• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalan varmi?

Blonde91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
183
192
103
33
Kizlar merhaba her ay deneme ile husran bu ay klomen hapa baslayacagim klomen kullanarak hamile kalan varmi yan etkisi yada bi zarari varmidir desteginizi rica ediyorum

Canım bende bu ay kullandım şuan beklemedeyim şayet kalırsam sana yazarım bende bir yan etki olmadı

Canım bende bu ay kullandım şuan beklemedeyim şayet kalırsam sana yazarım bende bir yan etki olmadı
Cok tesekkur ederim bilgi bekliyorum insallah guzel haberlerinizi aliriz bnm prolaktin yuksekliginden olmuyordu dostinex kullandim dustu fakat 2 ay daha denedim yine olmadi bu ay klomen basliycaz

Cok tesekkur ederim bilgi bekliyorum insallah guzel haberlerinizi aliriz bnm prolaktin yuksekliginden olmuyordu dostinex kullandim dustu fakat 2 ay daha denedim yine olmadi bu ay klomen basliycaz
Bendede prolaktin yüksekliği vardı bir ay dostinex kullandım sıfırlandı.daha sonra doktorum ilgisiz olduğu için değiştim adetin 2.günü başka dr a gittim tahlil yapıldı klomen verdi ve prolaktini bu ay izlemek istiyorum ilaç vermiyeveğim dedi böyle bişey denedik sonuç ne olur Allah bilir

Kizlar merhaba her ay deneme ile husran bu ay klomen hapa baslayacagim klomen kullanarak hamile kalan varmi yan etkisi yada bi zarari varmidir desteginizi rica ediyorum
Canim bende bu ay kullandim normalde her ay 12. Gun yumurtlama akintim olurdu bu ay hic birsey yok iki tane yumurta var dedi ama akibeti ne oldu bilmem. Prolaktin bende de yuksek 45 ama doktor 80 in altina ilac vermem dedi

Canim bende bu ay kullandim normalde her ay 12. Gun yumurtlama akintim olurdu bu ay hic birsey yok iki tane yumurta var dedi ama akibeti ne oldu bilmem. Prolaktin bende de yuksek 45 ama doktor 80 in altina ilac vermem dedi
Benimde 60 dı prolaktin bir ay içtim ilaç ama şimdi ne durumda bilmiyorum
Canım peki sana çatlatma iğnesi felan vermedimi iki yumurtanın olması güzel

Benim cok yuksek olmamasina ragmen verdi 37 di prolaktinim adetlerim cok duzensizdi

Yok vermedi kendi catlar dedi biri 17 mm digeri 18mm ydi igne bir sonraki tedavi dedi sen kullandin mi

İnsallah canim kac yumurtan oldu. Benden yumurtlama akintisi filanda gelmedi bir ise yaramadi gibi sanki ilac
Benimde solda iki yumurta vardı ağrım iki gün acayip oldu sonra akımtı oldu gibi belli belirsiz ama noldu orasını Allah bilir..tutmadı diye düşünme nasip olmuşsa tutmuştur

Bu arada bana hiç yumurtaların ölçüsünü demedi ben ekranda gördüm büyük gibilerdi :))

Birde ben iğneyi vurduralı 8 gün oldu böyle regl olacam havasında vücudum sivilce bile çıktı arada belim ağrıyor hiç anlamadım

Back