Merhaba Hanımlar 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık devlet hastanesine eşimle birlikte gidip tüm testlerden sonra hiçbir sıkıntı olmadığı öğrendik çok şükür doktorum adetin 4. Günü klomen ve folik asit verdi ve 1 Aralık’ta kontrole gelmemi sonrasında aşılama yapacağını söyledi benim gibi olan arkadaşlarımla birlikte bu süreci geçirmek için açıyorum bu konuyu tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum inşallah Aralık ayı bizim ayımız olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Klomen ile başlayan aşılama sürecim
- Konu Sahibi bet4456
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hangi hastaneMerhaba Hanımlar 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık devlet hastanesine eşimle birlikte gidip tüm testlerden sonra hiçbir sıkıntı olmadığı öğrendik çok şükür doktorum adetin 4. Günü klomen ve folik asit verdi ve 1 Aralık’ta kontrole gelmemi sonrasında aşılama yapacağını söyledi benim gibi olan arkadaşlarımla birlikte bu süreci geçirmek için açıyorum bu konuyu tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum inşallah Aralık ayı bizim ayımız olur
Kanuni sultan Süleyman hastanesiHangi hastane
İnşallah ya :) ben sabah gideceğim yumurta boyutuna bakacaklar ona göre çatlatma iğnesi verilecek bu arada aşılama yapıldı mı sanaBende yeni basladim asilama tedavisine 3 gün oldu. Igneli başlandı bana. Çarşamba kontrole gidicem insallah güzel haberler aliriz :) gonal f adli igne kullanıyorum bu arada
- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Yok canim daha yeni basladik 3 gün igne yaptim .yarinda yapip çarşamba kontrole gidicem. Inşallah istenen boyuta gelmistir yumurtalarin. En son kaçtı boyutları birde Kaç tane yumurtan oluştuİnşallah ya :) ben sabah gideceğim yumurta boyutuna bakacaklar ona göre çatlatma iğnesi verilecek bu arada aşılama yapıldı mı sana
Yok canim daha yeni basladik 3 gün igne yaptim .yarinda yapip çarşamba kontrole gidicem. Inşallah istenen boyuta gelmistir yumurtalarin. En son kaçtı boyutları birde Kaç tane yumurtan oluştu
Yok canim daha yeni basladik 3 gün igne yaptim .yarinda yapip çarşamba kontrole gidicem. Inşallah istenen boyuta gelmistir yumurtalarin. En son kaçtı boyutları birde Kaç tane yumurtan oluştu
- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Yeterli canim . En az 18 istiyolar :)19mm lik yumurta embriyoya dönüşür mü? Yeterli mi 19mm
Ayyyy düşünmesi bile çok heyecanlandırıyor canım inşallah sende yarın güzel haber alırsın AminnnnO zamana kadarda 20 mm kadar olur. Insallah döllenir yumus yumus bebisin olsuuuunnn çok amiinnnn . Darisi başımaaa :)))
- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
Benim 19mm çatladı doktor da gördü çatladığını değerlendirdim ama doktor böyle çokta umutlu değildi gibi beğenmedi sanki ne bileyim beni de üzdü biraz o tutumu ama nasip tabiYeterli canim . En az 18 istiyolar :)
- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
Tutsun inşallahBenimde 1 tane 18 mm olustu catlatma ignesiyle geçen cuma asilama yapıldı 18 olunca yeterli goruolar
Amin insAllah tum isteyenlere hayirlisiyla insAllahTutsun inşallah
- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
EVet canim. Benjm dr da en basta çokumutlu olma basari oranı düşük dedi. Ama aşılama ile hamile kalan sayısı azda degil tebdir kuldan takdir Allahtan. Inşallah güzel haberler alirsin güzel haberler verirsin bizleredeBenim 19mm çatladı doktor da gördü çatladığını değerlendirdim ama doktor böyle çokta umutlu değildi gibi beğenmedi sanki ne bileyim beni de üzdü biraz o tutumu ama nasip tabi
- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Yaaa benim daha gelişmemistir herhalde daha 3 igne yaptim :))) insallah gelişmiştir ama bi gideyim mutlaka yazarim yarinAyyyy düşünmesi bile çok heyecanlandırıyor canım inşallah sende yarın güzel haber alırsın Aminnnn
İnşallah canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumYaaa benim daha gelişmemistir herhalde daha 3 igne yaptim :))) insallah gelişmiştir ama bi gideyim mutlaka yazarim yarin
Evet bugünde doktor bana aynı tavır sergiledi bir sonraki ay farklı bir ilaç vereceğim dedi direk daha aşılama bile olmadanBenim 19mm çatladı doktor da gördü çatladığını değerlendirdim ama doktor böyle çokta umutlu değildi gibi beğenmedi sanki ne bileyim beni de üzdü biraz o tutumu ama nasip tabi Benim 19mm çatladı doktor da gördü çatladığını değerlendirdim ama doktor böyle çokta umutlu değildi gibi beğenmedi sanki ne bileyim beni de üzdü biraz o tutumu ama nasip tabi