Estağfurullah ne zahmeti canım. Adetimin 5.gunu klomene başladım 5 gün kullandım bir gün ara verdim ertesi gün kontrole gittim ve hiç yumurtam buyumemisti iki gün sonra tekrar çağırdı ben üç gün sonra gittim iki yumurtam büyümüş biri 22mm diğerini net hatırlamıyorum 29 mm di sanırım çok güzel hemen çatlatma iğnesi yapalım dedi eczaneden aldım geldim hastanede iğne yaptılar benim karnından yaptılar ama koldan da yapılıyormuş burda saat çok önemli dedi saat tam 10.03 dü hesapladı 36 saat sonra ilişki önerdi sonra günaşırı . Yani iğneyi vurulmak adetimin 14. Gününe denk geldi . Biz iğne günüde ilişki yaşadık 36 saatte de oldu. İğneden sonraki 7. Gün dayanamayıp test yaptım silik ikinci çizgi çıktı hala iğnenin etkisiydi sanırım 9. Gün tekrar test yaptım yine silik çizgi 13. Gün test yaptım negatif çok üzüldüm tamam öyleyse adet olucam dedim adet agrilarimda vardı zaten sadece tek fark ilk defa göğüs uclarim acıyordu adet günü yani 16. Gün tekrar test yaptım ve pozitif çıktı hemen kan verdim 433 çıktım ve hamileyim umarım yardımcı olabilmişimdir