klomen gonal-f çatlatma iğnesi kullandığı halde hamile kalamayanlar

Haziran1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
347
49
118
İstanbul
Arkadaşlar 3 kez klomen +çatlatma ignesi gonal-f +catlatma ignesi kullandim fakat gebelik olmadi 30 yasimda olucam 2015 te evliligimin 3 yili olacak asilama tup bebek arasinda kararsizim ikiside maddi acidan cok yipratacak beni ne yapmaliyim sizce yardimlarinizi bekliyorum

Canım eşin sperm tahlili verdimi birde eşin muayene olsun hayırla sonuçlanır inş bence aşılama zaman kaybı direk tüp bebek daha mantıklı

Ben varim canım klomen gonal f fenedik olmadi prolaktine baktrdnmi .benmki baya yüksek

Ben varim canım klomen gonal f fenedik olmadi prolaktine baktrdnmi .benmki baya yüksek
canım benim tahlil sonuçlarım normal troid var bende çalışmıyor onun için adet düzensizliği oluyo ilaç kullanıyorum oda düzene girdi. dün rahim filmi çekildim temiz çıktı ordada sorun yok sanırım stres yapıyorum yada adet düzensizliği olduğu için yumurtam pek fazla olmuyor ve kalitesiz oluyor düşüncem bu ocakta büyük ihtimal aşılama yaptırıcam

Allah rast getirsin canım bende ya aşılama ya tüp denicem .stres yumurtaları çok etliliyo ama düşünmemek eldemi

Canim hsg ni cektirdin mi sonuc u bildir. Bence siralamayla git asilama sonra tup bebek yani ben oyle yapmayi dusunuyorum belki tüp bebege bile gerek kalmaz insallahhh... Perşembe kontrole gidecem bir aksilik olmazasa asilama icin gun verecek

Canim hsg ni cektirdin mi sonuc u bildir. Bence siralamayla git asilama sonra tup bebek yani ben oyle yapmayi dusunuyorum belki tüp bebege bile gerek kalmaz insallahhh... Perşembe kontrole gidecem bir aksilik olmazasa asilama icin gun verecek
Canım hsg çektirdim temiz çıktı bakalım inşallah hamilekalırız ikimizde çok istiyorum bebeğim olsun

Merhaba
Bende yeni katildim araniza. Aslinda anne
Olmak istedigimden beri bu forumu hep okuyordum. Bende her ay hayal kirikligina ugrayanlardanom, ve hep aglayanlardan

Merhaba
Bende yeni katildim araniza. Aslinda anne
Olmak istedigimden beri bu forumu hep okuyordum. Bende her ay hayal kirikligina ugrayanlardanom, ve hep aglayanlardan
Merhaba arkadaşım bende çocuk istediğimden bu yana bu sitedeyim ama olmadı hala mücadeleye devam hayali bile güzel yaa ben bazen gerçekmiş gibi hissediyorum opsesif hareketlerim bile oluyor :) inşallah olacak ben inanıyorum üzülme arkadaşım

allah yardimcimiz
Olsun. Bende 10 aydir deniyorum.6 yillik evliim ama
Bu zamana kada hic denememeMistik. 2013 subat ayindan beri deniyoruz fakat olmuyor. Aslinda ilk 6 ayim yok yere gecti doktosa gittim hep sabret falan dedi hic tedavi yontemi uygulamadi. Daha sonra agustos sonu baska doktora gittim. Butun testlerimi yapti, hormon kan dusuge sebep olabilevek hersey. Fsh,tsh hersey yani hep normal
Cikti.ama benim sol yumurtaligimda adetliyken 3 adet bitiminde 2 cm olan bi kistim bar 3 yildir hic gecmedi. Doktor engel degil diyor. Hatta kist olan sol yumurtaligim yumurtada uretiyor. Ama baski. Olan sag yumurtaliggimis zaten ve o yumjrta uretiyor ve buyutuyor. Doktor eylulden beri yumurta takibine aldi 2 ay iyice buyudu ve xatladi ama
Gebe kalamadim. Klomen verdi doktor
Klomen gecen ay cok yumjrtlamaam sebep oldu ve sag yumurtaligimdada kist oldu ama o bu ay ki adetle atilacakmis.suan adetliyim sali da randevum var vakalim gittimi. Esimede test yaptik sorun yok. Aslinda bizde bilinen bi sorun yok, ama 10 aydir gebe kalamiyorum
İste. Her ay agliyorum cevremde o kdr hamile varki

G gul01

Yani ben 10 aydir deniyorum ama bu sure zarfinda bazen duzgun iliski olmadi. Bazen cok kotu gunler yasadim cok agladim ozel
Durumlar yuzunden bu yuzden vucudum da istememis olabilir. Zaten ilk 6 ay doktorumun salakligi yuzunden hic tedavi vs olmadi. Yeni gittigim doktor sagolsun hemen yumurta takibine aldi beni ve klomen verdi bir ay kullandim yumurtam buyudu ama o ay gebe kalamadim. Sonraki ay sol yumurtaligimdaki kist biraz daha buyudugu icin klomen kullandirtmadi doktor normal sureci bekledik ve yine kontrole gittim yumurtam kendisi buyumus igne verdi catlamasi icin ama
O ayda gebe kalamadim. Sonraki ay bida klomen o ay cok yumurta uretmisim ama yine gebelik olmadi ustelik cok yumurta
Olmasi yuzunden sag yumurtaligimda kucuk bi kist oldu. Onunda bu ay gitmesini bekledik.
Ve vucudum gecen yumjrta
Uretmedigini soledi doktor
Mevcut bi kist
Olduu icin sag da. Simdi adet oldum
Salo gunu doktora gidicem
Yine bakalim sag daki kist gitmismi, soldaki zaten her daim orda. 3 yildir. Ama
Allahtan sag yumurtaligim baskin benim, yani yumurta ureten catlatan sag taraf :) ama gel
Gelelim eylulden beri tedavi goruyorum
Ama hala
Gebelik yok. Doktorum belli bi sorundan bahsetmiyorum sadece yumurtalik sikintimiz var diyor. Cocuk olusturacak sekilde
Yumirta olmuyormus her ay. Zaten doktorum diorki bi kadin bu yil icinde sadece 3,4 tane cocuk olusturacak sekilde
Kaliteli yumurta uretir. Ben anlamiyorum ben ergenligimden beri hep duzenli adet olan biriyim. Adet oldguma
Gore yjmurta
Olusturuyorum catlatiyorum da. Offf cok uzuluyorum
Ya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…