• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ilacını takipsiz kullananlar, yaşadıkları adımları paylaşabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dlk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
3
1
6
28
Arkadaşlar, 1 seneyi aştı korunmuyoruz enfeksiyon yaşıyordum sık sık ona bağlıyorduk gebe kalmayışımı.. Şuan enfeksiyon sıkıntım yok yalnız negatif sonuçlar devam ediyor :( klomen ilacına başlamayı düşünüyorum yani takipsiz olabiliyor mu kullanım sonraki adımlar nedir? Yardımcı olurmusumuz deneyimlerinizle..

Takipsiz olmaz ultrason ile bakıp yumurta boyuna göre ölçülüp catlatma iğnesi için gün ve saat bile veriyor doktor bunu siz anlayamazsınız çünkü bende yoğun sumuksu akıntı gelince kesin yumurtladim dedim doktora bi gittim daha çok minikti ilac değişik tepkiler yapabiliyor. Üstelik bazı kadinlarda yumurtayı aşırı büyütüp miyom yapabiliyor

Arkadaşlar, 1 seneyi aştı korunmuyoruz enfeksiyon yaşıyordum sık sık ona bağlıyorduk gebe kalmayışımı.. Şuan enfeksiyon sıkıntım yok yalnız negatif sonuçlar devam ediyor :KK43: klomen ilacına başlamayı düşünüyorum yani takipsiz olabiliyor mu kullanım sonraki adımlar nedir? Yardımcı olurmusumuz deneyimlerinizle..
klomeni kullandıktan sonra bazı büyüyen yumurtalar gebelik olmazsa adetle atılamıyor. bunun için doktor takibi şart.klomen kullanıp adet olursanız da doktora gitmeniz gerekli miyom oluşup oluşmadığına bakıyor

Takipsiz almayin, belki ilaca uygun degilsiniz, kontrolsuz buyuyen yumurta kistlesebilir, asiri uyarilma halinde cok yumurta olgunlasirsa iliski olmamasi gerekir, OHSS olabilirsiniz vb vb....
Yani doktorculuk oynamayalim Allah korusun daha tehlikeli olur. Madem 1 yil oldu once reglin 2.gunu doktora gidip hormon kontrolu yaptirin, esiniz de sperm ornegi versin sonra uygun tedavi ile yola devam edersiniz. Belki sizinle ilgisi bile yoktur..
Allah kolaylastirsin.

Arkadaşlar, 1 seneyi aştı korunmuyoruz enfeksiyon yaşıyordum sık sık ona bağlıyorduk gebe kalmayışımı.. Şuan enfeksiyon sıkıntım yok yalnız negatif sonuçlar devam ediyor :KK43: klomen ilacına başlamayı düşünüyorum yani takipsiz olabiliyor mu kullanım sonraki adımlar nedir? Yardımcı olurmusumuz deneyimlerinizle..
Ben de yurt dışına gideceğim. Orada doktor problem olunca ben de alıp götürsem de orada kullansam diyordum. Doktora sordum. Kesinlikle doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor dedi. Yoksa kist yapabiliyormuş. Ama işte ben yine de burada konulara bakıyordum takipsiz kullanan var mı diye. Şeytan dürtmüyor değil 🤷🏼‍♀️

Back