• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen+iğne+aşılama+tüp bebek....bu yolda yürüyen anne adaylarını bekliyoruz....

Canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor.
İyiyim Can'ım. Biraz zor geçiyor. Ağrılarım çok. O da çatı ağrısı oluyormuş bazı hamilelerde. Benimki erken başladı ama buna da şükür? Sen nasılsın? Minikler nasıl? Ne kadarlık oldu ikinci?

İyiyim Can'ım. Biraz zor geçiyor. Ağrılarım çok. O da çatı ağrısı oluyormuş bazı hamilelerde. Benimki erken başladı ama buna da şükür? Sen nasılsın? Minikler nasıl? Ne kadarlık oldu ikinci?
Çok geçmiş olsun..benimde. hamileliğim zor geçti..benim küçük prensesim 4 aylık oldu...insallah sende sağ salim kucağına alırsın.

Anlıyorumkİ bebeklerinize kavuşunca başlığı terk etmişsiniz :) bizim gibi bu sürece yeni başlayanlar ne yapsın :) sizin tecrübelerinizden yararlanmak isteriz :))

Anlıyorumkİ bebeklerinize kavuşunca başlığı terk etmişsiniz :) bizim gibi bu sürece yeni başlayanlar ne yapsın :) sizin tecrübelerinizden yararlanmak isteriz :))
Canım ben klomen ve catlama iğnesiyle hamile kaldim..2.cocugum da kendiliğinden oldu.darisi başına canim..

Canım ben klomen ve catlama iğnesiyle hamile kaldim..2.cocugum da kendiliğinden oldu.darisi başına canim..
Amin amin çok sağolasın. Ben de 5 gün klomen kullandım, sonrasında yumurtalarıma baktı doktor. 3 tane yumurta oluşmuştu, eşimin tahlillerine baktı, sperm yavaşlışığı vardı. Aşılama yapmaya karar verdi. Aşılamadan 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptı bana. İlk klomen kullanışım ilk aşılamam. 7 gün oldu :) bi 7 gün daha beklemem lazım :)))

Back
X