- Konu Sahibi Haziran1985
-
Canım eşin sperm tahlili verdimi birde eşin muayene olsun hayırla sonuçlanır inş bence aşılama zaman kaybı direk tüp bebek daha mantıklıArkadaşlar 3 kez klomen +çatlatma ignesi gonal-f +catlatma ignesi kullandim fakat gebelik olmadi 30 yasimda olucam 2015 te evliligimin 3 yili olacak asilama tup bebek arasinda kararsizim ikiside maddi acidan cok yipratacak beni ne yapmaliyim sizce yardimlarinizi bekliyorum
canım verdi onda bir süron yok dediler ben çarşamba günü rahim filmi çekileceğim bakalım kısmet herşeyCanım eşin sperm tahlili verdimi birde eşin muayene olsun hayırla sonuçlanır inş bence aşılama zaman kaybı direk tüp bebek daha mantıklı
Hayırlısı inş canım üzülme vakti saati gelince olur inşcanım verdi onda bir süron yok dediler ben çarşamba günü rahim filmi çekileceğim bakalım kısmet herşey
canım benim tahlil sonuçlarım normal troid var bende çalışmıyor onun için adet düzensizliği oluyo ilaç kullanıyorum oda düzene girdi. dün rahim filmi çekildim temiz çıktı ordada sorun yok sanırım stres yapıyorum yada adet düzensizliği olduğu için yumurtam pek fazla olmuyor ve kalitesiz oluyor düşüncem bu ocakta büyük ihtimal aşılama yaptırıcamBen varim canım klomen gonal f fenedik olmadi prolaktine baktrdnmi .benmki baya yüksek
Allah rast getirsin canım bende ya aşılama ya tüp denicem .stres yumurtaları çok etliliyo ama düşünmemek eldemicanım benim tahlil sonuçlarım normal troid var bende çalışmıyor onun için adet düzensizliği oluyo ilaç kullanıyorum oda düzene girdi. dün rahim filmi çekildim temiz çıktı ordada sorun yok sanırım stres yapıyorum yada adet düzensizliği olduğu için yumurtam pek fazla olmuyor ve kalitesiz oluyor düşüncem bu ocakta büyük ihtimal aşılama yaptırıcam
Hakkatten oyle dusune dusune olacak insallah :)Allah rast getirsin canım bende ya aşılama ya tüp denicem .stres yumurtaları çok etliliyo ama düşünmemek eldemi
İNŞALLAH ARKADAŞIM SEN FAYDASINI GÖRÜRSÜN DUALARIMIZ SENİNLEMerhaba bende baslicam bu sabah bana da dua edin yardimci olalim birbirimize kızlar
Canim hsg ni cektirdin mi sonuc u bildir. Bence siralamayla git asilama sonra tup bebek yani ben oyle yapmayi dusunuyorum belki tüp bebege bile gerek kalmaz insallahhh... Perşembe kontrole gidecem bir aksilik olmazasa asilama icin gun verecekArkadaşlar 3 kez klomen +çatlatma ignesi gonal-f +catlatma ignesi kullandim fakat gebelik olmadi 30 yasimda olucam 2015 te evliligimin 3 yili olacak asilama tup bebek arasinda kararsizim ikiside maddi acidan cok yipratacak beni ne yapmaliyim sizce yardimlarinizi bekliyorum
Canım hsg çektirdim temiz çıktı bakalım inşallah hamilekalırız ikimizde çok istiyorum bebeğim olsunCanim hsg ni cektirdin mi sonuc u bildir. Bence siralamayla git asilama sonra tup bebek yani ben oyle yapmayi dusunuyorum belki tüp bebege bile gerek kalmaz insallahhh... Perşembe kontrole gidecem bir aksilik olmazasa asilama icin gun verecek
Insallah canim meryem suresini okuyup okutacam bu ay cok onemli benim icin ya pkoluyum ve sol tarafim kapaliCanım hsg çektirdim temiz çıktı bakalım inşallah hamilekalırız ikimizde çok istiyorum bebeğim olsun
Canım allah şimdiden kabul eder kader işte millet çocuüu olasın diye çaba gösterir bizse evladımız olsun diye uğraşıyoruz allahım tüm isteyenlere evlat versinInsallah canim meryem suresini okuyup okutacam bu ay cok onemli benim icin ya pkoluyum ve sol tarafim kapali
Merhaba arkadaşım bende çocuk istediğimden bu yana bu sitedeyim ama olmadı hala mücadeleye devam hayali bile güzel yaa ben bazen gerçekmiş gibi hissediyorum opsesif hareketlerim bile oluyor :) inşallah olacak ben inanıyorum üzülme arkadaşımMerhaba
Bende yeni katildim araniza. Aslinda anne
Olmak istedigimden beri bu forumu hep okuyordum. Bende her ay hayal kirikligina ugrayanlardanom, ve hep aglayanlardan
Hosgeldinnn. Doktora gittin mi sorun ne acaba aglama dua et bol bol tedavi oluyormusunMerhaba
Bende yeni katildim araniza. Aslinda anne
Olmak istedigimden beri bu forumu hep okuyordum. Bende her ay hayal kirikligina ugrayanlardanom, ve hep aglayanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?