• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalanlar?

kaleetugcee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
68
15
8
29
Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kaldınız? Başarı yüzdesi nedir? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım bende de pco var ve yeni tedaviye başladım bende bu ayın 14unde Çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Canım normal yolla derken yani hiç tedavi olmadan demek istedin sanırım. Ben 2 ay klomen kullandım en son kasımda kullandım son adet tarihim 16 aralık. Yanlış ilaç kullanımından yumurtlama tembelliğim vardı klomenle düzeldi bıraktıktan sonra hamile kaldım inşallah faydasını görürsün :) kimi arkadaşlar 1 ay sonra kalmış ama benim durum farklıydı kimyasal alımı dolayısıyla yavaşlamıştı ilacın etkisi zaten 1 yılda geçiyordu filan fistan. Hadi öbür ay hamile kalırsın inşallah

Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kaldınız? Başarı yüzdesi nedir? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende pkoluyum son adet tarihim 11 şubat bende adetimin 3.günü klomene başlamıstım şuan hamileyim yani benimki ilk seferde tuttu Allah bağışlarsa inşallah

Belirtileriniz neydi acaba yazar mısıniz ? Bi de testi ne zaman yaptıniz

Belirtileriniz neydi acaba yazar mısıniz ? Bi de testi ne zaman yaptıniz
Canım bu belirtiler kısmını bence geç çünkü kişiden kişiye değişiyor. Benim adet öncesi belirtilerim şöyledir ve hiç şaşmaz
- aşırı karın ağrısı ve ishal ya da kabız
- bel ağrısı buna bağlı mide bulantısı baş dönmesi
- iştah artması
- halsizlik uyku ve aşırı üşüme(yaz bile olsa)
- göğüs şişmesi, göğüs ucu şişmesi
- kasıklarda dayanılmayacak kadar ağrı( günde 3 tane hap içerim ya da hastanelik olurum) kasıklarımda ağrıda 3 taraflı olur sağ,sol, orta
Gelelim hamilelik belirtilerine,
-yukardakilerin hepsi :D sadece kasık ağrım orta ve sol taraflıydı. Ben ordan şüphelendim. Birde iştahım çok artmamıştı. Geri kalanların hepsi birebir aynıydı. Adet gününde idrar testi yaptım negatifti ilaç içicektim kardeşim kurt düşürdü kan testi yaptırdım 141.7 çıktı. Kimisinde hiç belirti olmuyor kimisinde daha da çok belirti oluyor. Kimisinde kanaması oluyor. Yani bilemiyorsun aynı olmuyor genelde en güzeli adet tarihinde kan testi yaptır.

All
Bende pkoluyum son adet tarihim 11 şubat bende adetimin 3.günü klomene başlamıstım şuan hamileyim yani benimki ilk seferde tuttu Allah bağışlarsa inşallah
bağışlasın maşallah . Bende birazdan doktora gidicem yumurta takibi yapacak. İnşallah Allahım nasip eder

Canım normal yolla derken yani hiç tedavi olmadan demek istedin sanırım. Ben 2 ay klomen kullandım en son kasımda kullandım son adet tarihim 16 aralık. Yanlış ilaç kullanımından yumurtlama tembelliğim vardı klomenle düzeldi bıraktıktan sonra hamile kaldım inşallah faydasını görürsün :) kimi arkadaşlar 1 ay sonra kalmış ama benim durum farklıydı kimyasal alımı dolayısıyla yavaşlamıştı ilacın etkisi zaten 1 yılda geçiyordu filan fistan. Hadi öbür ay hamile kalırsın inşallah
Allah bağışlasın canım. Bende buhün doktora gidicem bakalım ne olacak. İlacım cumartesi bitti bugün yumurta takibi yapacak. Duanızı eksik etmeyin

All

bağışlasın maşallah . Bende birazdan doktora gidicem yumurta takibi yapacak. İnşallah Allahım nasip eder
İnşallah sakın umutsuz olmayın ben cok buyuk umutla gittim Rabbim nasip etti cok şükür içiniz rahat olsn ve acaba olucak mı oldu mu düşüncesini aklınıza getirmeyin :) ♡

Allah bağışlasın canım. Bende buhün doktora gidicem bakalım ne olacak. İlacım cumartesi bitti bugün yumurta takibi yapacak. Duanızı eksik etmeyin
Hadi inşallah canım relaks ol takma kafana en önemli şey stres olmaması olacaktır bebeğin zamanı var rahat ol. Geçmişler olsun

