Benim yumurtaliklarimda sorun yok sadece hormon bozuklugundan yumurtlamam olmuodu belki bende ise yararSelam canım bende mart ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Benim adet düzensizliğim var ve yumuslarda büyüme çatlama olmuyodu. Dr klomen verdi ama yine büyümemişti yumuşlar buna rağmen çatlatma iğnesi vurdu 2 kere kullandım benim ikisi de olumsuz oldu. Ama hamile kalanlar var burda çok okudum ben.
Tabiki kişiden kişiye değişir yarar inşallahBenim yumurtaliklarimda sorun yok sadece hormon bozuklugundan yumurtlamam olmuodu belki bende ise yarar
Merhaba canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım aslında bende sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle 6 ay sonra düzeldi bende o ay hemen tutsun diye klomen ve catlatma ıgnesı denedım su an kürtajdan sonra 2. Adetim bitti ve ben klomen kullandım ıkı yumurtam oluştu ve kendiliginden catladı bu sefer nolur bılememArkadaslar klomenle hamile kaln var mi . Uzun zamandr tedavi goruorum hormon bozuklugu oldugu icin hamile kalamiodum bu ay hormonlarim duzelmis . Klomen verdi doktor 16 snda gidip yumurta catlatma ignesi yaptrcam ama cok korkuorum ya bu ayda hamile olmazsam ne bilim bir an once olsun istiorum yillardr bekliorz cnkiklomen kullanp hamile kalan var mi
Insallah bu kez olur hepimizin hakkindakini nasip etsin allahmMerhaba canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım aslında bende sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle 6 ay sonra düzeldi bende o ay hemen tutsun diye klomen ve catlatma ıgnesı denedım su an kürtajdan sonra 2. Adetim bitti ve ben klomen kullandım ıkı yumurtam oluştu ve kendiliginden catladı bu sefer nolur bılemem
Amin rabbım uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahInsallah bu kez olur hepimizin hakkindakini nasip etsin allahm
Eger catlatma ignesi yaparsa progestanda verir gebelik olursa düşük olmasn dieMerhaba kızlar bende klomen kullanıyorum bu ay 2.olacak inşallah tutar hayırlı haberler alırız tutunması için proteston veriyor mu doktor
Amin amin aminAmin rabbım uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Canım ben hamıle kalabıldım halde bu ay iki yumurtam catladıgı halde umudum yok zaten tekrar hamıle kalırsam doğana kadar sevınmıycem yıne bır kayıp yasama düşüncesi kalbimi sıkıştırıyorAmin amin aminama hani her ay beklioz beklioz oolmuo ya bu ayda olmayacak die cok korkuorum
Cok zor degil miCanım ben hamıle kalabıldım halde bu ay iki yumurtam catladıgı halde umudum yok zaten tekrar hamıle kalırsam doğana kadar sevınmıycem yıne bır kayıp yasama düşüncesi kalbimi sıkıştırıyor
Bende ayni dusuncedeyim bende cok korkuorum bu ay olsun nolur bir ay daha beklicek sabrim kalmadiCanım ben hamıle kalabıldım halde bu ay iki yumurtam catladıgı halde umudum yok zaten tekrar hamıle kalırsam doğana kadar sevınmıycem yıne bır kayıp yasama düşüncesi kalbimi sıkıştırıyor
Cok zor ilk 2 ay deli gibiydim nefes almıyordum herkesten herseyden nefret ediyordum böyle ölmek için Allaha yalvarıyordum canım cok yanıyordu bu aralar yavas yavas kendıme gelıyorum o da yenı bır bebegım daha olur umudundan oluyorCok zor degil miseni cok iyi anliorum kadin kadinin halinden anlar
İnşâllah rabbim en yakın zamanda sana annelıgı nasıp eder canımBende ayni dusuncedeyim bende cok korkuorum bu ay olsun nolur bir ay daha beklicek sabrim kalmadi
Üzülme allaha bırak bi bakarsn bu ay oluverir kendim icin dua ederken senide duama alcam insaallh alllah ikimizede bu ay guzel haber almayi nasip ederCok zor ilk 2 ay deli gibiydim nefes almıyordum herkesten herseyden nefret ediyordum böyle ölmek için Allaha yalvarıyordum canım cok yanıyordu bu aralar yavas yavas kendıme gelıyorum o da yenı bır bebegım daha olur umudundan oluyor
İnşâllah canım benım inşallah rabbım sana da en yakın zamanda anneliği tattırırÜzülme allaha bırak bi bakarsn bu ay oluverir kendim icin dua ederken senide duama alcam insaallh alllah ikimizede bu ay guzel haber almayi nasip eder
Amin canimİnşâllah canım benım inşallah rabbım sana da en yakın zamanda anneliği tattırır
Tamam canım sen de yaz hayırlı haberleriniAmin canimolursa yaz burdan
Tmm canimTamam canım sen de yaz hayırlı haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?