- 28 Eylül 2016
- 260
- 137
- 103
Inşallah cnm Rabbim hayırlı olanı nasip etsin ama ilaç kullanmaktan usandık yeminle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah cnm Rabbim hayırlı olanı nasip etsin ama ilaç kullanmaktan usandık yeminle
Rabbim yüzünüzü güldürsün en yakın zamanda hayırlı haberler alirsiniz insallahBende öyle hayıtımı kalmadı , çoban çantası mı kalmadı . Adetlerim düzenlidir geçen ay 15 güne getirdi adetimi acaba inofolic mi yaptı bilmiyorum . Ben de çatlama sorunu var daha öncen 2 kez düşük yaptım genetik vs kendi tahlillerimiz hersey yolunda ama sonuç yok
Canım ben 17 yıldır k3ndi kendimin doktoru oldum belki tepkili olcaksınız ama kendim sormadan kullanıyorum sorunumu biliyorum 7 yıl once doktorum Klomen verdi kalamadım adet oldum diger ay gel dedi gitmedim kendim bi tane daha klomen alıp kullandım birde soğan kuru yaptım ve o ay şükür hamile kaldım .Doktorum bile şaşırmıştı şimdi ise aradan 7 yıl geçti bu ve yine gittim doktora sorun yok deniliyor ama benm bildim bileli yumurtam büyüyor ama çatlama olmuyor ondan dolayı kendi doktorum oldum ve 2. Denemem klomeni bu ayda kalamasam gidicem doktora sağlık alanında resmen master yaptım ..Doktor söylemiyor mu ilişki saatini?
Canim riskli olduğunu biliyorsundur ama klomen çünkü mevcut kisti büyütme ihtimali de var. Kist varsa klomen sakıncalı hic olmazsa kullanmadan once kist var mi yok mu ona baktirCanım ben 17 yıldır k3ndi kendimin doktoru oldum belki tepkili olcaksınız ama kendim sormadan kullanıyorum sorunumu biliyorum 7 yıl once doktorum Klomen verdi kalamadım adet oldum diger ay gel dedi gitmedim kendim bi tane daha klomen alıp kullandım birde soğan kuru yaptım ve o ay şükür hamile kaldım .Doktorum bile şaşırmıştı şimdi ise aradan 7 yıl geçti bu ve yine gittim doktora sorun yok deniliyor ama benm bildim bileli yumurtam büyüyor ama çatlama olmuyor ondan dolayı kendi doktorum oldum ve 2. Denemem klomeni bu ayda kalamasam gidicem doktora sağlık alanında resmen master yaptım ..
Bende öyle hayıtımı kalmadı , çoban çantası mı kalmadı . Adetlerim düzenlidir geçen ay 15 güne getirdi adetimi acaba inofolic mi yaptı bilmiyorum . Ben de çatlama sorunu var daha öncen 2 kez düşük yaptım genetik vs kendi tahlillerimiz hersey yolunda ama sonuç yok
[/QUOTE
Bnmde sadcee babam vefat ettiği 2 ay 40 gün-de oldum o aralar zaten dusunemedik şimdi ise takvime göre günü günune oluyrim ama kalamıyorum insalah en yakın zamanda nasip olur
En kısa zamanda inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıklı evlat ..Rabbim yüzünüzü güldürsün en yakın zamanda hayırlı haberler alirsiniz insallah![]()
Biliyorum cnm bilmezmiyim resmen ilaç mümessillerini geçtim diyorum kendime kist yapsa sancı olur adetim çok olur yada duramam yada geçikir diye düşündüm ve açıkçası gözümü yine karartm kullandım ama bidaha almicam doktora gidicem kalamazsamCanim riskli olduğunu biliyorsundur ama klomen çünkü mevcut kisti büyütme ihtimali de var. Kist varsa klomen sakıncalı hic olmazsa kullanmadan once kist var mi yok mu ona baktir
Inşallah işin garip kısmı ilaç 90 tl 10 gune bitiyor sizler nasıl kullanıyorsunuz benim 3. KutumEn kısa zamanda inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıklı evlat ..
Sınavım sanırım .
