Gebeliğe Hazırlık Klomen Glifor ve ınofolic combi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle hayıtımı kalmadı , çoban çantası mı kalmadı . Adetlerim düzenlidir geçen ay 15 güne getirdi adetimi acaba inofolic mi yaptı bilmiyorum . Ben de çatlama sorunu var daha öncen 2 kez düşük yaptım genetik vs kendi tahlillerimiz hersey yolunda ama sonuç yok zor çok zor yürekte bir acı oluyor geçmiyor geviyor gibi görüyorum bir anne bir bebek yanıyor ciğerim allah büyüktür tabiii o en güzelini en hayırlısını verir

Rabbim yüzünüzü güldürsün en yakın zamanda hayırlı haberler alirsiniz insallah

Doktor söylemiyor mu ilişki saatini?
Canım ben 17 yıldır k3ndi kendimin doktoru oldum belki tepkili olcaksınız ama kendim sormadan kullanıyorum sorunumu biliyorum 7 yıl once doktorum Klomen verdi kalamadım adet oldum diger ay gel dedi gitmedim kendim bi tane daha klomen alıp kullandım birde soğan kuru yaptım ve o ay şükür hamile kaldım .Doktorum bile şaşırmıştı şimdi ise aradan 7 yıl geçti bu ve yine gittim doktora sorun yok deniliyor ama benm bildim bileli yumurtam büyüyor ama çatlama olmuyor ondan dolayı kendi doktorum oldum ve 2. Denemem klomeni bu ayda kalamasam gidicem doktora sağlık alanında resmen master yaptım ..

Canim riskli olduğunu biliyorsundur ama klomen çünkü mevcut kisti büyütme ihtimali de var. Kist varsa klomen sakıncalı hic olmazsa kullanmadan once kist var mi yok mu ona baktir

Rabbim yüzünüzü güldürsün en yakın zamanda hayırlı haberler alirsiniz insallah
En kısa zamanda inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıklı evlat ..
Sınavım sanırım .
İnofolic umarım ise yarar .bu ay hiç çalışmıyoruz beklenti de değilim ama nasip

Canim riskli olduğunu biliyorsundur ama klomen çünkü mevcut kisti büyütme ihtimali de var. Kist varsa klomen sakıncalı hic olmazsa kullanmadan once kist var mi yok mu ona baktir
Biliyorum cnm bilmezmiyim resmen ilaç mümessillerini geçtim diyorum kendime kist yapsa sancı olur adetim çok olur yada duramam yada geçikir diye düşündüm ve açıkçası gözümü yine karartm kullandım ama bidaha almicam doktora gidicem kalamazsam
10 ay önce tabi zaman geçmiş üzerinden rahîm film çekildi doktor herşeyin çok güzel hemen kalırsın ilaç bile vermicem dedi ama malesef olmuyr

En kısa zamanda inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıklı evlat ..
Sınavım sanırım .
İnofolic umarım ise yarar .bu ay hiç çalışmıyoruz beklenti de değilim ama nasip
Inşallah işin garip kısmı ilaç 90 tl 10 gune bitiyor sizler nasıl kullanıyorsunuz benim 3. Kutum

Çatlama iğnesi kullandım 2 kez birinde çatlamadı diğerinde çatladı tutmadı .pko mu oluyor bunun ismi acaba .
Tez zamanda sağlıklısını nasip etsin . Çatlama olduğunda da tutacak diye bir şey yok aöa bizim temennimiz bu :)

Evet cnn polikistik over adı yok olsun yha yeter nedir bu kadınların çektiği pkodan kime sorsam pkolu

Ilk bebkmi nasipse

Inşallah işin garip kısmı ilaç 90 tl 10 gune bitiyor sizler nasıl kullanıyorsunuz benim 3. Kutum
Ben günde bir adet kullanıyorum yumurta büyümesinde bir problemim yok . Çatlamada sıkıntım var belki işte bir şekilden yardımcı olur bu takviye.
Çok pahalı ama dediğin gibi . Adet oldum bir 15 gün aona bir daha geldi şaşırdım biraz ama içimi mi temizliyor yoksa başka bir sıkıntım mı var. Bilmiyorum.

Anladım bende başlarda 1 kullandım şimdi 2 ye çıkardım aynı sıkıntı bnm de 15 gun adet görmen enterasan cnm ınofolic sadece gıda takviyesi hanı içini temizlemez diye düşünüyorum düşük olan kan değerlerin onların dengelenmesi için olan bir takviye cnm bekleyelim bakalım bu ay inşallah sevinelim hep beraber

Son düzenleme:
Vücutta farklı bir şey gördük mü kendini hazırlıyor şu bu oluyor :) bi nevi işte Umut .
Hep 28 günde bir gelirdi buna başladım böyle oldu . Stres mi oldum farklı bir rahatsızlık mı bilemedim bir kere daha tekrarlarsa bir doktoruma giderim

Nasıl yok olsun be canım deli gibi stresli bir işim var hormonlarım alt üst oluyor sen çalışıyor Musun çalışmayanlar daha rahat ya beyin rahat en azından
Çok haklısın stres fena etkiler cnm hormonları ama ne bileyim doğrudur
Herşey etki ediyor mevsimler yiyecekler derken hayatimiz mahvoluyor cnm yok ben ev hanımıyım çalışmıyorum ama bnde zor bir süreç geçirdim 2 yıl babamın rahatsızlığı ve vefatı beni çok etkiledi dolayısıyla bendede hormon kalmadi

Ben senin adına çok üzgünüm arkadasım zor bir süreç sağlık olsun da şükredeceğimiz ne çok şey var aslında ama dimi göremiyoruz bazen .
Hep böyle zamanlarda gelir bir bebek bir mucize içini Ferah tut güzel günler kapıdadır sen bile şaşırırsın

dedigim gibi 2 düşük var başka da yok olursa ilk olacak . Senin var mı
Oy canımsın ya
Rabbim en güzel zmaanda hayırlısını nasip etsin inşallah vardır bundada bir hayır
Annem der düşüğün ardı olur derler bak ne güzel gebe kalabiloyrusn bak nasipse bu yıl hamile kalicaksin hemde kızın olucak hayırlısıyla hislerim genelde olur yazarsın bana inşallah
Bnmde nasip olursa 3. Olucak ama 7 yıldır korunmuyorum ama olmadı hiç şimdi belki son bi tane kızım olur yada olmaz erkek de olsa sanırım 3 lerim yaşım 35 belkide ondan kalamiyorum çocuklar çok seviyor bebekleri anne bebeğimiz olsun sevelim diye ondan bi tane olsun istiyoruz nasipse tabii
Sizin yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…