klomen gonal-f çatlatma iğnesi kullandığı halde hamile kalamayanlar

3 seneden beri tedavi görüyorum sonuç sıfır... Gebe kalmak istiyorsak kilo vermek şart kilolardan kurtulup tedaviye başlaması + ları getirir...

Arkadaslar bendede pko var malesef ki hamile kalamiyorum..gonal f ignesi ne başladım bugün 5.günüm vurulali ama agrim falan yok acaba neden?asilama yaptircam bakalım hayırlı sonuç alırım insallah bende anne olmak istiyorum yaşım 29 oldu ...

merhaba , bende de çatlayamayan yumurtadan dolayı kist vardı doğum kontrol hapı 2 ay kullandım çok şükür geçti , banada kist hamileliğe engel değil dediler ama zorlaştırıyor çünkü bende aynen senin gibi hamile kalamadım, şimdi gonal f iğnesini kullanıyorum hayırlısı bakalım, senin kist gittimi , hangi aşamadasın?

hayırlısı ile olur inşallahh..bende dün çatlatma iğnesi oldum ama umutlanmak istemiyorum çk hayal kırıklığı oluyor..tedeviye devam ediyor musun canım sen

aynen canım çok umutlanma ama ne kadar desekte boş ister istemez vücttaki bi ağrı bile heveslendiriyor insanı benim aşılama esnasında polip fark edildi ameliyat oldum troid ve prolaktin yüksek çıktı onun için doktora gitcem şuan beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…