole gittim kist yok süper dedi 2 kutu klomen verdi günde 2 defa 2 adet, koraspirin, folik asit(zaten aylardır kullanıyorum) ve birde estrofem verdi. 5 gün kullanıp kontrole gidicem. Benim derdim ikiz gebelik. İkiz gebelikten korkuyorum hem maddi hem manevi açıdan yetemeyeceğim diye çok endişeliyim. Doktorumda ikiz gebelik %30 ihtimal çok da yüksek değil bi bakalım önce kaç yumurtan olucak görelim dedi. Şimdiden stres yaptım 30 nisanda kontrolüm var. Çok heycanlıyım buraya yazmak istedim klomen kullanıp tekil gebelik yaşayan var mı ?
Kızlar durumunuz ne benim kasığımın sol tarafında ağrılar var ve şişkinlik var. Arada mide bulantısı oluyor. Çatlatma iğnesinin üzerinden 6 gün geçti döllenme oluyor olabilir mi var mı böyle yaşayıp hamile kalan lütfen paylaşın internette cevap bulamıyorum 😔😔

X