Klomen ilacı kullanan hanımlar!!!!

benim akıntım oldu ama çatlamadan bir gün önce geldi ertesi gün şiddetli kasık ağrım oldu sanırım o gün hamilekaldım

valla bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ne zaman çatlama olduğunu bilsem çok iyi olacak:))
çatlama olduğunda belirti falan varmı acaba

lovelıcıgım benım ovülasyon tarıhlerım 5ıyle 10u arasında henüz akıntım olmadı carsamba son acaba olurmu cnm cok korkuyorm kıst olusur dıye catlamazsa

ikinci kullandığmda kaldım canım ilkinde adetim gecikti ikincisinde hamile kaldım sık çalışma lazım mesela sen bu üç gün çalış ben günaşırı işini 10 ay denedim dr iki günde bir dedi ama ben üç gün de bir dedi

arzucum acayıp bı kasık agrısı cekersen bılkı catlıyodr dedı
bıde bıldıgım kadrıyla ovülasyonda akıntı oluyo ancak bunlardan anlıyabılıcegız

doktor 20 cm de çatlama olmaya başlar dedi. hergünde 1,5 cm büyüme olur dedi. benimki 16 cm di 3-4 sonra denemeye başlayın dedi. 1 hafta boyunca gün aşırı. bende daha çatlama olmadı. ne ağrım var nede akıntı. bugün benimde 15.günüm.

ya bazen farkedilmiyor akıntı takma ağrın oluyorsa çatlama oluyor demektir bence bu aralar sık çalış sen bugünü ve diğer iki günü çalış ayaklarımı ilk defa bu ay duvara yasladım daha önce annelerimiz yasladı mı ki dedim yaslamadım bu ay deneyim dedim her ilişkiden sonra duvara yasladım siz de deneyin

benım kocıs herzamn evde olmuyo oyüzden bu gün asırı olayını pek yapamıyorm bazen ara vermeden bazen 3gün arayla oluyo neyapalım ancak böyle oluyo
bıde lovelıcıgım sen catlatma ıgnesı olmusmuydun

gün aşırıyı geç valla olmuyor olmuyor sık ilişki olursa oluyor hamiş tabloları var ateşle ilgili hepsi sık ilişki olmuş bakın isterseniz önemli olan o valla

evet yaa ilk geceden hamiş olan var yumurtlama gününe mi denk geliyo yani allahın işi işte size şer gibi görünen de bile hayır vardır diyor yüce rabbim

yok benim yumurtlamada sorun yoktu şansımız artsın diye verdi klomeni kendiliğinden çatladı

doktor 20 cm de çatlama olmaya başlar dedi. hergünde 1,5 cm büyüme olur dedi. benimki 16 cm di 3-4 sonra denemeye başlayın dedi. 1 hafta boyunca gün aşırı. bende daha çatlama olmadı. ne ağrım var nede akıntı. bugün benimde 15.günüm.

aa aynıymısız pekı senın adet tarıhın nezman ve kaçgünde bır oluyosun ben 30günde bır oluyorum ve tarıhım 24 hazıran hesaplıyıcalar göre carsambaya denk gelıyo ama ben o hesaplayıcılara pek takmıyorum benımkıde bırı 14lerdeydı bırıde 20ye yakındı bakalım neolcak agrın vardır belkıde hıssetmıyosundur cnm kendını dınle bıraz

slm kızlar bende klomen kullandım artı şeker ilacı tavsiye ederim bu tedavide çok önemli salı akşamı 8de iğne vurulcam perşembe sabahı ilişki bakalım inşallah dua edein olur ben çıkmalıyım anaokulunda öğretmenim gösterimiz var bu akşam hoşçakalın

ay cok sağol tatlım bılgılerını paylastıgın ıcın umarım bebegıne saglıcakla kavusursun:1hug:
benımde sansımı arttırmak ıcın verdı doktor bakalım hayırlııs allahın dedıgı olur umarım buayda bızı güldürür:Saruboceq:

arzucum acayıp bı kasık agrısı cekersen bılkı catlıyodr dedı
bıde bıldıgım kadrıyla ovülasyonda akıntı oluyo ancak bunlardan anlıyabılıcegız

o zman benimki geçen cumaya kadar döllendi döllendi döllenmedi bundan sonra da döllenebilir mi acaba??? yani yumurtlama günü olmadanbenneyaptımki

X