- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.921
Tüp bebek yolunda suan ilerliyoruz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk topik arkadaşım hayırlı olsun doğuma az kalmış inşallah kolay bir doğum olur selametle kal.
Canım sagol dogdu benım bızdık erken geldi 15 gunluk suan ıyı şükürCanım ilk topik arkadaşım hayırlı olsun doğuma az kalmış inşallah kolay bir doğum olur selametle kal.
Maşallah canım Allah sağlık versin sizinle güzel ömür nasip etsinCanım sagol dogdu benım bızdık erken geldi 15 gunluk suan ıyı şükür
Sagol canım tşk ederim rabbim herkez e nasıp etsin saglıklı ömürler nasip etsinMaşallah canım Allah sağlık versin sizinle güzel ömür nasip etsin
Can'ım ya hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsünCanım sagol dogdu benım bızdık erken geldi 15 gunluk suan ıyı şükür
Canım hayırlı olsun..allah ahali babalı büyütsün...canim bebegin cinsiyeti nedir.Canım sagol dogdu benım bızdık erken geldi 15 gunluk suan ıyı şükür
Can'ım ya hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün
Kız canım sagolCanım hayırlı olsun..allah ahali babalı büyütsün...canim bebegin cinsiyeti nedir.
Terk edılmıs bır yer burası :) şimdi baktımda bebetomla acalı 5 sene olcak vay beBaşlık güncel mi ? Beni de alır mısınız :)
Ben de bakıyorum bazen ama kimsecikler kalmadı. Herkes bebekleriyle çocuklarıyla meşgul :)Hülya senle ben bakıyoruz herhalde arada
Aynen canım bakıyorum arada..sizleri çok özledim..prensesin nasıldır kaç aylık oldu.Hülya senle ben bakıyoruz herhalde arada
Canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor.Ben de bakıyorum bazen ama kimsecikler kalmadı. Herkes bebekleriyle çocuklarıyla meşgul :)
İyiyim Can'ım. Biraz zor geçiyor. Ağrılarım çok. O da çatı ağrısı oluyormuş bazı hamilelerde. Benimki erken başladı ama buna da şükür? Sen nasılsın? Minikler nasıl? Ne kadarlık oldu ikinci?Canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor.
Çok geçmiş olsun..benimde. hamileliğim zor geçti..benim küçük prensesim 4 aylık oldu...insallah sende sağ salim kucağına alırsın.İyiyim Can'ım. Biraz zor geçiyor. Ağrılarım çok. O da çatı ağrısı oluyormuş bazı hamilelerde. Benimki erken başladı ama buna da şükür? Sen nasılsın? Minikler nasıl? Ne kadarlık oldu ikinci?
Canım ben klomen ve catlama iğnesiyle hamile kaldim..2.cocugum da kendiliğinden oldu.darisi başına canim..Anlıyorumkİ bebeklerinize kavuşunca başlığı terk etmişsiniz :) bizim gibi bu sürece yeni başlayanlar ne yapsın :) sizin tecrübelerinizden yararlanmak isteriz :))
Amin amin çok sağolasın. Ben de 5 gün klomen kullandım, sonrasında yumurtalarıma baktı doktor. 3 tane yumurta oluşmuştu, eşimin tahlillerine baktı, sperm yavaşlışığı vardı. Aşılama yapmaya karar verdi. Aşılamadan 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptı bana. İlk klomen kullanışım ilk aşılamam. 7 gün oldu :) bi 7 gün daha beklemem lazım :)))Canım ben klomen ve catlama iğnesiyle hamile kaldim..2.cocugum da kendiliğinden oldu.darisi başına canim..