![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
allah yardimcimiz
Olsun. Bende 10 aydir deniyorum.6 yillik evliim ama
Bu zamana kada hic denememeMistik. 2013 subat ayindan beri deniyoruz fakat olmuyor. Aslinda ilk 6 ayim yok yere gecti doktosa gittim hep sabret falan dedi hic tedavi yontemi uygulamadi. Daha sonra agustos sonu baska doktora gittim. Butun testlerimi yapti, hormon kan dusuge sebep olabilevek hersey. Fsh,tsh hersey yani hep normal
Cikti.ama benim sol yumurtaligimda adetliyken 3 adet bitiminde 2 cm olan bi kistim bar 3 yildir hic gecmedi. Doktor engel degil diyor. Hatta kist olan sol yumurtaligim yumurtada uretiyor. Ama baski. Olan sag yumurtaliggimis zaten ve o yumjrta uretiyor ve buyutuyor. Doktor eylulden beri yumurta takibine aldi 2 ay iyice buyudu ve xatladi ama
Gebe kalamadim. Klomen verdi doktor
Klomen gecen ay cok yumjrtlamaam sebep oldu ve sag yumurtaligimdada kist oldu ama o bu ay ki adetle atilacakmis.suan adetliyim sali da randevum var vakalim gittimi. Esimede test yaptik sorun yok. Aslinda bizde bilinen bi sorun yok, ama 10 aydir gebe kalamiyorum
İste. Her ay agliyorum cevremde o kdr hamile varki