İnofolic umarım ise yarar .bu ay hiç çalışmıyoruzbeklenti de değilim ama nasip
Çatlama iğnesi kullandım 2 kez birinde çatlamadı diğerinde çatladı tutmadı .pko mu oluyor bunun ismi acaba .Canım ben 17 yıldır k3ndi kendimin doktoru oldum belki tepkili olcaksınız ama kendim sormadan kullanıyorum sorunumu biliyorum 7 yıl once doktorum Klomen verdi kalamadım adet oldum diger ay gel dedi gitmedim kendim bi tane daha klomen alıp kullandım birde soğan kuru yaptım ve o ay şükür hamile kaldım .Doktorum bile şaşırmıştı şimdi ise aradan 7 yıl geçti bu ve yine gittim doktora sorun yok deniliyor ama benm bildim bileli yumurtam büyüyor ama çatlama olmuyor ondan dolayı kendi doktorum oldum ve 2. Denemem klomeni bu ayda kalamasam gidicem doktora sağlık alanında resmen master yaptım ..
Evet cnn polikistik over adı yok olsun yha yeter nedir bu kadınların çektiği pkodan kime sorsam pkoluÇatlama iğnesi kullandım 2 kez birinde çatlamadı diğerinde çatladı tutmadı .pko mu oluyor bunun ismi acaba .
Tez zamanda sağlıklısını nasip etsin . Çatlama olduğunda da tutacak diye bir şey yok aöa bizim temennimiz bu :)
Ilk bebkmi nasipseÇatlama iğnesi kullandım 2 kez birinde çatlamadı diğerinde çatladı tutmadı .pko mu oluyor bunun ismi acaba .
Tez zamanda sağlıklısını nasip etsin . Çatlama olduğunda da tutacak diye bir şey yok aöa bizim temennimiz bu :)
Ben günde bir adet kullanıyorum yumurta büyümesinde bir problemim yok . Çatlamada sıkıntım var belki işte bir şekilden yardımcı olur bu takviye.Inşallah işin garip kısmı ilaç 90 tl 10 gune bitiyor sizler nasıl kullanıyorsunuz benim 3. Kutum
Evet cnn polikistik over adı yok olsun yha yeter nedir bu kadınların çektiği pkodan kime sorsam pkolu
Anladım bende başlarda 1 kullandım şimdi 2 ye çıkardım aynı sıkıntı bnm de 15 gun adet görmen enterasan cnm ınofolic sadece gıda takviyesi hanı içini temizlemez diye düşünüyorum düşük olan kan değerlerin onların dengelenmesi için olan bir takviye cnm bekleyelim bakalım bu ay inşallah sevinelim hep beraberBen günde bir adet kullanıyorum yumurta büyümesinde bir problemim yok . Çatlamada sıkıntım var belki işte bir şekilden yardımcı olur bu takviye.
Çok pahalı ama dediğin gibi . Adet oldum bir 15 gün aona bir daha geldi şaşırdım biraz ama içimi mi temizliyor yoksa başka bir sıkıntım mı var. Bilmiyorum.
dedigim gibi 2 düşük var başka da yok olursa ilk olacak . Senin var mıIlk bebkmi nasipse
Vücutta farklı bir şey gördük mü kendini hazırlıyor şu bu oluyor :) bi nevi işte Umut .Anladım bende başlarda 1 kullandım şimdi 3 ye çıkardım aynı sıkıntı bnm de 15 gun adet görmen enterasan cnm ınofolic sadece gıda takviyesi hanı içini temizlemez diye düşünüyorum düşük olan kan değerlerin onların dengelenmesi için olan bir takviye cnm bekleyelim bakalım bu ay inşallah sevinelim hep beraber
Çok haklısın stres fena etkiler cnm hormonları ama ne bileyimNasıl yok olsun be canım deli gibi stresli bir işim var hormonlarım alt üst oluyor sen çalışıyor Musun çalışmayanlar daha rahat ya beyin rahat en azından
Ben senin adına çok üzgünüm arkadasım zor bir süreç sağlık olsun da şükredeceğimiz ne çok şey var aslında ama dimi göremiyoruz bazen .Çok haklısın stres fena etkiler cnm hormonları ama ne bileyimdoğrudur
Herşey etki ediyor mevsimler yiyecekler derken hayatimiz mahvoluyor cnm yok ben ev hanımıyım çalışmıyorum ama bnde zor bir süreç geçirdim 2 yıl babamın rahatsızlığı ve vefatı beni çok etkiledi dolayısıyla bendede hormon kalmadi
Oy canımsın yadedigim gibi 2 düşük var başka da yok olursa ilk olacak . Senin var mı