Hadi inşallah canım relaks ol takma kafana en önemli şey stres olmaması olacaktır bebeğin zamanı var rahat ol. Geçmişler olsun
Saol canım. Bir tane 12 mm yumurtam oluşmuş esrofem diye bir ilaç verdi takviye edici olsun diye cuma tekrar gidicem. Hayırlısı olur inşallah

Saol canım. Bir tane 12 mm yumurtam oluşmuş esrofem diye bir ilaç verdi takviye edici olsun diye cuma tekrar gidicem. Hayırlısı olur inşallah
Onu kullanmadım canım bilgim yok ama işe yaramasa vermezdi doktorun. İnşallah bebeğine kavuşursun bu ay. Geçmiş olsun

Bende de pko var 2 kürtaj geçmişim var birine klomenle kalmıştım diğeri normaldi. Adet düzenim çok bozulunca düzenli yumurtlama amacıyla klomen kullandım korunmadım o ay hamıle kaldım. Allah yardımcın olsun. Yardımcımız olsun♡

Onu kullanmadım canım bilgim yok ama işe yaramasa vermezdi doktorun. İnşallah bebeğine kavuşursun bu ay. Geçmiş olsun
Biraz geç cevap oldu ama kusura bakmayın. Doktorum yumurtan büyümemiş adet ol 3 ncü günü gel klomeni 100 gr A çıkarıcam bu ay bişey olmaz dedi. Şimdi hasta olmayı bekliyorum. Duanızı eksik etmeyin

Biraz geç cevap oldu ama kusura bakmayın. Doktorum yumurtan büyümemiş adet ol 3 ncü günü gel klomeni 100 gr A çıkarıcam bu ay bişey olmaz dedi. Şimdi hasta olmayı bekliyorum. Duanızı eksik etmeyin
Anladım canım büyür inşallah takma kafana hayırlısıyla gelsin bebişin sağlıkla

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE KLOMENİN 2 Cİ AYINDAYIM İLK AYIMIZDA YUMURTALIKLARDA BİR GELİŞME OLMADI 2 AYIMIZDA 2 YUMURTAM GELİŞTİ BİRİSİ 14 MM BİRİSİ 21MM ULAŞTI BUGÜN ÇATLAMA İĞNESİ OLDUM ARANIZDA KLOMENLE HAMİLE KALAN VARMI MERAK EDİYORUM

Merhaba ben de pkoluyum ve insülin direncim var, tedavimin yanılmıyorsam 4. ayında hamile kaldım. Doktorum şöyle bir yöntem izledi klomen kullandım sonra yumurtalıkların büyümesine göre beni çağırdı eğer boyutlarını beğenirse iğneyi yaptı ama çoğunlukla şu zaman tekrar gel dedi, 3 defa üst üste iğne için gittiğimi biliyorum. en ideal boyutta iğneyi vurmaya çalıştı hep. 1 ay klomen+iğne sonrasında 1 ay boş geçti (ilaçların etkisi 2 ay sürermiş) 2. iğnemden sonra hamile kaldım.
Stres en büyük düşmanımız içinizi ferah tutun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

Allah razı olsun bana umut oldunuz. Rabbim Cemil cümleye evlat nasip etsin inşallah. Bakalım bu ay beklemedeyim. Nasip olmadı. 2nci denemeye başlicam hasta olur olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin

Merhaba arkadaşlar gecikmeli bir mesaj oldu kusura bakmayın. Geçen ay klomen tedavisi olumlu sonuçlanmadı paylaşmıştım. Bu ay tekrar gittim doktara klomenin dozajı arttırılacaktı normalde ama kendi doktorum yoktu. Yerine bakan doktorda arttırmadı dozajı. Sabah 1 akşam 1 olarak kullanmaya devam ettim. Ama içime sinmedi. Memleketteki kendi doktorumu aradım ve klomenin yanında kullanmam için inofolic diye bir ilaç verdi sabah 1 akşam 1 kullanmamı söyledi yumurta büyütüyormuş. Vesselam ilaçlarım bitti dün doktora gittim ve bu ay solda 1 sağda 1 yumurtam oluşmuş. Soldaki 14 mm sağdaki 10 mm 2 gün sonra tekrar gel dedi. Yarın tekrar gidicem. Dua edin kızlar bu ay büyüsün şu yumurtalar. Her anı paylaşıcam.

Back