Gebeliğe Hazırlık Klomen Glifor ve ınofolic combi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın cnm bnde hep öyle düşünürüm iyiye yoralım ki güzel şeyler bizle olsun dimi
Evet olmaz belki hormonlar alt üst derken vitaminler yerinden oynamış olabilir düzelir bu aya insalah sağlıcakla

Sağolasın cnm.
Şükretmek güzel bir şey rabbim güzel şeylerinde peşini kesmez eminim vardır bir vakti mutlak zaman her şeyin ilacı güzel günler göreceğiz çok yakında ben inanıyorum

Yaaaaa evlatların varmış canlarım benim Allah’a emanetler Allah bağışlasın inşallah inşallah kızım olur inşallah sağlıklı olsun da kız oğlan farketmez tez zamanda olsun bir de Kucağıma aldığımı göreyim sağlıkla ..
benim yaşım 30 5 yıllık evliyim
7 senedir dediğin şey aklıma ne geldi biliyor musun geyik yılı varmış duydun mu hiç bana da çok ilginç gelmişti googledan bir bakabilirsin sana da geliyor 3 . Sanada geliyor bak yazarız burdan bakalım

Sağolasın cnm.
Şükretmek güzel bir şey rabbim güzel şeylerinde peşini kesmez eminim vardır bir vakti mutlak zaman her şeyin ilacı güzel günler göreceğiz çok yakında ben inanıyorum
Zamana bıraktım , doğal yollarla da hamile kalabiliyorum Aşılama tüp düşünmedik gerek yok dedik extra hormona .kısmet hersey kısmet Mart’a kadar süren verdim kendime olmazsa aşılama ile başlarız

Amin Canm allah razı olsun 2 erkek evlâdım var Allah bağışlarsa tabi biri 13 biri 7 bebek güzel bir şey kokusu herşeyi hayırlısını nasip etsin hepimize bende çok tedavi gördüm takı 7 yıl öncesine kadar yani 2 çocuk olana kadar neler yasadim psikoloji kalmadi rabbimki nasip etti şükür .
Kalabalık aileyi seviyorum nasip artık
Geyik yılı derken cnm duymadım 3 . De mi erkek bnm onu anlamadim

Bu 3 unu niçin kullanıyorsunuz özellikle de gliforu doktor mu vermişti yada şeker kilo vs mi vardi
Cann bebek için kadın doğumcu vermişti
Pkodan dolayı adet düzenlemesi gebe kalmak ve gece gece tatlı krizlerimden dolayı şükür hem kilo verdim ve artık tatlı aramıyorum tabi 1.70 boyunda 78 kilo idim şimdi ise 71 kadar düştüm

Zamana bıraktım , doğal yollarla da hamile kalabiliyorum Aşılama tüp düşünmedik gerek yok dedik extra hormona .kısmet hersey kısmet Mart’a kadar süren verdim kendime olmazsa aşılama ile başlarız
En güzeli cnm bnm
Şükür ne güzel Vardır bir günü onun elbet ve olucak hayırlısıyla buna inanıyorum bak gör.
Marta kalmicaksin hayırlısıyla

Sen kızı bana yordun da :) senin de Kız gelecek bende öyle hissetim :) geyik yılı dedikleri şey kimi kadınların çocuğu 7 yılda olur Muş evliliklerinin 7. Yılında ben bunu çok duydum aman herkes bir şey diyor ben ona yordum seninkini 7 yıldır uğraş vermen ya da 7 yıl önce planlamıssınfır 3. Yü İnan yordum ben bileyim kız

Evet bak gör sağlıkla çok güzel bir kız evlâdın olucak hayırlısıyla
Aaa Şaşırdım canm yha hiç duymamıştım araştırıcam hemen
ne olmaz şey bu bebiş 7 yil korumasız ilişki zaten kalamıyorum
aynende öyle tık yok vallahi peki canım bana yol göster olması için bu geyik yılının

Çok dua ediyorum kalpten yürekten inşallah çok iyisin moral oldun bana ya :)
Sende öyle cnm sağolasın yoldaş olalım insalah hepimiz birbirimize hisselerimde yanılmam Allahın izni ile Rabbim o duyguyu veriyor içime ve söylüyorum ve gunnnnnn gelicek yazıcaksın buraya bnde hamileyimmmmmmmm diyeeee

Eylül Ekim ayşarıns Kız ahahahah o yolları bilsem ya ben de kendime yaparım sonra yayarım bilgiyi şaka bir yana geyiklerin ciftleşme dönemine denk gelindiğinden karar alındığından öyle dermiş eskiler 7. Yılın hikmeti tam net de hatırlayamıyorum şimdi hikayesini eşlilerin hep bir bildiği var
Kız olsun da giydirelim gezdirelim ama benim oğlan da olsa ahh ahhh başım üstüne

Rabbim babacığını en güzel mekanda ağırlasın sen beni mutlu ettin umut ettirdin güzel hislerinle güzel sözlerinle ağlayasım geldi çok duygulandım ben şimdi iki gün sonra ikinci paketigececegim senin deşiğim gibi allah izin verirse zamanı geldiğinde inşallah hamileyimmmm diye yazıveririm ..
sen tecrübelisin benden bakarsın sen yazıverirsin takip edelim birbirimizi buradan .
Yazışırız akşamları giriyorum siteye . Görüşürüz iyi geceler arkadasım

EVLAT olsun hayırlısı olsun gerçekten kız erkek farketmez cnm ama kızların cicileri dehşet güzel yha mağazaya girdiğimde deli oluyrim rengarenk görünce nasip artıkın bnm büyük oğlum saçı uzun bağlar bi eteği eksik tostikimin teyzesi evlat başka bisey nasip etsin önce Allah sana inslalh benden önce Allahın izni ile inşallah Rabbim duysun inşallah ben biraz geyik yılına gideyim bari

Amin Canm Amin Cümlesini inşallah
Çok memnun oldum Bnde Allah ta seni sevindirsin yasadigin günlere istinaden inşallah görüşürz elbette yine takiplesiriz tabi burdan Allaha emanet Hayırlı geceler

Bende kullandım üçünü ama malesef gebe değilim benim biraz da doktorumdan kaynakli yanlış tedavi uygulandı bence bizim de tecrübesizligimize denk geldi o yanlış yaptı bizde o ne dediyse yaptık çünkü tecrübesizdik gerçekten ama şuan birçok şey biliyorum araştırdım baktım okudum Haziran dan sonra gitmedim hiç daha doktora bakalım nasip

Zamanında kullanmıştım canım ama olmadı tuo bebek ile kızım oldu 9 aylık şimdi teyzesinrabbim sana da en kolay yoldan nasip etsin inslalah
Ay çok güzel cnm Maşallah ozaman Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin cnm inşallah sağlıkla sıhhatle

Bu tedaviyle bir çok kişi sanırım hamile kalmış sanırım nasip değil zamana bırakalım derken küçük oğlum 7 yaşına girdi hamd olsun
Daha ne yapsak bilemedim birde bunları yaparken bu ay soğan kürü yapicam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…