merhaba arkadaslar
benım bugun adetımın 23.gunu ve hala yumişlerım buyumedi
aşılama yapmaya karar verdık klomen ıctıkten sonra bu kararı aldım adetın 5.gunu ıctım
gunde 3 kez ve 5 gun kullandım ama hala yumurtalar buyumedi sizce bu ay yumurtalar buyurse aşılama yaptırıyımmı yoksa adet olunca ıgne tedavısıylemı yaptırayım klomenle asılamanın tutmasının şansı varmı
yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
Merhaba,
tam 1,5 yıl ara ara klomen ile tedavi oldum hiç bir sonuç alamadım. Daha sonra doktorumu değiştirdim ve iğne tedavisiyle ilk aşılamada hamile kaldım. Bebişim şu anda 19 aylık. Sana tavsiyem hiç klomenle vakit kaybetme direk iğne tedavisi ve bu konuda gerçekten uzman doktorla aşılamayı denemen.
Bir an evvel bebişine kavuşman dileğiyle....
:CüvCüv:doktoruma sormuştum geçen gün..bazı bünyeler ilaç tedavisine hiç bir şekilde yanıt vermiyor,o zaman iğne tedavisine geçiyoruz demişti..hatta böyle hastaları olduğunu söyledi,günde 4 klomen içmesine rağmen hiç yumurta oluşmamış..yani kişiden kişiye değişiyor bu tedavi..mesela ben bugün son kontrolüme gittim..cumartesi aşılama olucak..günde çeyrek klomen kullandım..buna rağmen 6 tane yumurta oluşmuş,ikisi çatlamak üzere..e2 değerim 1000 küsürlerde..iğne tedavisi oldukça masraflı tabii..ama önemli olan sonuç almak..allah hepimizin dualarını kabul etsin..
benımde 1 yumurtam olusmus ve catlamıs aşılamam şubatta olucak adet olmayı beklıyorum
klomen kullanıcakmısım yine doktorum iğne için iyi degıl dedı yumurtaları mahvedıyor dedi bakalım hayırlısı olsun hepımız ıcın